Glavić na boci

Dizajneri su obično gejevi, pa ne treba da se čudimo što nam je i moda gej... Nekada je bilo nezamislivvo da se nose kratke pantalone ispod kolena - tako se prepoznavao gej; sad ih masa nosi. Ja ih neću nositi, a što pijemo iz boca sa glavićima to je posebna priča.

Te pantalone ispod kolena, je l' to ovako nešto?
picture.php

Svuda oko nas su falusni simboli. Ima ih u svim religijama, čak i tamo gde biste se najmanje nadali da ćete ih videti. Ali to je duga (i druga) tema. recimo Titova štafeta mladosti bila je napravljena u obliku gigantskog penisa. Tako se drug Tito rugao celoj SFRJ i bratstvu i jedinstvu naših naroda i narodnosti. Ali recimo u novije vreme svi mi pomalo pijemo običnu ili mineralnu, gazirane ili negazirane sokove - verovali ili ne - pravo iz čolda. Većina flaša je dizajnirana tako da liče (izgledaju kao) na penis, sa vrlo izraženim glavićem. Šta mislite o tome?

penis je dizajniran u obliku flaše...tako su nas učili u manastiru:mrgreen:

...obzirom da netjesh uspeti da sve proizvodjache flasha falusoidnog oblika ubedish da promene kalupe za izradu istih, mozzda bi' mogao da razmislish o plastichnoj operaciji cholda, pa da ti npr. naprave qurchitj ( tako mu tepam, nishta lichno:) ) u obliku chekitja i reshen problem, chak shta vishe mislim da bi se zzenama na nudistichoj plazzi videvshi tvoj chekitjoliki falus javila zzelja za zakucavanjem njihovog ekserolikog klitorisa...

Svuda oko nas su falusni simboli. Ima ih u svim religijama, čak i tamo gde biste se najmanje nadali da ćete ih videti. Ali to je duga (i druga) tema. recimo Titova štafeta mladosti bila je napravljena u obliku gigantskog penisa. Tako se drug Tito rugao celoj SFRJ i bratstvu i jedinstvu naših naroda i narodnosti. Ali recimo u novije vreme svi mi pomalo pijemo običnu ili mineralnu, gazirane ili negazirane sokove - verovali ili ne - pravo iz čolda. Većina flaša je dizajnirana tako da liče (izgledaju kao) na penis, sa vrlo izraženim glavićem. Šta mislite o tome?

Nije Tito zezao nas, već onaj koji je smislio izgled štafete je zezao Tita. Mislim, pa ta štafeta je išla njemu pod nos. :) :lol: Moram priznati da nisam razmišljala o ovome.
A sasvim normalno, pa falus je simbol stvaranja, moći, logično je da će biti svuda.

Nije Tito zezao nas, već onaj koji je smislio izgled štafete je zezao Tita. Mislim, pa ta štafeta je išla njemu pod nos. :) :lol: Moram priznati da nisam razmišljala o ovome.
A sasvim normalno, pa falus je simbol stvaranja, moći, logično je da će biti svuda.

Falus je kultni iluminatski simbol, a Tito je bio brat iluminat; i nisu zezali oni njega nego on njih.

Covek svuda oko sebe vidi falusne simbole. Pa to je za psihoanalizu.

Već sam bio na psihoanalizi, čika doco veli da mi nema spasa.

ko o cemu laminat o qurcu....

O tebi?

Ušljo ljudska, ja bar imam sliku u profilu. A kozoebca što smrdi na prčetinu... a marve što tuca ovce... priviđaš Crnogorce, odnosno Crnogorca, to jest mene... Ada čuješ, pa ljepši sam od tebe. Ti i ne smiješ da zakačiš svoju sliku u profil; koliko si ružan. Ali smo te slikali na moru:

attachment.php

:rotf: :rotf: :rotf: :rotf: :rotf:

Našli su ti friendovi qurawu, ali ti se ni sa njom nijesi snašao; a kako si lijep ljubi te majka. Pravi junak "House of pain". :dash:

Prilozi

• Herceg u Splitu.jpg
    Herceg u Splitu.jpg
    41,7 KB · Pregleda: 112

Back