spavach
Poznat
- Poruka
- 9.339
West Side Story - iskopirana patetika, vec vidjeno..muzicki dio bas los..za Oskara definitivno nije..6/10
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Pa...ne. Meni je bolji u "Planeti tame" celoj toj trilogiji tačnije.
Inače,ne znam šta @Heidfeld fan ima protiv efekata ovog filma. Po meni,odlično odrađeni,mešavina CGI i practical efekata. S' obzirom na budžet,vrlo dobro. Današnji filmovi imaju po 150 miliona budžet,a efekti očajni...
+1 Dobar kao standardna forma family žanra jer sve što treba je tu,, smuckano po oprobanom receptu ali na neviđeno sam se ponadao SF priči i razočarao za 4/10.The Adam Project - 7/10
Zapravo ok filmic. Mislio sam da ce biti vece sranje.
Za gledanje uz rasutu paznju sa drustvom uz picu i pice, nije za gledanje kad ste sami u kuci.
Radnja nije bitna. Ryan Reynolds nema tri filma vredna pomena za 20 godina. Sve je to smuti pa prospi. Ali ovo je iznad proseka za njega.
meni je on relativno bezličan glumacDeath on the Nile - nije me odusevio al je za nijansu bolji od Orient Express..treba malo Branagh da odmori..6.5/10
ma ja sam vise mislio sa direktorske strane da malo odahne od rimajkova...mada ovdje mi je bolje odigro nego u orient express..meni je on relativno bezličan glumac
Najbolji Vilisov film.Ovo je zapravo odlično. Sramota me je što ga nisam gledao do sada. Brus Vilis u najboljem izdanju. Dajem mu ocenu 8.5/10.