Gledali... Obrazložili... Ocenili... :)

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
Get the gringo
Vec vidjeno ali zanimljiv..jedino je kraj zbrzan ..Mel Gibson solidan..
u ulozi kriminalca
ocena imdb 7,6/10

MV5BMjI1MzA0NjYxNF5BMl5BanBnXkFtZTcwODg3Mjc2Nw@@._V1._SY317_CR6,0,214,317_.jpg

hellboy.jpg

Meni je ovo neverovatno zabavan film za rzliku od recimo X men slična tematika ali bez trunke humora...Ovo mi je već 5.-ti put da ga gledam ali me uvek nasmeje posebno ako ima otkačen prevod kao ova moja kopija...:lol:Osim toga priča je baš gotiva nacisti Thule i slično very legit...10/10

Serijal X -men je grozan ,a upravo iz razloga koji si naveo.Hellboy je zajebancija i to je svakom jasno a ipak je ispao duhovit i simpatičan.Dok u X -menu,naglašavaju važnost različitosti.Politički obojeni trash ,u trećem delu ako se ne varam,su otvorili i ministarstvo za mutante.:lol: Kada sam to video ,uvodna scena, isključio sam smeće.
Hellboy je sasvim ok i zabavan film,a posebno mi je drago što je Ron Perlman http://www.imdb.com/name/nm0000579/ jedan odličan glumac,kojeg su večito koristili u filmovima, kada su želeli da dočaraju nekog posebno ružnog i odvratnog,i to kao sporednog glumca,u Hellboyu frajer.(Doduše i tu je ružan,da se ne lažemo :mrgreen: ,ali je i šmeker) .To je prava politička korektnost,za razliku od X-menova,1,2,3, ,kao i početak X-mena i onaj peti,kako se već zove,nije ni važno.

El hijo de la novia-Sjajni Rikardo Darin u glavnoj ulozi, ali me film nije baš oduševio. Ima tu dobrih, zanimljivih i duhovitih dijaloga, ali ima i patetike, opštih mesta i nekih drugih negativnih stvari. Možda i previše traje.
Najveća zanimljivost ovog filma mi je u tome što je otac glavnog glumca pljunuti onaj klovn iz tužilaštva, što je nazdravljao sa Karlom Del Ponte kada je Mladić uhapšen.
images

Poslednja izmena:
A Walk to Remember

http://www.imdb.com/title/tt0281358/

MV5BMTM1MTYzNjA3M15BMl5BanBnXkFtZTcwMjk2NTE4Mg@@._V1._SY317_CR3,0,214,317_.jpg

Pogledala sam ovaj film jer sam cula da je odlicna romanticna drama, u stvari, ne samo da je odlicna nego da je fenomenalna.........pa i nije.
Film nije jako los. Nije ni dobar. Nije to sto ja ocekujem od romanticne drame (ja vise volim kompleksnije price kao The Painted Veil ili Closer) ali verujem da sam ga pogledala pre 5-6 god vise bi mi se dopao. Gluma je isto dosta losa, al dobro mislim ...Shane West nije da sam ocekivala ne znam sta od njega.
6/10

A Walk to Remember

http://www.imdb.com/title/tt0281358/

MV5BMTM1MTYzNjA3M15BMl5BanBnXkFtZTcwMjk2NTE4Mg@@._V1._SY317_CR3,0,214,317_.jpg

Pogledala sam ovaj film jer sam cula da je odlicna romanticna drama, u stvari, ne samo da je odlicna nego da je fenomenalna.........pa i nije.
Film nije jako los. Nije ni dobar. Nije to sto ja ocekujem od romanticne drame (ja vise volim kompleksnije price kao The Painted Veil ili Closer) ali verujem da sam ga pogledala pre 5-6 god vise bi mi se dopao. Gluma je isto dosta losa, al dobro mislim ...Shane West nije da sam ocekivala ne znam sta od njega.
6/10

meni je shane west bio taj koji je dobro odglumio,dok mi je mandy moore bila losa

Ma da tu je i ona losa slazem se. A Shane deluje kao da je dobar jer je Mandy toliko zeznula ulogu ali nije uopste...:D Ne znam zasto nju nisam komentarisala. Inace dok se Mandy malo popravila u posl vreme Shane je postao jos gori... gledala sam ga u Presence... Holy Shit kako je tamo los... prosto neverovatno.:eek: Morala sam da iskljucim film nakon 30 min.

Ma da tu je i ona losa slazem se. A Shane deluje kao da je dobar jer je Mandy toliko zeznula ulogu ali nije uopste...:D Ne znam zasto nju nisam komentarisala. Inace dok se Mandy malo popravila u posl vreme Shane je postao jos gori... gledala sam ga u Presence... Holy Shit kako je tamo los... prosto neverovatno.:eek: Morala sam da iskljucim film nakon 30 min.

e ja sa njim ne pamtim da sam nesto gledala skorije..u walk to remember mi je bio dobar,ali i on je isto ukalupljen...mandy isto ukalupljena,ali mi se dopada kako je odradila rapunzel :)

hahaha
ako je ostrov umetnost onda je i staljin veliki umetnik
iz te pokajnichke bogomoljshtine prosto zaudara komunjarshtina koja je 91. okrenula curak i "ponovo oktrila" boga
neshto tipa mihalkov..taj rad
plitak predvidljiv i totalno stereotipan zaplet sa verskim motivima koji chak ni ne pokushava da sakrije ili na neki nachin uzdigne prezentaciju na neshto vishe od reklame za crkvu koju ko da smishljao neki retardirani pop iz leve pripizdine u podmoskovlju

Da se malo umijesam......nemoj prijatelju da se petljas u stvari u koje se ne razumijes, tacnije koje ne osjecas. Dovoljno je da kazes da ti se ne svidja i svi srecni. A ovako se samo dublje ukopavas u plitkost pristupu umjetnosti, kojoj ocigledno pripadas. Ako "Ostrvo" po tebi nije film koji sadrzi mnostvo elemenata estetickih kategorija, odnosno umjetnickog, onda ne znam sta je. Ali pretpostavljam.

A o Mihalkovu necu ni da komentarisem....treba glava jos da raste :-)

• Podržavam
Reactions: 27E
Anne of Green Gables (1985)

http://www.imdb.com/title/tt0088727/

MV5BMTgxNDAwMDg5MV5BMl5BanBnXkFtZTcwNzQ5ODA4Nw@@._V1._SY317_CR6,0,214,317_.jpg

Vec sam dugo planirala da pogledam ovaj film, ali sam stalno odustala iz vise razloga i ako jako volim periodne drame. Prvo, jer se radi o porodicnom filmu, a drugi razlog jer ima gomilu nastavka i cula sam da nastavci nisu bas nesto... ja ih necu pogledati, a ne planiram ni knjige da procitam sad vec, mada mi je malo zao sto nisam, dok sam bila mladja.
Pre oko nedelju dana sam ipak nagovorila samu sebe i jako mi je drago. Prelep film, prica je odlicna, a Anne je fantasticna. Iskreno bi preporucila ovaj film nekome ko ima cerku ili samo trazi nesto sto bi mogla da gleda cela porodica. Sigurna sam da ce Anne i vas ocarati. :) 8.5/10

Vec sam dugo planirala da pogledam ovaj film, ali sam stalno odustala iz vise razloga i ako jako volim periodne drame. Prvo, jer se radi o porodicnom filmu, a drugi razlog jer ima gomilu nastavka i cula sam da nastavci nisu bas nesto... ja ih necu pogledati, a ne planiram ni knjige da procitam sad vec, mada mi je malo zao sto nisam, dok sam bila mladja.
Pre oko nedelju dana sam ipak nagovorila samu sebe i jako mi je drago. Prelep film, prica je odlicna, a Anne je fantasticna. Iskreno bi preporucila ovaj film nekome ko ima cerku ili samo trazi nesto sto bi mogla da gleda cela porodica. Sigurna sam da ce Anne i vas ocarati.
smile1.gif
8.5/10

Ocarala nas je odavno. Nema mnogo nastavaka sa Megan Follows. Jos 2 filma. Ejvonli je bukvalno nastavak Grin Gejblsa. Slicnog je kvaliteta.

Serija Put za Ejvonli nema veze sa Anne.
smile1.gif

Pre oko nedelju dana sam ipak nagovorila samu sebe i jako mi je drago. Prelep film, prica je odlicna, a Anne je fantasticna. Iskreno bi preporucila ovaj film nekome ko ima cerku ili samo trazi nesto sto bi mogla da gleda cela porodica. Sigurna sam da ce Anne i vas ocarati. :) 8.5/10

jaoo :) jedna od najboljih serija po meni,svih vremena,pogledaj i Anne of Green Gables-The sequel i Anne of Green Gables-The continuing story
Znam ( i volela bih knjige da procitam,ali ovde to sigurno nema da se kupi ) da su svi rekli da je knjiga bolja od serije/filma,ali ja iskreno ne znam sta bi tu moglo bolje da bude,sem sto bih malo vise potencirala odnos Anne-e i Gilberta....

Pa mozda cu da pogledam taj nastavak onda cisto da vidim Megan Follows :) Bez nje ne mogu da zamislim pricu, tako da cu preskociti te verzije :)

E kao sto spomenu Tzar,gledaj obavezno Road to Avonlea,to je skroz porodicna prica,isti lik je radio tu seriju i Anu i mnogo se lepih stvari desava...To ti je preporuka od mene...I da Megan Follows je sjajna glumica,steta sto nije poznatija

E kao sto spomenu Tzar,gledaj obavezno Road to Avonlea,to je skroz porodicna prica,isti lik je radio tu seriju i Anu i mnogo se lepih stvari desava...To ti je preporuka od mene...I da Megan Follows je sjajna glumica,steta sto nije poznatija

Ocigledno nisam bas bila dobro informisana, sad vidim da ta serija Road to Avonlea ima ocenu 8.4 i svi pisu da je odlicna.

Jao nisam bila ovoliko uzbudjena zbog serije odkad sam otkrila Lark Rise to Candleford... jedva cekam da prodje ispitni rok. :D

Ocigledno nisam bas bila dobro informisana, sad vidim da ta serija Road to Avonlea ima ocenu 8.4 i svi pisu da je odlicna.

Jao nisam bila ovoliko uzbudjena zbog serije odkad sam otkrila Lark Rise to Candleford... jedva cekam da prodje ispitni rok. :D

meni je ta serija isto prelepa,ana za nijansu bolja,nekako sam se vise vezala za likove,ali su obe divneeee....

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back