- Poruka
- 18.738
Bice da je to najsavrseniji oblik....![]()
pa sto se onda pi... tolko kosta
ako cemo o ekonomiji?
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Bice da je to najsavrseniji oblik....![]()
Dizajneri su obično gejevi, pa ne treba da se čudimo što nam je i moda gej... Nekada je bilo nezamislivvo da se nose kratke pantalone ispod kolena - tako se prepoznavao gej; sad ih masa nosi. Ja ih neću nositi, a što pijemo iz boca sa glavićima to je posebna priča.
A... kaži mi, kada piješ vodu iz flašice, jel uvlačiš grlić dublje u usta?![]()
Svuda oko nas su falusni simboli. Ima ih u svim religijama, čak i tamo gde biste se najmanje nadali da ćete ih videti. Ali to je duga (i druga) tema. recimo Titova štafeta mladosti bila je napravljena u obliku gigantskog penisa. Tako se drug Tito rugao celoj SFRJ i bratstvu i jedinstvu naših naroda i narodnosti. Ali recimo u novije vreme svi mi pomalo pijemo običnu ili mineralnu, gazirane ili negazirane sokove - verovali ili ne - pravo iz čolda. Većina flaša je dizajnirana tako da liče (izgledaju kao) na penis, sa vrlo izraženim glavićem. Šta mislite o tome?
ja trenutno zamisljam bocu u obliku pice....ne znam sa koje bih strane pio :-D
jao vidi ines sto je slatka
Hehe, pa da, svaka koja ti se obrati se zatreskala u tebeWeishaupt bar ima sliku (slike) u profilu. Šta je, i ti si se zatreskkala? Nisi jedina.
Te pantalone ispod kolena, je l' to ovako nešto?
![]()
Hehe, pa da, svaka koja ti se obrati se zatreskala u tebe
I ne pokušavaj da skreneš pažnju sa tvojih pantalonica ispod kolena, "koje nose gejevi, a koje ti nikad nećeš nositi"![]()
Hehe veca kola od njega.![]()
Hmmm...![]()
Svuda oko nas su falusni simboli. Ima ih u svim religijama, čak i tamo gde biste se najmanje nadali da ćete ih videti. Ali to je duga (i druga) tema. recimo Titova štafeta mladosti bila je napravljena u obliku gigantskog penisa. Tako se drug Tito rugao celoj SFRJ i bratstvu i jedinstvu naših naroda i narodnosti. Ali recimo u novije vreme svi mi pomalo pijemo običnu ili mineralnu, gazirane ili negazirane sokove - verovali ili ne - pravo iz čolda. Većina flaša je dizajnirana tako da liče (izgledaju kao) na penis, sa vrlo izraženim glavićem. Šta mislite o tome?
Nije Tito zezao nas, već onaj koji je smislio izgled štafete je zezao Tita. Mislim, pa ta štafeta je išla njemu pod nos.![]()
Moram priznati da nisam razmišljala o ovome.
A sasvim normalno, pa falus je simbol stvaranja, moći, logično je da će biti svuda.
Covek svuda oko sebe vidi falusne simbole. Pa to je za psihoanalizu.
ko o cemu laminat o qurcu....
![]()
Gay Lord