AllEyesOnMe
Domaćin
- Poruka
- 4.979
odgledah snowpiercer'a man bitch, sad mi je zao, nego eto.. ne plakati za prosutim mlijekom  btw nemojte da ga gledate, ozb, nista ne propustate. antiutopijska ruska salata vec svih poznatih krastavaca salama majoneza i ostalih antiutopijskih stereotipa.
 btw nemojte da ga gledate, ozb, nista ne propustate. antiutopijska ruska salata vec svih poznatih krastavaca salama majoneza i ostalih antiutopijskih stereotipa. 
Meni se cak ni njegov Madeo uopste nije svidio (ne kazem da ne valja)
BTW kako ste se dogovorili sami sa sobom da gledate filmove?
poslednje vrijeme sam se dogovorio sa sobom da vise vremena odvojim za trazenje filmova, nego za gledanje.. Dok trazim makar aktivno ucestvujem, dosta mi je vise odgledanih promasaja; pocnem, predjem trecinu i onda na silu prespavam ostali dio..

btw nemojte da ga gledate, ozb, nista ne propustate. antiutopijska ruska salata vec svih poznatih krastavaca salama majoneza i ostalih antiutopijskih stereotipa.
 btw nemojte da ga gledate, ozb, nista ne propustate. antiutopijska ruska salata vec svih poznatih krastavaca salama majoneza i ostalih antiutopijskih stereotipa. Meni se cak ni njegov Madeo uopste nije svidio (ne kazem da ne valja)
BTW kako ste se dogovorili sami sa sobom da gledate filmove?

poslednje vrijeme sam se dogovorio sa sobom da vise vremena odvojim za trazenje filmova, nego za gledanje.. Dok trazim makar aktivno ucestvujem, dosta mi je vise odgledanih promasaja; pocnem, predjem trecinu i onda na silu prespavam ostali dio..

Film i nije holivudski nego britanski, sf drama, ništa spektakularno ali po meni ni loše...
 Film i nije holivudski nego britanski, sf drama, ništa spektakularno ali po meni ni loše...