Gledali... Obrazložili... Ocenili... :)

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
odgledah snowpiercer'a man bitch, sad mi je zao, nego eto.. ne plakati za prosutim mlijekom :lol: btw nemojte da ga gledate, ozb, nista ne propustate. antiutopijska ruska salata vec svih poznatih krastavaca salama majoneza i ostalih antiutopijskih stereotipa.
Meni se cak ni njegov Madeo uopste nije svidio (ne kazem da ne valja)
BTW kako ste se dogovorili sami sa sobom da gledate filmove? :lol:
poslednje vrijeme sam se dogovorio sa sobom da vise vremena odvojim za trazenje filmova, nego za gledanje.. Dok trazim makar aktivno ucestvujem, dosta mi je vise odgledanih promasaja; pocnem, predjem trecinu i onda na silu prespavam ostali dio..

odgledah snowpiercer'a man bitch, sad mi je zao, nego eto.. ne plakati za prosutim mlijekom :lol: btw nemojte da ga gledate, ozb, nista ne propustate. antiutopijska ruska salata vec svih poznatih krastavaca salama majoneza i ostalih antiutopijskih stereotipa.
poslednje vrijeme sam se dogovorio sa sobom da vise vremena odvojim za trazenje filmova, nego za gledanje.. Dok trazim makar aktivno ucestvujem, dosta mi je vise odgledanih promasaja; pocnem, predjem trecinu i onda na silu prespavam ostali dio..

Dotle doslo, a?
:)

Маћушка је добар филм, Сећање на убиство још бољи, а овај нећу гледати, посереем се на тенденцију јужнокореанских косооких режисера да снимају ужасе на глобалном језику, помодарство филмско најјгоре. Чан Вук Парк је снимио оно смеће Стокер. Ким Вун оно са шврацијем, све идиоти који желе свој таленат да залију доларима.

Ako je Gravity prazan balon, kako bi ocenio Avatar? Ne znam zasto svi zure da omalovaze ovaj film.
Nisam astronaut pa ne mogu da tvrdim, ali cini mi se da su ubedljivo docarali 'atmosferu' i desavanja u svemiru. Volela bih cuti strucno misljenje na tu temu.
Kluni se pojavljuje samo u par (zanimljivijih) scena dok Sandra nosi celu radnju do holivudskog kraja.
U prici ima i patetike i Rusa kao negativaca, ali kad se sve sabere i oduzme ipak je pozitivan utisak
8/10

Zato sto je film sranje i to jedno veliko. The Wolf of Wall Street je naspram Gravity remek delo. Ima pricu, fantasticnu glumu, scenario, reziju...
Ne treba da budes astronaut pa da poznajes zakone fizike. Eksplozije u svemiru kao da se bore Imperija i Republika ( Star Wars ), zvuk u svemiru, bajata prica, tacnije u opste je i nema. Neka guska koja ne zasluzuje da radi na kasi u supermarketu je postala astronom, smotana, nesposobna... Mislim stvarno.
Film snimljen kompletno u studiju ( ispred zelenog platna ), sto znaci da je samo tim koji je radio vizuelne efekte zasluzan za nesto... Muzika dobila oskara? Daleko kvalitetniju muziku ima novi Hobit koja prati ceo taj fantazijski film.
Gluma ispod proseka...

Sve u svemu, jedno veliko nista...

Noah

Imdb ima 7/7
Biblijska prica o Noji koji je odabran od Boga za spasenje zivotinja pre apokalipse sveta

noah-russell-crowe-poster.jpg

Zato sto je film sranje i to jedno veliko. The Wolf of Wall Street je naspram Gravity remek delo. Ima pricu, fantasticnu glumu, scenario, reziju...
Ne treba da budes astronaut pa da poznajes zakone fizike. Eksplozije u svemiru kao da se bore Imperija i Republika ( Star Wars ), zvuk u svemiru, bajata prica, tacnije u opste je i nema. Neka guska koja ne zasluzuje da radi na kasi u supermarketu je postala astronom, smotana, nesposobna... Mislim stvarno.
Film snimljen kompletno u studiju ( ispred zelenog platna ), sto znaci da je samo tim koji je radio vizuelne efekte zasluzan za nesto... Muzika dobila oskara? Daleko kvalitetniju muziku ima novi Hobit koja prati ceo taj fantazijski film.
Gluma ispod proseka...

Wow koje emocije, baš te potreslo hbt opusti se nemoj tako lično da shvataš...:rotf::rotf::rotf:

Gluma ispod proseka...

wolf of wall street moze samo da se svidja nekom ko je zaljubljen u leonarda
a za sandru da se izvinis inace cu da te prijavim moderatorima
kako moze nekom sandra da se ne dopada?

wolf of wall street moze samo da se svidja nekom ko je zaljubljen u leonarda
a za sandru da se izvinis inace cu da te prijavim moderatorima
kako moze nekom sandra da se ne dopada?

Leonardo je nasparam Sandre nekoliko klasa ispred sto se tice glume, Ako si gledao film sa njim What's Eating Gilbert Grape to bi ti bilo jasno, odglumio je retardiranog klinca tako dobro da NIKO cak ni kriticari nisu imali pojma da je to odglumeo, cak je i nominovan za oskara za sporednu ulogu, samo sto je iz nekog razloga dobio Tommy Lee Jones....

Wolf of Wall Street je realniji, dinamicniji, ima pricu koja se razvija. prati tok filma, aMartin Scorsese je iz nekog razloga omrzen u Hollywood-u. Dok u Gravity imamo guska koja tokom celog filma igra fliper sa onim cudima u svemiru...

Leonardo je nasparam Sandre nekoliko klasa ispred sto se tice glume, Ako si gledao film sa njim What's Eating Gilbert Grape to bi ti bilo jasno, odglumio je retardiranog klinca tako dobro da NIKO cak ni kriticari nisu imali pojma da je to odglumeo, cak je i nominovan za oskara za sporednu ulogu, samo sto je iz nekog razloga dobio Tommy Lee Jones....

Wolf of Wall Street je realniji, dinamicniji, ima pricu koja se razvija. prati tok filma, aMartin Scorsese je iz nekog razloga omrzen u Hollywood-u. Dok u Gravity imamo guska koja tokom celog filma igra fliper sa onim cudima u svemiru...

nije on glumeo retardiranog u tom filmu on jeste takav bio u mladji dani
ali se posle izlecio

i kakvu radnju ima wolf ? sve jedno te isto telefoniranje glume neko ludilo bas dosadan
da se ja pitam dao bi mu zlatnu malinu

i ovo tebi losa glumica ?

shadow_2009_movie_poster.png

Gotivan horor koji će se svideti biciklistima posebno brdskim :per:
Zaplet nije nov ali je dobro urađen sa povremenim vrlo brutalnim scenama...9/10

- - - - - - - - - -

Ali nikako ne kontam koja su tvoja očekivanja...:think: Film i nije holivudski nego britanski, sf drama, ništa spektakularno ali po meni ni loše...

nije on glumeo retardiranog u tom filmu on jeste takav bio u mladji dani
ali se posle izlecio

i kakvu radnju ima wolf ? sve jedno te isto telefoniranje glume neko ludilo bas dosadan
da se ja pitam dao bi mu zlatnu malinu

Ne pricaj gluposti, da si gledao dodleu oskara, imas cak i na YT tu dodelu gde je on nominovan ukapiraces da to sto pricas nema aposlutno nikakve veze...

Mozes ti njega da mrzis, al i sam znas da to sto pricas nije istina..

Ako si od filma zapamtio samo telefoniranje, onda ocigledno nisi ni gledao film...

Sta je dobro u toj sceni? Pa nije ona posala tekst glumaca a sta je tako maestralno odglumila?

Pocni od 2:20... Bas da vidimo koliko je retardiran pa se magicno izlecio sa interview

shadow_2009_movie_poster.png

Gotivan horor koji će se svideti biciklistima posebno brdskim :per:
Zaplet nije nov ali je dobro urađen sa povremenim vrlo brutalnim scenama...9/10

- - - - - - - - - -

Ali nikako ne kontam koja su tvoja očekivanja...:think: Film i nije holivudski nego britanski, sf drama, ništa spektakularno ali po meni ni loše...

Pa za film koji je najavljivan kao remek delo kinematografije, film koji je pokupio silne oskare i hvalospeve je nista drugo neko ispod proseka. I kako sada britanski kada je reditelj Meksikanac :) A opet, nema veze ciji je film, ima veze ono sto prenosi, neku radnju, pricu.. Ovde se sve svodi na to da je neki satl ili sta vec eksplodirao i da ona ceo film pokusava da se spasi, a da pritom zakoni fizike, u filmu koji nije naucna fantastika, ne vaze...

Ne pricaj gluposti, da si gledao dodleu oskara, imas cak i na YT tu dodelu gde je on nominovan ukapiraces da to sto pricas nema aposlutno nikakve veze...

Mozes ti njega da mrzis, al i sam znas da to sto pricas nije istina..

Ako si od filma zapamtio samo telefoniranje, onda ocigledno nisi ni gledao film...

Sta je dobro u toj sceni? Pa nije ona posala tekst glumaca a sta je tako maestralno odglumila?

Pocni od 2:20... Bas da vidimo koliko je retardiran pa se magicno izlecio sa interview

ne pricam ja gluposti najverovatnije su mu dali nesto za smirenje (2:20)
i ne mrzim ga nego si ti izgleda zaljubljen u lea cim ga tolko branis
sta je sandra odglumila maestralno ...

ne pricam ja gluposti najverovatnije su mu dali nesto za smirenje (2:20)
i ne mrzim ga nego si ti izgleda zaljubljen u lea cim ga tolko branis
sta je sandra odglumila maestralno ...

Ma mora da su mu dali i klistir a neki crnja sa kiitom od 25cm ga je malo razguzio...

Tesko da sam zaljubljen, cak sta vise, totalno mi je antipatican, al je nekoliko klasa iznad Sandre... To sto postavljas klipove mozes da okacis nekom o onu stvar...

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back