lin
Gost
- Poruka
- 896
ahahah evo gaMolim pomoc
Film sam gledao bas kao klinac, 90ih na TV PALMA, znam da je bio par puta popodne...
jako malo stvari se secam ali ajde da pokusam, mozda se neko i seti sta je u pitanju. Secam se samo par scena, horor je u pitanju. Glavni lik jetinejdzer, ne znam na koji nacin dobija demonsku ruku valjda, odnosno njegova ruka pocinje da cini ubistva, secam se samo da nikako nije mogao da je kontrolise, jedina scena koje se secam da je ubio svoju devojku tako sto su je napali pauci koje je on kontrolisao, posto je imao demonske moci. Secam se kroz maglu nekih scena ali moguce da sam to istripovao i ne bih da zbunjujem nekoga ko je mozda gledao film sa necime sto nisam ni gledao nego sam iskonstruisao u glavi. Cini mi se da imaju 2 dela filma, mada ni to nisam siguran 100%. Kucao sam svasta na googlu i uglavnom izbacuje da slican scenario ima Evil dead 2 ali definitivno nije taj film. Ovaj se desava u nekom gradu, uglavnom uvece, podseca recimo na New York ili tkao nesto.
bio bih jako zahvalan ako se neko seti...![]()

http://www.imdb.com/title/tt0101660/
kad reče tv palma, sve mi je bilo jasno

a kako sam dosla do njega, ne bi verovao, znala sam ko je glavni glumac ali ne i kako se zove, pa sam se setila nekog drugog filma gde igra, ali nisam znala naziv. i onda mi je nekako sinulo da emilio estevez igra u tom drugom filmu. koja kombinatorika

bila bi fora da to uopste nije taj film