Gledali... Obrazložili... Ocenili... part 2

DEATH VALLEY (2021)

Mercenaries with nothing to lose are hired to rescue a bioengineer imprisoned in a cold war bunker. Upon entering the ominous facility, they find themselves in a fight for their lives when they come under attack from an unknown and deadly creature.

Director: Matthew Ninaber.
Writers:Jennifer Lloyd, (writing consultant) Matthew Ninaber.
Actors:Jeremy Ninaber, Ethan Mitchell, Kristen Kaster.

https://odysee.com/@nemanjacabrajac...OM---Death-Valley-2021---FULL-MOV-356-x-854:e

1649957146901.png

Veoma zanimljiv film, interesantna ideja, dobra ekipa. Jedan od boljih koje sam odgledao u poslednje vreme.

Ukratko, budućnost, planeta je prenaseljena, ponestaje hrane, donosi se zakon da je dozvoljeno samo jedno dete u porodici. Žena rađa sedmorke, sedam devojčica, i umire na porođaju. Njen otac, deda devojčica, uz pomoć medicinske sestre, sakriva slučaj, odvodi devojčice kući i naziva ih danima u sedmici. Svaka od njih može u javnost tj. van stana i zgrade samo onog dana koje ime nosi. A onda nakon 30 godina...

Moja ocena: 7,5/10

Pogledajte prilog 1136671

Veoma zanimljiv film, interesantna ideja, dobra ekipa. Jedan od boljih koje sam odgledao u poslednje vreme.

Ukratko, budućnost, planeta je prenaseljena, ponestaje hrane, donosi se zakon da je dozvoljeno samo jedno dete u porodici. Žena rađa sedmorke, sedam devojčica, i umire na porođaju. Njen otac, deda devojčica, uz pomoć medicinske sestre, sakriva slučaj, odvodi devojčice kući i naziva ih danima u sedmici. Svaka od njih može u javnost tj. van stana i zgrade samo onog dana koje ime nosi. A onda nakon 30 godina...

Moja ocena: 7,5/10
Mene je smorio, nisu mi jasni toliki hvalospevi sa svih strana

Back