Glasine

meni opet nije jasno koga zabole za ljude na krsti :eek:

ne, ozbiljno

svi ste odjednom tako kul i misteriozni, o vama se priča, pa onda neki uski krug zna šta se priča, još uži zna šta je istina...
dobro, i? :roll:

Ljudi na krsti su ljudi koje sreces na ulici...
Neki su blizi medjusobno, neki dalji...
Neki su bili blizi pa su sad dalji...

Meni nije jasno kako neko veruje da postoji jasna granica izmedju realnog i virtuelnog dela zivota...
To je tvrdnja u rangu stava da su poslovni i privatni zivot potpuno razdvojeni...

Kako reagujete kad cujete neku glasinu o sebi?

Ja sam danas saznao jednu koja me je baaas nasmejala, a uzrokovana je mojim jucerasnjim statusom na fejsbuku... :D

Samo da mi je znati ko je pokrenuo... :lol:

Ne uzbudjujem se oko stvari izrecenih od strane ljudi koji nisu dostojni cipele da mi ociste nego ocistim njima cipele.

Da me ne zabole za ljude na krsti, ne bih ni dolazila... koje je poenta bivanja na forumu bez da upoznas nekog i mozda se i sprijateljis, pa makar i virtuelno samo?! :roll:
Čitam razna mišljenja, neki su mi ljudi zanimljivi, iskazujem svoje, diskutujem.
I apsolutno mi odgovara da to bude bez zbližavanja.
Mislim, volim recimo da čitam medu jer smatram da je prepametna i da sjajno razmišlja, ali me ne zanima šta se priča o njoj, ako se priča.

Tačno je da ne možeš imati previše prijatelja - ali ja sam onima u RL prezadovoljna i ne dolazim na forum da bih upoznala nekoga.

Ok onda se samo ne slazemo u definiciji upoznavanja :ok:
Jer za mene je upoznavanje jedne osobe, pa cak i njenim Alter Ego-om, ako nije iskren/a, kad citam misljenja i diskutujem o istim :aha:

Ljudi na krsti su ljudi koje sreces na ulici...
Neki su blizi medjusobno, neki dalji...
Neki su bili blizi pa su sad dalji...

Meni nije jasno kako neko veruje da postoji jasna granica izmedju realnog i virtuelnog dela zivota...
To je tvrdnja u rangu stava da su poslovni i privatni zivot potpuno razdvojeni...

Ljudi na krsti su ljudi koje ne poznajes. Da li ces nekog od njih upoznati zavisi od licnih afiniteta. Mozes ali ne moras.

Naravno da postoji jasna granica izmedju virtuelnog sveta i naseg fizickog okruzenja.
Virtuelni ljudi mogu da postanu deo naseg zivota jedino ukoliko mi to pozelimo, nikako bez nase dozvole i zelje. U tome je car interneta jer svaku diskusiju i poznantsvo mozes da doziras.
Ukoliko neko nema potrebu da izvrsi tansfer virtuelno-u-realno ja zbilja ne vidim nacin da se blokada intime jednim klikom srusi na silu, osim ako neko ne provali kroz monitor coveku u sobu.

meni opet nije jasno koga zabole za ljude na krsti :eek:

ne, ozbiljno

svi ste odjednom tako kul i misteriozni, o vama se priča, pa onda neki uski krug zna šta se priča, još uži zna šta je istina...
dobro, i? :roll:
i, veznik.
meni to nikad nije bilo jasno..jel kontas da pola ljudi ovde zapravo uziva sto ih kao ogovaraju..kladim se da namerno pustaju price, preko klon naloga, pa kao posle jadni oni eto prica se kao nem pojma deca ljubavnici, kuca na jamajci i to..
i ti najgori, sto najvise plae i zare, posle se prave kao naivni, i kao imaju dusu. ovo ono.
svasta.:kafa:

Ljudi na krsti su ljudi koje ne poznajes. Da li ces nekog od njih upoznati zavisi od licnih afiniteta. Mozes ali ne moras.

Naravno da postoji jasna granica izmedju virtuelnog sveta i naseg fizickog okruzenja.
Virtuelni ljudi mogu da postanu deo naseg zivota jedino ukoliko mi to pozelimo, nikako bez nase dozvole i zelje. U tome je car interneta jer svaku diskusiju i poznantsvo mozes da doziras.
Ukoliko neko nema potrebu da izvrsi tansfer virtuelno-u-realno ja zbilja ne vidim nacin da se blokada intime jednim klikom srusi na silu, osim ako neko ne provali kroz monitor coveku u sobu.

Ne poznajes ni sve ljude koje sreces na ulici...

Ali, sva ta prica o jasnoj granici izmedju virtelnog sveta i fizickog okruzenja pada u vodu odgovorom samo na jedno pitanje.
Da li smo u stanju da sve ono sto je na forumu tu i ostavimo kada se izlogujemo i odemo na spavanje, u grad ili da rucamo?
Ako je odogvor negativan, zalim slucaj, jasna granica izmedju ta dva sveta ne postoji.

Inace, sto se tice doziranja, ono je moguce u svim okolnostima.
Naravno, ako je covek iole izgradjen kao licnost...

Ne poznajes ni sve ljude koje sreces na ulici...

Ali, sva ta prica o jasnoj granici izmedju virtelnog sveta i fizickog okruzenja pada u vodu odgovorom samo na jedno pitanje.
Da li smo u stanju da sve ono sto je na forumu tu i ostavimo kada se izlogujemo i odemo na spavanje, u grad ili da rucamo?
Ako je odogvor negativan, zalim slucaj, jasna granica izmedju ta dva sveta ne postoji.

Inace, sto se tice doziranja, ono je moguce u svim okolnostima.
Naravno, ako je covek iole izgradjen kao licnost...

Licno verujem da se mogu iskljuciti ljudi koji ne dozvoljavaju sebi da padnu u vatru.
Dakle, covek koji se u postovima istrosi on ce svakako biti potresen nakon sklapanja racunara. Cini mi se da je vecina nas takva bila na startu forumskog zivota. Medjutim, vreme prodje, covek uvidi da je forum ipak deo sajber prostora a ne caskanja oci u oci, price se ispricaju i mi ostanemo pomalo prazni i zapitani - gde nam dodjavola ode vreme? Onda krenemo da se hladimo, u svadju nas je sve teze uvuci, sve sto smo imali da kazemo smo vec rekli, postovi nam postaju sve kraci, sve cesce otvorimo forum a ne postujemo, smejemo se posalicama dojucerasnjih ljutih protivnika, sve cesce raspravu zavrsimo sa "dobro, sve sto kazes jeste" i spustimo loptu...takvi se iskljucuju ocas posla...

Moj prethodni post se odnosio na tvoj cvrst stav da ti nije jasno kako je moguce...moguce je, mozda redje u praksi ali sasvim moguce...

Čitam razna mišljenja, neki su mi ljudi zanimljivi, iskazujem svoje, diskutujem.
I apsolutno mi odgovara da to bude bez zbližavanja.
Mislim, volim recimo da čitam medu jer smatram da je prepametna i da sjajno razmišlja, ali me ne zanima šta se priča o njoj, ako se priča.

Tačno je da ne možeš imati previše prijatelja - ali ja sam onima u RL prezadovoljna i ne dolazim na forum da bih upoznala nekoga.

Hvala ti puno na ovim lepim rečima i ako čuješ nešto da se priča o meni, samo mi nemoj prenositi. Ne moram ni ja baš sve da znam :lol:

О мени нема гласина на форуму. А и кад би их било, не би ме занимале. Рекох, занимају ме само гласине које могу да науде мојој породици.

Licno verujem da se mogu iskljuciti ljudi koji ne dozvoljavaju sebi da padnu u vatru.
Dakle, covek koji se u postovima istrosi on ce svakako biti potresen nakon sklapanja racunara. Cini mi se da je vecina nas takva bila na startu forumskog zivota. Medjutim, vreme prodje, covek uvidi da je forum ipak deo sajber prostora a ne caskanja oci u oci, price se ispricaju i mi ostanemo pomalo prazni i zapitani - gde nam dodjavola ode vreme? Onda krenemo da se hladimo, u svadju nas je sve teze uvuci, sve sto smo imali da kazemo smo vec rekli, postovi nam postaju sve kraci, sve cesce otvorimo forum a ne postujemo, smejemo se posalicama dojucerasnjih ljutih protivnika, sve cesce raspravu zavrsimo sa "dobro, sve sto kazes jeste" i spustimo loptu...takvi se iskljucuju ocas posla...

Moj prethodni post se odnosio na tvoj cvrst stav da ti nije jasno kako je moguce...moguce je, mozda redje u praksi ali sasvim moguce...
Ja licno verujem da se na tom nivou mogu iskljuciti samo mrtvaci...
Ali dobro...
Radi se o tome sto nije neophodno da svaki put padnes u vatru, vec je dovoljno da se to desilo.
Bilo kad...
Pa, o tome se radi. Ne poznajem ni ljude na ulici ni ljude ovde. I neću ih upoznati dok to ne poželim. A neću poželeti. Uglavnom. ;)

Inače, moj odgovor na tvoje pitanje bi bio "da". :)

Hvala.
Ovo "uglavnom" je kljucna rec...

Ako je odgovor "da" mogu da kazem samo svaka cast...
Osobito ako te niko nikad nije ni na koji nacin pomerio da razmisljas o necemu kad se izlogujes...

da ne odgovaram svima na pp. juce jednom forumashu i jutros jednoj urmashici- sve je tacno,iako ste me pitali ti i ona za razlicite forumashe.
imala sam sex sa obojicom,istovremeno. ali ujedno i da se izvinem doticnom tipu sto me nije poebao a ocekivao je,to su zove flert,pa sada svasta prica. :mazi:
sve je tacno :lol:
eto toliko :cao:

da ne odgovaram svima na pp. juce jednom forumashu i jutros jednoj urmashici- sve je tacno,iako ste me pitali ti i ona za razlicite forumashe.
imala sam sex sa obojicom,istovremeno. ali ujedno i da se izvinem doticnom tipu sto me nije poebao a ocekivao je,to su zove flert,pa sada svasta prica. :mazi:
sve je tacno :lol:
eto toliko :cao:

koliko puta treba da ti kažem da muškarci bukvalno shvataju sve što im pišeš, naročito ovde na forumu?
oni ne znaju da si ti flertuša u duši i da te ništa više od toga ne zanima...
mogla bi nekada da me poslušaš, inače će uvek da se nađe neka budala koju si iskulirala da svašta priča po forumu;)

p.s. flert stop:lol::lol::lol:

i jos nesto. dragi moji flert drugari,svi vi koji mislite da 7am bas zbog vas okacila noge, sorts ili fotku bez brusa,samo da vas razocaram... fotku sam okacila zbog onih sa kojima cu tek da flertujem :mrgreen:
cuj mene svi ko flertusu znaju,a on baja pomislio kako je to bitno mnogo :lol:

Hvala.
Ovo "uglavnom" je kljucna rec...

Ako je odgovor "da" mogu da kazem samo svaka cast...
Osobito ako te niko nikad nije ni na koji nacin pomerio da razmisljas o necemu kad se izlogujes...

Dobro, pogledaj otkad sam ja ovde. Došla sam kao klinka, bukvalno. Ne mogu da tvrdim da se nikad nije desilo. Ali odgovor ovde i sada JESTE da.

I jesam upoznala neke ljude davno... sada ni sa kim nisam nešto posebno u kontaktu, ako izuzmemo fejs i sporadično lajkovanje fotki. Većina njih nije mi zanimljiva za druženje. Dve devojke jesu, ali iz nekog razloga nismo se videle godinama iako smo sve tri u Beogradu. Doduše, ne mogu da kažem da mi smeta.

Back