Gledao sam film, ali ne znam kako se zove

Da li je nekome mozda poznat film sa Sonjom Savic (nije mlada, mozda jedan od poslednjih filmova), strane produkcije, ne secam se jezika? Nisam gledela ni pocetak, ni kraj, ali pamtim neka 3-4 momka sa kojima se ona druzi, moguce i da je nema, sve je vrlo socijalno, cak bedno, dolazi u nekoj trosnoj kuci i do ubistva (cini mi se). Upecatljiva mi je scena kada ona gola lezi na krevetu i svira harmoniku.

Da li je nekome mozda poznat film sa Sonjom Savic (nije mlada, mozda jedan od poslednjih filmova), strane produkcije, ne secam se jezika? Nisam gledela ni pocetak, ni kraj, ali pamtim neka 3-4 momka sa kojima se ona druzi, moguce i da je nema, sve je vrlo socijalno, cak bedno, dolazi u nekoj trosnoj kuci i do ubistva (cini mi se). Upecatljiva mi je scena kada ona gola lezi na krevetu i svira harmoniku.

zadnji film je po imdbu zabranjena ljubav. evo cele liste ovde pa pogledaj.... http://www.imdb.com/name/nm0767628/

http://www.imdb.com/title/tt1429418/ -----2009 ??

Kako se zove američki film u kome se radnja dešava kad se saradnik zaljubljuje u saradnicu, ali on je psihički bolestan. Počinje da je proganja nakon njenog odbijanja, na kraju se završava tako što upada naoružan u firmu gde radi i kidnapuje radnike i ubija neke. Čak se javno obraća medijima koji se nalaze oko zgrade da je ona za sve kriva. Na kraju ga ipak savlada policija i hapsi živog. Film sam gledao davno, pre 1996. godine. Možda je produkcija iz osamdesetih ili ranih devedestih.

treba mi pomoc oko jednog filma... gledao sam ga na t-u,pre 15-ak godina... neka zena,mislim da se zove Lisa,je u bolnici,neko ju je napao,pretukao,izgubila je pamcenje... tu joj je muz,bogati su,ali ona se ne seca da su oni u svadji,da su skoro pred razvodom,jer im je davno poginulo dete u saobracajnoj nesreci koje je bilo u autu sa njegovim roditeljima,pa ga zbog toga ona krivi... takodje on ima sestru,koju ta Lisa nikada nije volela,ali je sad sve ok jer se niceg ne seca... ponovo pocinje sve da funkcionise dok joj se ne vrati pamcenje... pa se na kraju ipak pomire... dok je bila u svadji sa muzem,mislim da je cak i platila nekom da ga ubije,pa na kraju kada su se pomirili ona pokusava to da otkaze,ali ne uspeva... na kraju je cak taj lik nju ranio... tako nesto ide tema filma... unapred hvala

treba mi pomoc oko jednog filma... gledao sam ga na t-u,pre 15-ak godina... neka zena,mislim da se zove Lisa,je u bolnici,neko ju je napao,pretukao,izgubila je pamcenje... tu joj je muz,bogati su,ali ona se ne seca da su oni u svadji,da su skoro pred razvodom,jer im je davno poginulo dete u saobracajnoj nesreci koje je bilo u autu sa njegovim roditeljima,pa ga zbog toga ona krivi... takodje on ima sestru,koju ta Lisa nikada nije volela,ali je sad sve ok jer se niceg ne seca... ponovo pocinje sve da funkcionise dok joj se ne vrati pamcenje... pa se na kraju ipak pomire... dok je bila u svadji sa muzem,mislim da je cak i platila nekom da ga ubije,pa na kraju kada su se pomirili ona pokusava to da otkaze,ali ne uspeva... na kraju je cak taj lik nju ranio... tako nesto ide tema filma... unapred hvala

Mozda Another Woman?

Traba mi pomoc, '90 ih godina sam gledala jedan turski film.. ne znam kako se zove ali je radnja sledeca: covek dolazi iz veceg grada u neko selo gde se izgradjuje cini mi se put ili most ( mislim da vozi bager ili tako nesto) gde upoznaje devojku sa sela u koju se zalubljuje, obecava joj kule i gradove.. pocinju da se zabavljaju, ali posle izvesnog vremena kada radovi bivaju zavrseni on se vraca u svoj grad. medjutim ona ostane trudna i rodi dete - decaka. po porodjaju on dolazi i uzima joj dete i vodi ga sa sobom da bi zivelo sa njim jer ima vise da mu pruzi i prekida svaki kontakt sa njom. medjutim, decak je imao dadilju koja je znala celu pricu i kada je mali porastao do nekih 18-20 god. resi da njedje svoju majku i odvede je sa sobom. tamo je krije od oca, tajno je ucio manirima, lepom ponasanju za stolom, kretanju itd. i kada je savladala sve to, opet je spojio njih dvoje, gde otac ne zna ko je ona... dalje ona nailazi na suparnicu, koja se bori da joj narusi ugled, bla bla.. Ovo je u sustini radnja filma.. Unapred hvala.

da li zna neko kako se zove ovaj film? ne mogu bas tacno da se svega setim,gledao sam ga davno,na vhs-u,90-ih... covek ima dva sina,od kojih je jedan kosooki... njega otac bas nesto i ne voli... posle u toku filma,saznaje se,da je taj covek dok je bio u Vijetnamu,ubio neku zenu koja je imala bebu,i onda su ga njegovi naterali da usvoji tu bebu... i zato ga on bas i ne gotivi... znam da na kraju njih dvojica dolaze u sukob... mislim da ima neke veze i sa borilackim vestinama... unapred hvala

Molila bih za pomoc, ako je neko gledao ovaj film i seca mu se naziva :
Prica je o mladoj tinejdzerki (rekla bih amerikanki) koju majka salje u pansion za devojke, nakon sto izgube imanje, i na putu do tamo ona srece bogatog starijeg muskarca (kinez ili japanac :) ) sa kojim zapocinje romansu. Medjutim ljubav nije moguca posto je on primoran da ozeni devojku (kineskinju ili japanku) koju ne poznaje a sa kojom mu je otac ugovorio brak jos dok je bio decak. Na kraju filma ona je vec stara i pise knjigu, a on uspeva da nadje njen br.,zove je i govori joj kako nikada nije prestao da je voli.
U pitanju je stariji film.

Molila bih za pomoc, ako je neko gledao ovaj film i seca mu se naziva :
Prica je o mladoj tinejdzerki (rekla bih amerikanki) koju majka salje u pansion za devojke, nakon sto izgube imanje, i na putu do tamo ona srece bogatog starijeg muskarca (kinez ili japanac :) ) sa kojim zapocinje romansu. Medjutim ljubav nije moguca posto je on primoran da ozeni devojku (kineskinju ili japanku) koju ne poznaje a sa kojom mu je otac ugovorio brak jos dok je bio decak. Na kraju filma ona je vec stara i pise knjigu, a on uspeva da nadje njen br.,zove je i govori joj kako nikada nije prestao da je voli.
U pitanju je stariji film.

http://www.imdb.com/title/tt0101316/

cao ljudi.zanimaju me imena 2 filma,oba su se emitovala na pinku ranije.prvi film je o osudjeniku koji je osudjen za neko ubistvo i on bezi iz zatvora ili je odsluzio kaznu pa nalazi sve porotnike koji su ga osudili i ubija ih.drugog filma se ne secam b as najjasnije,pamtim samo scenu kad zena placa svom muzu privatni ples u krilu u nekom striptiz baru i on se valjda zaljubljuje u tu igracicu pa se oni vidjaju kasnije.ima takodje jedna scena kad oni "vode ljubav" u bazenu kod njega.toliko se secam.hvala unapred

Skoro sam ubedjena da je ruski film, gledala sam ga na tv-u davno. Secam se da 3-4 starija muskarca sede za stolom i sluzi ih jako lepa, isto starija, zena. Oni su drugovi iz mladosti, a ona zena jednog od njih. Ispostavlja se da su svi pre bili u nju zaljubljeni, i krece prica savkog od njih o odnosu sa njom. Svi su je razlicito tretirali (nad jednim je ona dominirala, mislim da on lezi ispred neke kapije, a ona ga gazi ). Tako se dalje razvija film, kroz secanja...

cao ljudi.zanimaju me imena 2 filma,oba su se emitovala na pinku ranije.prvi film je o osudjeniku koji je osudjen za neko ubistvo i on bezi iz zatvora ili je odsluzio kaznu pa nalazi sve porotnike koji su ga osudili i ubija ih.drugog filma se ne secam b as najjasnije,pamtim samo scenu kad zena placa svom muzu privatni ples u krilu u nekom striptiz baru i on se valjda zaljubljuje u tu igracicu pa se oni vidjaju kasnije.ima takodje jedna scena kad oni "vode ljubav" u bazenu kod njega.toliko se secam.hvala unapred

U vezi prvog, jako mi je poznata radnja, ali ne mogu da se setim ko igra glavnu ulogu, a po tome pamtim naziv filma ...
a drugi film je Show girls
http://www.imdb.com/title/tt0114436/

da li neko zna kako se zove ovaj film ili serija,ne znam sta je u pitanju... domaci je,tu scenu sam video 2005 godine... noc je,u nekom parku ili sumici,prikazuju glumca,nisam siguran da li je bio Nikola Djuricko,to sam mozda i pogresio,i cuje se rotacija policijskih kola... on dize ruke u vis,medjutim policija nije dosla tu zbog njega,nego je policajac u sluzbenom autu doveo tu neku zensku,pa se ta sirena slucajno upalila... pa taj glumac prilazi kolima da gleda ovo dvoje,dolazi do vrata,i dok su ovo dvoje u "akciji",vrata se otvaraju,i pred njim se pojavljuje gola zadnjica od tog policajca,i ovaj ga onda udari rukom po zadnjici... tu scenu sam video ali nemam pojma o cemu se radi...

Back