- Poruka
- 36.661
Teška nosi XXXLLaka ženska ako nosi tangice?
Šta onda po tebi nosi teška ženska?
...eventualno može da se kaže da je pomalo drska...
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Teška nosi XXXLLaka ženska ako nosi tangice?
Kad je čučnula baš u tom trenutku kad sam pogledao u nju videle su se inače ne bih ni primetio..Ako nosi tange na raadnom nestu i ako se to vidi ,,,
Немој да се правдаш, ниси ти ту ништа крив.Kad je čučnula baš u tom trenutku kad sam pogledao u nju videle su se inače ne bih ni primetio..
Verujem da mnoge kod mene u firmi uopšte ne nose gaćice. Mislim, nisam proverio rekao mi je drugDa li se devojka koja nosi tange na poslu može okarakterisati kao laka ženska ili su to samo moje lične predrasude ?
I zbog čega ih uopšte nosi na radnom mestu među kolegama jer koliko sam upućen nije baš prijatan osećaj nositi ih ?
Laka ženska ako nosi tangice?
Kakva romantična dušaimam fioku sa sa uspomenama u slipovima svih vrsta
bolje i to nego ko jedan sto ih je šišao dok su spavale, pa time ponio jastuice za pod uzglavlje da mu prijatno šuška
Ja sam siguran - nema ih.Ja mislim da vi u radnom kolektivu ne obraćate pažnju na ženski svet dovoljno.
Radio nekad u mešovitom kolektivu a sad radim klasičan muški posao. Dok sam bio u mešovitom kolektivu svaka ženska koja se trtila u tangama ili prsila dekolte je tražila onu stvar. Samo i u tom kolektivu je bilo muških koji su slepi i nisu pokušavali ništa.Ja sam siguran - nema ih.
Siguran sam da i ti ne radiš neki Opasan, ili fizički zahtevan posao..
U pravu sam, zar ne?
I ja sam, ali nisam siguran u ništa.Radio nekad u mešovitom kolektivu a sad radim klasičan muški posao. Dok sam bio u mešovitom kolektivu svaka ženska koja se trtila u tangama ili prsila dekolte je tražila onu stvar. Samo i u tom kolektivu je bilo muških koji su slepi i nisu pokušavali ništa.
Ma te što bustuju ego vlo lako padnu. Fora je da ne zagrizeš udicu prvi. Prvo pustiš one paćenike pa onda ona sama dodje gde treba.I ja sam, ali nisam siguran u ništa.
Da je tražila *urac, ili je samo bustovala ego, birajći jednog od pregršt onog "koji" na udicu zagrizu?
Ume da bude zahebano kada te biraju, a ne biraš sam.Ma te što bustuju ego vlo lako padnu. Fora je da ne zagrizeš udicu prvi. Prvo pustiš one paćenike pa onda ona sama dodje gde treba.![]()
Da: navike je ispraviti teško?Ma samo opičiš i teraš dalje. Ne trčiš oko nje. To takve izludi. Može da padne dobar seks čisto da se čovek malo relaksira ali nije to za ozbiljnu vezu. Jer ako ima naviku da daje kolegama to će da radi uvek.
teška ženska nosi one duboke gachice do struka da ne nazebu bubreziLaka ženska ako nosi tangice?
Sta znaci diskretno gledanje u sise, ne razumem?Na radnom mestu ne virim u gacce
samo pratim nose li koleginice grudnjake ili ne
PS
naravno diskretno ne kao seljaccina neka
![]()
Sta znaci diskretno gledanje u sise, ne razumem?
Mislis, viris ispod oka u sise pa ako ona pogleda u tebe, ti u ovom fazonu?!
Gledaj slobodno i ne ustezi se, nije ih izbacila napolje da ih sakrije vec da se vide. Nema nista lepse, vec nakon sto ona primeti gde gledas smeknuti je pogledom oci u oci, da vidi da nisi neki tulipan koji se boji zenskih sisa.
Za sta da me tuzi sto joj gledam u sise?![]()
![]()
gde ti bre zivis
danas moze da te bije ili tuzi za uznemiravanje
a ja volim da smeknem neprimetno
a ne kao poslednja seljacina...
Za sta da me tuzi sto joj gledam u sise?
Ne lupaj gluposti..
Ja tebe hteo nesto nauciti, nista nastavi tako gledati, pa stavi u dzep 100 evri ako zelis nesto jebati u ovoj godini za razliku od prethodne.
mnogo si bre nadrndan
ne objasnjava mi se da se zaiebavam
idi opali nekome samarcinu
a mene zaobidji danas
nervozni tutumracce...
sta tebe boli dupe uostalom kako ja gledam necije sise
![]()