Gledao sam film, ali ne znam kako se zove

cao,ima jedan film koji sam gledala pre nekih 7 godina i ne secam se bas mnogo,ali ukratko cu vam ispricati o cemu se radi pa ako neko zna naziv filma neka mi posalje please....radi se o kidnapovanju jednogodisnjeg decaka.majka tog deteta je svake godine na casi od jogurta stampala njegovu sliku u nadi da ce da ga pronadje...njega je usvojila neka imucna porodica i nije znao da je usvojen nakon nekoliko godina on je video svoju sliku i prepoznao se,tada je shvatio da je usvojen i zeleo je da upozna svoju majku koja ga ocajnucki trazi toliko godina...otisao je u svoj rodni grad i zdruzio se sa svojom sestrom i bratom koje je njegova bioloska majka dobila posle njega.njega su svi zavojeli i roditelji prihvatili kao svoje dete iako im on nije rekao da je njihov sin...hteo je da ih iznenadi tako sto ce da im ostavi pismo ispod jelke koje ce oni da procitaju kada se on vrati kod svojih roditelja koji su ga usvojili..

Ovako, prvi film - gledala sam ga davno, mozda 2000 ili 2001-02... radi se o nekoj devojci kojoj se ili nesto desi, ili joj neko nesto uradi...pa se ona budi posle nekog vremena u nekoj staroj napustenoj kuci, sa sposobnoscu da cita misli. neki lik hoce da ona radi za njega ali ona odbija i bezi od njega. pa onda srece nekog momka i oni krecu da valjda nadju tog lika sto joj je to uradio... tako nesto ide radnja...ne secam se niceg vise... :/

Drugi film- jedan decko radi kao cistac u nekoj skoli za matematicare, i jedan profesor ostavi na ormaricu u hodniku zadatak koji niko ne moze da uradi, pa taj decko nadje i uradi ga i otkriju da ima neverovatan dar za matematiku.
Unapred hvala :)

Ovako, prvi film - gledala sam ga davno, mozda 2000 ili 2001-02... radi se o nekoj devojci kojoj se ili nesto desi, ili joj neko nesto uradi...pa se ona budi posle nekog vremena u nekoj staroj napustenoj kuci, sa sposobnoscu da cita misli. neki lik hoce da ona radi za njega ali ona odbija i bezi od njega. pa onda srece nekog momka i oni krecu da valjda nadju tog lika sto joj je to uradio... tako nesto ide radnja...ne secam se niceg vise... :/

Drugi film- jedan decko radi kao cistac u nekoj skoli za matematicare, i jedan profesor ostavi na ormaricu u hodniku zadatak koji niko ne moze da uradi, pa taj decko nadje i uradi ga i otkriju da ima neverovatan dar za matematiku.

Prvi ne znam, drugi zvuči kao ovo: http://www.imdb.com/title/tt0119217/

Prvi malo me podseca na ovaj ...... http://www.imdb.com/title/tt0219699/

Hvala puno, jeste taj :)
Dobar film, ali nije taj sto trazim... Hvala, ipak. :)
Bas bih volela da nadjem ovaj film, stoga ponavljam opis: radi se o nekoj devojci kojoj se ili nesto desi, ili joj neko nesto uradi...pa se ona budi posle nekog vremena u nekoj staroj napustenoj kuci, sa sposobnoscu da cita misli. neki lik hoce da ona radi za njega ali ona odbija i bezi od njega. pa onda srece nekog momka i oni krecu da valjda nadju tog lika sto joj je to uradio. secam se jedne scene u filmu, kad ona bezi iz neke zgrade i jedan lik joj stane na put ka vratima i misli o tome da zatvori vrata, a ona mu kaze: da nisi pipnuo ta vrata :D .. tako nesto ide radnja...ne secam se niceg vise... :/

Film je bio na TV Pink pre jedno 4-5 godina. Pocinje sa scenom: nekoliko ljudi sede za jednim stolom, (svi zajedno oko njega, a ne ponaosob kao u skolskim klupama) i pocinju da razgovaraju ko su i sta su, cime se bave kako bi nasli ''obrazac'' po kojem ih je neko doveo tu, jer se ne secaju. Slicnih su godina, muskarci i zene, ne poznaju se medjusobno, razlicitih karijera. Niko se ne seca kako je dospeo tu, razgovaraju o tome sta su zadnje radili-cega se secaju. U toj sobi gde se oni nalaze nema nista drugo. Nikakav namestaj, ukrasi i sl. Nisam sigurna da li ima veliko ogledalo ili ne, posto mi je u secanju ostalo kao soba za ispitivanje u policiji. Nemaju nikakve uniforme, normalno su obuceni, nema nikakvih ''sprava za mucenje'' (kao u testeri), znaci najnormalnije sede, samo ne znaju odakle tu i sta rade tu. Onda se cuje neki glas, neko im se obraca, i ja baksuz zaspim! :angry: I eto, otada pokusavam da ga pronadjem, bezuspesno...

Ovo sam gledao pre možda 5-6 godina, na RTS-u. Znam da Eva Ras govori o svom mužu ili tako nešto, znam da ima samo nekih scena gde njoj zvoni telefon, ona ga isključi iz struje, on opet zvoni, ona se javi, čuje zvuk šutanja. Ne sećam se da li je film ili dokumentarac.

Hvala unapred. :)

"Dosije pacov". To je film sa festivala srpskog filma fantastike, mislim da je iz 2005.

Ako se neko seti ovog filma, biću stvarno iznenađena...Prikazivao se početkom devedesetih na trećem kanalu i nemam pojma kako se zove. Ne sećam se cele radnje, samo ponečeg. Uglavnom, u pitanju su dve drugarice, od kojih jedna saznaje da je ova druga poreklom iz američke veštičije varoši u kojem su, naravno, svi veštice i vešci. Glumica koja glumi vešticu veoma liči na Virginiu Madsen i Nancy Allen. Stvarno ne znam ko je glumio. Veoma mi je stalo do tog filma! Pomagajte! :sad2:

treba mi pomoc... radi se o filmu koji je bio na pinku pre nekoliko godina, za koji sam bila ubedjena da se zove 23:59 ili tako nesto, jer se radi o liku koji u firmi nailazi na neku zaveru i nikako da zavrsi ono sto je planirao posto mu se svake veceri u ponoc resetuje taj dan, koji se ponavlja vise puta u filmu...Film je stariji malo, cini mi se po snimku (nije film 11:59 iz 2005 koji je bio nocas na b92)...

vrlo bih vam bila zavhvalna na pomoci! hvala unapred! :D

treba mi pomoc... radi se o filmu koji je bio na pinku pre nekoliko godina, za koji sam bila ubedjena da se zove 23:59 ili tako nesto, jer se radi o liku koji u firmi nailazi na neku zaveru i nikako da zavrsi ono sto je planirao posto mu se svake veceri u ponoc resetuje taj dan, koji se ponavlja vise puta u filmu...Film je stariji malo, cini mi se po snimku (nije film 11:59 iz 2005 koji je bio nocas na b92)...

Mzda nesto od ovoga? http://www.imdb.com/title/tt0209144/ http://www.imdb.com/title/tt0107048/

12:01 http://www.imdb.com/title/tt0106188/

Gledao sam američki film u kome se radnja dešava kad se saradnik zaljubljuje u saradnicu, ali on je psihički bolestan. Počinje da je proganja nakon njenog odbijanja, na kraju se završava tako što upada naoružan u firmu gde radi i kidnapuje radnike i ubija neke. Čak se javno obraća medijima koji se nalaze oko zgrade da je ona za sve kriva. Na kraju ga ipak savlada policija i hapsi živog. Film sam gledao davno, pre 1996. godine. Možda je produkcija iz osamdesetih ili ranih devedestih. Da li ima neko da zna kako se zove ovaj film ?

film pocinje kako djaci lako dolaze do droge koja se masovno prodaje po skoli. onda se jedan decak diler ubija. telo nalazi njegov drug koji je glavni glumac i cudan je. grupa momaka medju kojima i jedna devojka ga ucenjuju jer znaju da on zna gde je zaliha droge ubijenog. kidnapuju decaka za koga misle da mu je brat ali nije odvode kod devojkine kuce. decak je bio sin gradskog serifa, od koga se zena razvela i trebala da se uda za cini mi se gradonacelnika, na kraju jednog kidnapera udara auto, gradonacelnik se smuva sa majkom od one devojke koja je ucestvovala u otmici a ta devojka se smuva sa glavnim likom...
Jel zna neko?

Jel zna neko ime filma,kad decko posalje devojci pismo i onda skonta da ne sme da joj stigne,u drugom gradu u americi.Onda kroz celu zemlju juri postarski kombi kako bi presreo pismo,u svoj toj frci drustvo mu pravi drugarica iz internata sa kojom se na kraju smuva?
Americki tinejdzerski film je u pitanju

lici mi na ovaj film http://www.imdb.com/title/tt0215129/, ima sva desavanja koja si ti naveo.

Gledao sam američki film u kome se radnja dešava kad se saradnik zaljubljuje u saradnicu, ali on je psihički bolestan. Počinje da je proganja nakon njenog odbijanja, na kraju se završava tako što upada naoružan u firmu gde radi i kidnapuje radnike i ubija neke. Čak se javno obraća medijima koji se nalaze oko zgrade da je ona za sve kriva. Na kraju ga ipak savlada policija i hapsi živog. Film sam gledao davno, pre 1996. godine. Možda je produkcija iz osamdesetih ili ranih devedestih. Da li ima neko da zna kako se zove ovaj film ?

Da li u tom filmu igra Bruk Šilds? Mislim da sam ga gledala.

Back