goxy
Zaslužan član
- Poruka
- 105.785

Simpatična komedija iako govor i o ozbiljnim stvarima...Baš m i je legla...10/10
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
http://www.imdb.com/title/tt1990181/
![]()
Ono sto je The Town za Heat, to je ovaj film za Buried - "pozajmljena" i donekle preradjena radnja, tek toliko da se kaze da nije isto, a ustvari, to je to.
6.5/10
![]()
trejler je izgledao super...Tim Barton+ odlican kasting + retro tematika(jos 70te) + radjeno po cuvenoj seriji+Helena Bonam Karter...
ali film nije .da se razumijemo, nisam Bartonov fan, djelimicno zato sto nisam ni upoznata sa njegovim opusom. Dzoni Dep nedovoljno upadljiv u svojoj ulozi(izgleda da gubi dio svog cuvenog sharma sa godinama...pogledajte i Turistu, dno dna od filma), Eva Grin je dobra, ali nedovoljno mrzna za negativca, Misel Fajfer je nazalost podlegla pritisku i svoje zadivljujuce lice isplastificirala...glumci ne funkcionisu u svojim ulogama (osem ova sto glumi ovu njegovu ljubav), prica je nekako tanka, taj retro dio neiskoriscen totalno, razvuceno, neubijedljivo i...dosadno?Da,dosadno. Nekoliko duhovitih momenata od strane Barnabisa Kolinsa.Podsijeca ne pilot neke osrednje serije sto traje dvije sezone i emituje se 'vamo na Foks Lajf.
5/10
Još jedan film Tima Bartona sa Džonijem Depom? Reci mi jel muziku opet pravio Deni Elfman ,pa da sveta trojka bude kompletna?
Hvala na upozorenju,ova slika deluje toliko primamljivo da bih verovatno skinuo film.
Jeste i muzika je dobra
Trejler je super i serija izgleda zanimljivo, ali meni se film nije dopao.Mozda zato sto nisam neki Burtonov fan,jednostavno ne razumijem whats the fuss about?Ali eto, moja drugarica jedna koja ga voli je gledala film i ni njoj se nije nesto narocito dopao.Ja sam u jednom trenutku zaspala.
Eh,da je partnerstvo Skorsezea i De Nira toliko trajalo, dje bi nam kraj bioNe radi se o tome da li je muzika dobra ili ne, preterali su ,koji je ovo po redu film sa tom trojicom,Tim Barton ( ti nisi njegov fan, ja ga mrzim ),Džonijem Depom, i Deni Elfmanom? Ne mogu da verujem da pokušavaju da opet idu na istu foru još od Edvarda Makazorukog iz 1990. godine.Pa to je 22 godine! Ovaj najnoviji film mi deluje kao samo malo drugačiji Corpse Bride iz 2005.
Ovo se ovih dana daje na TV1000, Zakačih slučajno sinoć malo sredinu da se podsetim detalja.....
The shining- Искрен да будем, очекивао сам много више одфилма о коме већина прича хвалоспеве. Осим Џека Николсона, скоро ме ништа није превише одушевило. Књигу нисам читао, али имам утисак да је разрада лудила главног лика прилично аљкава и површна. Не знам, када су у питању филмови овог и сличног жанра, немерљиво ми је упечатљивији Полански, са The tenant i Rosemary's baby, као и неки други филмови.
The shining- Искрен да будем, очекивао сам много више одфилма о коме већина прича хвалоспеве. Осим Џека Николсона, скоро ме ништа није превише одушевило. Књигу нисам читао, али имам утисак да је разрада лудила главног лика прилично аљкава и површна. Не знам, када су у питању филмови овог и сличног жанра, немерљиво ми је упечатљивији Полански, са The tenant i Rosemary's baby, као и неки други филмови.
Nijedan roman Stivena Kinga nije doživeo dobru ekranizaciju,bar od onih koje sam čitao.Eventualno možda Zelena milja i Bekstvo iz Šošenka su na nivou knjiga,ali to nisam čitao,pa ne mogu da procenim.U oceni nekog filma treba gledati i vreme kad je stvoren.Za svoje doba The shining je bio vrlo originalan film sa odličnom idejom.U međuvremenu je snimljeno mnogo drugih sa sličnom tematikom, a i film deluje staro.Gledao sam ga prošle godine.
Заборавио си Misery, јес да нисам читао књигу па не знам колико је књига боља али ми се филм много допао.
Mizeri je fantastičan film ,toliko dobar da iskreno verujem da je bolji od knjige.Mislim da sam je pročitao jer sam pročitao zaista mnogo Kingovih dela,da ih i ne pamtim više po imenima,ali Mizeri ne mogu da se setim.Verovatno nije ostavila utisak.
Ali filma se i danas sećam scene po scenu.Remek delo.
To je možda jedini izuzetak.Dok je najgora gadost koju sam gledao film To,po istoimenom Kingovom romanu.Nikad nisam video film, koji je toliko loš u odnosu na roman.
To je tacno. Meni je To knjiga bila super. A ekranizacija je nevidjeni shit.