Glasine

Nemam bas iskustva sa glasinama,ne tvrdim da ih nije bilo ali do mene nisu stizale,
a mozda i jesu ,samo im nisam pridavala nikakav znacaj.
Bas sam ovo lepo objasnila :lol:

I ja sam to nekad radio...
Sad se uglavnom samo nasmejem ako ne dodje do mene preko neke osobe koja mi je zaista bitna...

Eh nije isto musko i zensko...ma koliko bili jednaki;)...obzirom na to da me duze poznajes znas i da nikada, ma sta se desilo, ne uzmimam druge ljude u usta, onda zbilja zaboli kada neko uzima tebe obicno iz nekih niskih pobuda:(...nezainteresovani su meka za traceve jer mahom poslednji saznaju za iste...:)

Kako reagujete kad cujete neku glasinu o sebi?
Ja sam danas saznao jednu koja me je baaas nasmejala, a uzrokovana je mojim jucerasnjim statusom na fejsbuku... :D
Samo da mi je znati ko je pokrenuo... :lol:
Ne obazirem se na glasine, bile su i biće dok bude ljudi.
Mada, trudim se da ljudima ne dajem povod za smišljanje glasina a vidim iz postavljenih postova da si ti to uradio
Moram da dodam...volim i ja da ih zbunim statusom :mrgreen:

Poslednja izmena:
To sto po firmi doznam, ni ne čudi me nešto, mislim jasno mi je da će da pričaju o poslodavcu, mada mi neki doživljaji mene nisu baš jasni, ali mi ni ne smetaju čak šta više dobri su za posao pa ih ni ne demantujem. A nemaju pojma koliko sam u stvari popustljiva i tolerantna i mogli bi to da iskoriste lako, ali misle totalno suprotno pa je to ok sto se mene tiče.
Alergična sam na glasine koje šire između sebe i koje su totalno netačne, o tome ko je koliko primio, šta je ko dobio a šta nije pa nadograđuju i ispadne apsolutna laž koja utiče na sve i to negativno. Sa tim ne umem da se borim, jer doznam nešto iz više izvora a ne mogu da upotrebim to kao argument protiv nekog i onda je to začaran krug.
Privatno :think: pa ne pamtim kad sam čula ni o sebi ni o drugima.Kako je to tužno:sad2:

Да би неко ширио гласине, није потребан повод.
Да ли је повод за гласине ,,ко зна ко је довози у тим силни колима'' то што моја једна једина другарица има 4 аутомобила, па ме довезе како кад, којим, зависи... Али, неком је и то повод. А лепо могу да виде ко ме довози, но, онда није занимљиво.
Да ли је повод за ширење гласина то што је колегиницин муж имао инфаркт, па сад причају како он сигурно не може да се секса, а то повлачи да она има нког другог?
Свакаквих гласина има, мислим да нико не да повод за гласине. Можеш да даш повод за причу која има неког смисла. Али, оном ко хоће да прича свашта, не треба повод.

Meni je jednom jedna baba iz ulice pitala da li studiram cvećarstvo. :eek: Kao, tako joj rekla neka druga baba iz ulice, pa došla da me pita za savet o cveću :hahaha:. Kako li im je palo na pamet, ne znam.

I to su glasine! :D

U poslednje vreme moram da donosim neke teske odluke i posle svake me stigne poneka glasina. Sve neke teske glasine, od toga da imam ljubavnika ili vise njih sto mladjih sto starijih (a nemam ni jednih ni drugih, samo forumskih naravno :) ) do toga da mi je brat kao brat sa vrhovima zemlje a ponekad se bogami cuje da sam neko ko ima klan ili sektu (a ja samo imam Krstaricu :) ) ili tako nesto misticno a mocno te zarim i palim i upravljam ljudskim sudbinama...

A to o dovozenju kuci, dovoze me razne kolege i kolegice, bez auta sam i bas mi se ne da pesaciti ili placati taksi. Kafu pijem gde mi se pije i uopste me ne zanima da li je pijem u drustvu muskarca ili zene. Hocu reci da uopste ne pazim sta ce ko reci, nije da mi nije stalo ali stvarno nemam vremena ugadjati svetu. Zivi mi se ovo preostalo vreme zivota a raditi sve da bi izbegli traceve za mene nije zivot vec zestoka budalastina.

...jedna od poslednjih...glasina...FORUMSKIH...:per:...u kojoj se kazhe :

...pored dece iz RL brakova, Muerte ima i 5-oro ( slovima PETORO ) dece sa 5 razlichitih forumashica :p:p:p:p:p...i svi rezultati njegovih Forumskih nestashluka zhive sa njim, jer svih ( navedenih ) 5 forumashica su udate i poshtenezhene.com...:lol:...i da njihovi husbandi ne bi ni malo posumnjali u njih ( same ) one svoju forumsko-zachetu i rodjenu decu vidjaju jednom nedeljno, tj. kad im moja RL wife odobri...:hvala::hvala::hvala: ( hvala ) "glasinashima"...:cmok:

...pošto sam "nadrndana i nedodirljiva" -ne čujem mnogo glasina o sebi...Ali, naslućujem da su sve sočnija od sočnije i kreću se u krugu "ljubavno-finansijskom", jer naš narod najviše zabavljaju nagađanja po tipu ko koga hebe i ko ima koliko para a sve po tipu "ja to pouzdano znam"...Elem, kad i neka procuri do mene- ne demantujem već dodam još ulja na vatru...

P.S. Iskreno-negde duboko me neka glasina okrzne , čak i raskrvari ali nedam nikom da to vidi...

Back