Italijanski Pastuv
Aktivan član
- Poruka
- 1.148
Gledao Alien Romulus.. Kur*ina od filma kao i zadnja 3-4 ostvarenja iz ove fransize. Alien Resurrection je ramek delo za ovo. Upropasti sve sto valja u svetu filma ova holivudsko-jevrejska rulja.
Donji video pokazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Ne znam ja sam sačekao da mi se još slegne utisak.Nisam siguran šta sam pogledao...Gledao Alien Romulus.. Kur*ina od filma kao i zadnja 3-4 ostvarenja iz ove fransize. Alien Resurrection je ramek delo za ovo. Upropasti sve sto valja u svetu filma ova holivudsko-jevrejska rulja.
Gledao Alien Romulus.. Kur*ina od filma kao i zadnja 3-4 ostvarenja iz ove fransize. Alien Resurrection je ramek delo za ovo. Upropasti sve sto valja u svetu filma ova holivudsko-jevrejska rulja.
Ne znam ja sam sačekao da mi se još slegne utisak.Nisam siguran šta sam pogledao...
Poenta i jeste filma taj kraj. Ako pogledaš te jadnice koje su od lepih devojaka putem hiruruških zahvata postale nakaze( a pričamo o onome što se i događa svuda oko nas bilo gde na svetu ), onda rediteljka ne da nije pogrešila, nego je pogodila u sred srede.The substance
Film je lepo poceo i visoko je kvalitetan i snimljen ali kako radnja i vreme filma odmice sve je bizarnije i po meni previse izrazeno i izforsirano tj poruka.Nekako su se pogubili u preterivanju zadnjih 10 minuta i ispali iz neke logike itd.
Ocena 6.5.
I ja sam izdramila za kraj samo na drugoj temi.Poenta i jeste filma taj kraj. Ako pogledaš te jadnice koje su od lepih devojaka putem hiruruških zahvata postale nakaze( a pričamo o onome što se i događa svuda oko nas bilo gde na svetu ), onda rediteljka ne da nije pogrešila, nego je pogodila u sred srede.
Film je čista 10 ka, 10/10
( di si iskopao tih 6.5 , pa nisi sabirao sa nekim drugim filmom pa delio na dva )
I ja sam izdramila za kraj samo na drugoj temi.
Razumela sam ja poentu kraja (i pohvalila sam poruku filma) ali je malo preterano.. Bolje da su izbacili onaj blood bath na kraju i da je ostala onakva kakva je bila kada je pokušala da se reši te mlađe verzije...
Kapiram poentu ali je preterano to sam mislio...Poenta i jeste filma taj kraj. Ako pogledaš te jadnice koje su od lepih devojaka putem hiruruških zahvata postale nakaze( a pričamo o onome što se i događa svuda oko nas bilo gde na svetu ), onda rediteljka ne da nije pogrešila, nego je pogodila u sred srede.
Film je čista 10 ka, 10/10
( di si iskopao tih 6.5 , pa nisi sabirao sa nekim drugim filmom pa delio na dva )
Pa ni u reali u Holivudu producente ne zanima odakle su, ko su i šta su, samo daj mlado mesoI niko ne primecuje da gde zivi su i njen identitet onako iz vedra neba, racun i sve...
Malo su zanemarili neke stvari logike...
Da, sekjuriti je propušta unutra normalno još i ćaska sa njom, šeta se tako, a i pre nego što je postala čudovište ispadaju joj zubi, uši otpadaju a onaj u liftu ne vidi ništa..mislim cudiviste prolazi ti ne primecujes.Vazna emisija niko nista ne konstantuje nju pre nastupa...
Умјесто филма погледам ти...
The Menendez Brothers (4/5)
https://www.imdb.com/title/tt33481094/
Знам да је било актуелно у САД 90-их, буквално први ријалити из Суда и тај фазон.Међутим ми смо 90-их имали преча посла, бијеше тешка деценија за нас, знао сам по мало за тај случај али ово је први пут да је описано све у документарцу.Није лоше, уопште није лоше препорука.
Не требаŠto tako ocenjuješ, valjda treba od 1 do 10 a ne od 1 do 5
Па не баш имдб не представља никога конкретно већ је скуп оцјена више појединаца, на нетфликсу чак имаш само три нијансе свиђања, већина филмских критичара даје оцјене од 1 до 5.Могу ти навести мали милион сајтова филмских критичара.Treba. Lakše je i normalnije i logičnije od 1 do 10 jer ima više nijansi i detaljnije je, kako ne kapiraš. Pa i na IMDB je takva skala, jesi ti pametniji od njih?
Netačno.Па не баш имдб не представља никога конкретно већ је скуп оцјена више појединаца, на нетфликсу чак имаш само три нијансе свиђања, већина филмских критичара даје оцјене од 1 до 5.Могу ти навести мали милион сајтова филмских критичара.
Нема опште прихваћеног правила према томе нека оцјењује како ко мисли да треба.Најбитније да из рецензије протумачиш да ли је за препоруку или за прескање да ли оцјена била 10/10 или 5/5 небитно је.
Ona nije slažem se.Ma ajde ocena nego sto je Alycia treca liga.
10 godina zena igra glavne uloge i sad treca liga.
Zena ima i lik i delo.
Evo je fotka sa skrininga u New Yorku za taj film.
Ne bih rekao da onaj crnac iza misli da je treca liga.