Mitternachtsträumer
Veoma poznat
- Poruka
- 12.064
The Grey
Bože kako neverovatno glup film... užas.
Nisam postovao nekoliko meseci ovde, jer nisam bio preterano aktivan po pitanju gledanja filmova, ali ovo sam morao podeliti iz čiste frustracije.
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Ma ko i sve ovde ''ekipica'' namešta sebi uloge u treš filomovima...Treš nam je nacionalni nivo nažalost već duugo godina.

A uskoro će svakog ko to makar i diskretno priemti da optužuju i za ''anti patriotsko'' ponašanje...Jer zaboga mi ne možemo da pogrešimo ni u čemu...Naravno uvek se demagoški upliću mase i ''narodni ponos'' kada se nešto narodski rečeno za*ebe...
Odledao i bilo je WTF?Mada uz ovo film poprima neku drugu dimenziju http://www.holymoly.com/film-dvd/blog/kill-list-what’s-it-all-about-then61097
Nek ne citaju oni koji nisu gledali film
Iz drugog puta sjedne sve kako treba i poslažu se neke kockice!Inače ostavi čudan utisak šta je pisac htjeo da kaže a to ne volim!Ili reci ili šuti,ako okolišaš opet na kraju reci ali nemoj reći nešto pametno samo da ispadne da je pametno jer te niko ne razumije,e to ne volim i prvi utisak je bio taj ali kada sam pogledao ponovo film ima smisla i ne može se tumačiti na više načina nego samo na jedan.
), ali moram da priznam da mu filmovi nisu losi...

Selo gori a babe se češljaju i tračaju.ma mislim zato su mi i smesni komentari vezani za andjelinin film i zato mi je i montevideo osvezenje u nasoj kinematografiji,jer ostali nasi ( relativno noviji filmovi ) su ili najgore sranje ili kao i obicno ratna,depresivna tematika
Midnight in Paris (2011)
![]()
http://www.imdb.com/title/tt1605783/
Nisam neki fan Vudija Alena (cak mi malo i ide na zivce, onako geek), ali moram da priznam da mu filmovi nisu losi...
Pre svega su mu dijalozi interesantni, pa i ovaj film nije izuzetak u tom smislu...
Dakle, fina ideja, jako lepe slike i prenesena atmosfera Pariza, iz raznih epoha...
Iz aviona se vidi da je glavnu ulogu Vudi pisao za sebe i da se Oven Vilson trudio iz petnih zila da ga oponasa...
Posebno mi se svideo deo o nostalgiji, gde kaze da je nostalgija poricanje, bezanje iz bolne stvarnosti...
Mislim da je to i jedan od centralnih motiva u filmu...
I da, Adrijan Brodi kao Dali, i nosorog
Sve u svemu, ocena 7,5 i mislim da je Vudi ozbiljan kandidat za Oskara za scenario...

A meni je prvi utisak bila stvarna jeza, onako suštinska, kao u filmu Don't Look Now ili Stanar, iako Kill List više liči na onaj film koji spomiju u gore navedenom blogu, neću da ga spominjem da ljudi koji nisu gledali ne bi znali šta otprilike da očekuju. A inače
SPOILER
sam ja to doživela kao film o gubljenju razuma - šizofreniji - a ne kao film o sekti. Verovatno nisam u pravu, ali onaj mrak, tuneli, i celokupna promena žanra u toku filma mi malo mirišu na to...
super su fore sa njimaMeni je dobra fora sa Bunjuelom : ) U stvari mi se od svega najviše i svideo sastanak sa nadrealistima, jer je njegova (Ovenova) situacija nestvarna, i on im to priča, a Bunjel I Men Rej samo klimaju glavom, kao, da, tako je to, i mi to tako kapiramo![]()

ne bi me cudilo niti bi mi bilo krivo da dobije oskara za najbolji film u ovakvoj konkurenciji.

Gledala The Shining i zamalo pala sa stolice koliko je dobar film, uz malu napomenu da se ne radi o hororu ili ga ja nisam tako dozivela.
Ima nekoliko prica koje idu uporedo, drugarica mi je rekla da se smorila za vreme filma pa smo utvrdile da neke stvari nije ukapirala. Dakle potrebna je koncentracija, nije jedan od filmova za odmaranje mozga.
Radjen je po prici Stivena Kinga, rezirao Kjubrik, glumi Dzek Nikolson.
Ocena 10/10
![]()
Meni se The Help vise svideo, tako da ja tipujem na njega...
Mada, nameravam ovih dana i ostale kandidate da pogledam...![]()