__Stela___
Domaćin
- Poruka
- 3.752
Sve o meni sto si ovde cula je glasina![]()
Znaci, sve ono o misicima, plocicama, sportskom zivotu, voznji bicikla... su najobicnije glasine?

Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Sve o meni sto si ovde cula je glasina![]()
Znaci, sve ono o misicima, plocicama, sportskom zivotu, voznji bicikla... su najobicnije glasine?![]()
A ja bih rekla da si upravo smislio jos jedni glasinu.![]()
...mozhda se i javi pravi izvor navedene glasine...
...a takav vid reklame prevazishao sam pre nekih 1/4 veka...![]()
Hajde, dobro, neka bude. Nego, da li ti stvarno vjerujes da je neko ono ozbiljno mislio i da je to smisljeno s namjerom da neko u to povjeruje? Meni djeluje kao zezancija.
Ne obazirem se na glasine, bile su i biće dok bude ljudi.
Mada, trudim se da ljudima ne dajem povod za smišljanje glasina a vidim iz postavljenih postova da si ti to uradio
Moram da dodam...volim i ja da ih zbunim statusom![]()
...je l Oče, a koje su to forumašice??! Pominje li se i moje ime??!![]()
Ako je glasina,samo obicna glasina i nema ni zrnca istine u njoj,ne bi trebala da boli,zar ne ?
Ne volim ni traceve,ni glasine ,ali vesti,pouzdane,volim da saslusam![]()
...ti si 5-ta...ali, ti si bezgreshno zachela kao "ona Marija"...![]()
prva si od nazad....tek 5-ta??!Ma, daj!!!
![]()
...tek 5-ta??!Ma, daj!!!
![]()
...boli zato sto se putem nje izvrgava ruglu neki covek, njegovo ponasanje, uspeh, porodica, izgled, izbori te se unizava on kao licnost. Krajnje je prirodno da zaboli, licno mislim da boli bez izuzetka svakog coveka, recimo kada se majci udari na dete, zeni na kucu, devojci na "rep", kada se putem nje napravi zbrka u odnosima sa ljudima do kojih nam je stalo, kada izgubimo neki benefit i kada zbog iste moramo da crvenimo. To nisu lake stvari bez obzira na trend celicnih ljudi.
Слажем се, потпуно....boli zato sto se putem nje izvrgava ruglu neki covek, njegovo ponasanje, uspeh, porodica, izgled, izbori te se unizava on kao licnost. Krajnje je prirodno da zaboli, licno mislim da boli bez izuzetka svakog coveka, recimo kada se majci udari na dete, zeni na kucu, devojci na "rep", kada se putem nje napravi zbrka u odnosima sa ljudima do kojih nam je stalo, kada izgubimo neki benefit i kada zbog iste moramo da crvenimo. To nisu lake stvari bez obzira na trend celicnih ljudi.
...boli zato sto se putem nje izvrgava ruglu neki covek, njegovo ponasanje, uspeh, porodica, izgled, izbori te se unizava on kao licnost. Krajnje je prirodno da zaboli, licno mislim da boli bez izuzetka svakog coveka, recimo kada se majci udari na dete, zeni na kucu, devojci na "rep", kada se putem nje napravi zbrka u odnosima sa ljudima do kojih nam je stalo, kada izgubimo neki benefit i kada zbog iste moramo da crvenimo. To nisu lake stvari bez obzira na trend celicnih ljudi.
Слажем се, потпуно.
И не бих волела да се тема претвори у чат, јер јесте занимљива.
И онај ко каже да га гласине не занимају, није ни чуо гласине о себи.
Не боли ме кад комшилук прича како сам стално нашминкана и како, самим тим, сигурно дембелам. То ми је смешно. Али, такве гласине не могу да ми науде.
Но, дозволићете, ако прича о томе ,,ко зна ко је довози - одвози'' стигне до љубоморног мужа, онда јесте проблем.
Мој муж није љубоморан, на те приче се насмејао, али, није код сваког тако.
Слажем се, потпуно.
И не бих волела да се тема претвори у чат, јер јесте занимљива.
И онај ко каже да га гласине не занимају, није ни чуо гласине о себи.
Не боли ме кад комшилук прича како сам стално нашминкана и како, самим тим, сигурно дембелам. То ми је смешно. Али, такве гласине не могу да ми науде.
Но, дозволићете, ако прича о томе ,,ко зна ко је довози - одвози'' стигне до љубоморног мужа, онда јесте проблем.
Мој муж није љубоморан, на те приче се насмејао, али, није код сваког тако.
. Ostalo... ma nek laju, bar znam šta od koga mogu očekivati, bolje i to nego da mislim da mi je prijatelj onaj ko to realno nije!Da... ima logike u tome, a opet... nije da boli, bar ne u mom slučaju. Prvu sam glasinu koju sam čula, doživela kao nepravdu, iznendilo me je i možda malo uvredilo. Po fazonu, onom kako deca umeju da reaguju - ali to nije istina! Zašto tako pričaju kada to nije istina?!
Posle, kada sam shvatila da nisam ja bitna, da je bitno pričati, bilo šta o bilo kome, uvući se u tudju kuću da svoja nebi stigla na red, da je bitno zagledati, tumačiti i interpretirati po svome, da je bitno uzeti muštuluk za "novo saznanje i novu vest", jašta nego izmišljenu, i da je bitno biti prva alapača u društvu, ona koja je najbolje obaveštena - e tada je prestalo da me tangira iole. I do tada nije nešto, ali tada potpuno gubim osećanja prema tome.
Kada smo neko vreme posle venčanja uzeli jedno dete na starateljstvo ( privremeno, sada je srećan jer se vratio mami i tati, a mi smo i srećni i tužni, već kako to ide...), počele su priče da je to moje vanbračno dete, pa je posle bio moj brat... ali sam ubedjena da do dana današnjeg niko van kuće nije saznao ko je mališa i zašto je bio kod nas. Jer niko iz kuće, svako iz svojih razloga, nije bio raspoložen da priča o tome.
Ono za moju ćerku me je malo povredilo, e to jeste i to priznajem. Valjda bi svaku majku to zabolelo, taj stav - ma ko zna čija je, ko zna ko je pravio
Da li je i ovo glasina ?Гласине да мој муж и ја нисмо венчани, и да он неће да призна децу, нас све насмејавају. Али, опет понављам, то не може да нам науди.
Али може да науди прича како учитељица (нисам у питању ја, али може и мени да се деси) троши ђачки новац. Десило се код нас у школи, ишло дотле да је неко брижан подигао кривичну пријаву против учитеља за кога се причало да узима новац од деце. Човек имао силне проблеме, и иако је доказано да није истина, ипак многи у граду кажу:,,А, то је онај што је мажњавао паре!'' Шта мислите, како је његовој рођеној деци?