Tange na radnom mestu

Ja sam siguran - nema ih.
Siguran sam da i ti ne radiš neki Opasan, ili fizički zahtevan posao..
U pravu sam, zar ne?
Radio nekad u mešovitom kolektivu a sad radim klasičan muški posao. Dok sam bio u mešovitom kolektivu svaka ženska koja se trtila u tangama ili prsila dekolte je tražila onu stvar. Samo i u tom kolektivu je bilo muških koji su slepi i nisu pokušavali ništa.

Radio nekad u mešovitom kolektivu a sad radim klasičan muški posao. Dok sam bio u mešovitom kolektivu svaka ženska koja se trtila u tangama ili prsila dekolte je tražila onu stvar. Samo i u tom kolektivu je bilo muških koji su slepi i nisu pokušavali ništa.
I ja sam, ali nisam siguran u ništa.
Da je tražila *urac, ili je samo bustovala ego, birajći jednog od pregršt onih koji na udicu zagrizu?

Na radnom mestu ne virim u gacce
samo pratim nose li koleginice grudnjake ili ne
PS
naravno diskretno ne kao seljaccina neka
;););)
Sta znaci diskretno gledanje u sise, ne razumem?

Mislis, viris ispod oka u sise pa ako ona pogleda u tebe, ti u ovom fazonu?!

Gledaj slobodno i ne ustezi se, nije ih izbacila napolje da ih sakrije vec da se vide. Nema nista lepse, vec nakon sto ona primeti gde gledas smeknuti je pogledom oci u oci, da vidi da nisi neki tulipan koji se boji zenskih sisa.

Sta znaci diskretno gledanje u sise, ne razumem?

Mislis, viris ispod oka u sise pa ako ona pogleda u tebe, ti u ovom fazonu?!

Gledaj slobodno i ne ustezi se, nije ih izbacila napolje da ih sakrije vec da se vide. Nema nista lepse, vec nakon sto ona primeti gde gledas smeknuti je pogledom oci u oci, da vidi da nisi neki tulipan koji se boji zenskih sisa.
:hahaha: :hahaha: :hahaha:
gde ti bre zivis
danas moze da te bije ili tuzi za uznemiravanje
a ja volim da smeknem neprimetno
a ne kao poslednja seljacina...

:hahaha: :hahaha: :hahaha:
gde ti bre zivis
danas moze da te bije ili tuzi za uznemiravanje
a ja volim da smeknem neprimetno
a ne kao poslednja seljacina...
Za sta da me tuzi sto joj gledam u sise?
Ne lupaj gluposti..

Pa znas koliko puta sam prosao tako, kako ti nazivas kao seljacina, zena zeli da ti se svidja i da joj to pokazes, ti tako neprimetno gledajuci ostajes neprimetan i njima, logicno.

Back