Gledali... Obrazložili... Ocenili... part 2

The Divine Weapon - 8/10
The_Divine_Weapon_film_poster.jpg

Priča o poreklu višecevnih bacača raketa kao i raketa dugog dometa, a posle se zapad čudi otkud koreancima smisao za iste.

Moonfall

SF, avantura

Glumci: Halle Berry,Patrick Wilson,John Bradley

Mesec je izbacen iz svoje orbite i približava se Zemlji , stvarajuci probleme i uništenje zivota na Zemlji.Prica je bazirana na temelju teorije zavere da je Mesec šupalj kog su stovril vanzemaljska inzteligencija.
Film je ima pratecih gluposti i naivnosti..ko voli SF odgledace tih 2 sata koliko traje film

Death on the Nile

Drama

Glumci: Tom Bateman,Annette Bening,Kenneth Branagh

Film snimljen prema čpoznatom romanu Agate Kristi Smrt na Nilu u kome Herkul Poaro iako je na odmoru , rešava ubistvo bogate naslednice .
Najleše u filmu je fotografija i fantasticni izlasci i zalasci Sunca na Nilu

Meni je ova verzija filma neviđena glupost, a očekivao sam dosta zbog glumačke ekipe. Žao mi je što sam naseo na pozitivne kritike i potrošio vreme gledajući ga.

The Lost City - 7.5/10

Dobar.

Zabava, akcija, opustanje, malo humora, romanse. To je to sto se i reklamira.

Klasican Sandricin film. Ima takvih gomilu, ali ovaj je iznad proseka.

Pre svega jer sam se nasmejao lepo. Ali takva je i energija bila u bioskopu, dobro je prihvacen film.

Pocetak je odlican tu ima dosta smeha i deo filma sa Brad Pitt-om - steta sto Brad nema vecu ulogu. Ostatak ekipe je ok Daniel Radclief,
Channing Tatum... Sandrica se dobro drzi, mada se uvostila ko freska. Doduse ni ovi muski nisu manje botoksirani.

Film za gledanje i opustanje sa drustvom u bioskopu. :D

одгледала ово синоћ, много ми се допао филм:

NIQrzE5.jpg

занимљив, без много дијалога, како смо иначе навикли....постоји простор да се наслути шта се збиља збива...а расплет је потпуно неочекиван, бар за мене.

Deep Wather

Drama

Glumci: Ben Affleck,Ana de Armas,Tracy Letts

Bogati bračni par Vic i Melinda van Allen,od razvoda deli samo ćerkica Trixie (Grace Jenkins). Ljubav je nestala, barem sa Melindine strane, ali ona ostaje u braku s Vicom uz precutni dogovor da može da ima avanture sa strane..Prijatelji i okolina to ne odobravaju ali sve to nekako ide do trenutka kada Melindini ljubavnici pocnu da nestaju.

Najbolje u filmu je mala devojcica Trixi koju glumi Grace Jenkins

Podsetio me na još dva dobra filma sa smešno malim budžetom.

The Man from Earth

Primer

Primer je baš težak za shvatanje.
Taj Primer sam uspeo da pogledam s katastrofa prevodom s neta relativno skoro i u pravu si, nista shvatio nisam.. :p
Da je barem jasna neka arhimedovska tacka oslonca,tj.poluge, da malo pogura to u nekom smeru...ovako - card blanche. :lol:
Na primer....😜😎😅

The Outfit - fenomenalan krimic, old skul sto bi reko narod..desavanje 50' u cikagu..tacnije mjesto - krojacka radnja i to je sve sto cete vidjeti u filmu..kamera, interijer dizajn i taj momenat kadrova su jednostavno odradjeni do perfekcije..svaka rijec ima znacenje, ko potezi u sahu..

Mark Rylance je prosto rodjen za ovaj film..povuceni krojac, koji iskreno-marljivo radi svoj posao i ne gura nos tamo gdje mu nije mjesto, igrom slucaja postaje poput kameleona koji je pobjego iz laze lazarevica..9.5/10

FND_poster_TheOutfit_InTheaters.jpg

Back