Glasine

:lol:

Sad sam saznao da se prica da ovaj moj avatar simbolizuje moju zatvorenost koja je prouzrokovana raskidom dugogodisnje veze i da se prica nikog ne pustam sebi jer vise nisam u stanju da volim. :D

Sto se avatara tice, njega imam vec godinama...
A to sto se tice toga sto nisam u stanju da volim... :D
E, bas me zanima od koga je ovo poteklo...

Pa od neke razočarane urmašice kojoj si slomio :heart:

Osim jedne koja je bila čista izmišljotina (da sam bila na nekoj žurci, a u to vreme sam bila sa drugaricom u gradu) ono malo glasina koje sam čula o sebi su imale neku realnu pretpostavku. Problem je što su osobe koje su pokretale imale poluinformaciju na koju su kalemile dalju priču.

Док сам живела са маторицма, долази један дан комшиница и сва усплахирена саопштава мами како се у комшилуку (читај ''дежурне бабе на клупи испред зграде'') прича како смо ми, јадни, јако сиромашни. А како су дошле то те ''информације''? Па тако што виде да, кад идемо у продавницу, у кеси носимо само хлеб и млеко... Ето, неко је нашао за сходно да завирује у туђу најлон кесу и да изводи паметне закључке на основу тога....
А у исто време смо имали ''викендицу'' ван града, где смо рмбачили окопавајући лук, загрћући кромпир и плевећи шаргарепу....комшилук је, опет седећи на клупи коментарисао:''Само вуку, само вуку пуне кесе свега! Одакле им?!''

Јбг, ''свијету се не може угодити''...што би рекла моја другарица Џана из Меленаца! :mrgreen::lol::lol::lol:

Kako reagujete kad cujete neku glasinu o sebi?
Ja sam danas saznao jednu koja me je baaas nasmejala, a uzrokovana je mojim jucerasnjim statusom na fejsbuku... :D
Samo da mi je znati ko je pokrenuo... :lol:
:lol:

Sad sam saznao da se prica da ovaj moj avatar simbolizuje moju zatvorenost koja je prouzrokovana raskidom dugogodisnje veze i da se prica nikog ne pustam sebi jer vise nisam u stanju da volim. :D

Sto se avatara tice, njega imam vec godinama...
A to sto se tice toga sto nisam u stanju da volim... :D
E, bas me zanima od koga je ovo poteklo...

Nešto mi je ovo sumnjivo...
Odakle tebi toliko informacija da pričaju o tebi ?
Menjaj drušvo...sličan je sklop onih tastera koji ti prenose info sa onima koji ih šire

Poslednja izmena:

Back