Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Па тако...осмехомKako reagujete kad cujete neku glasinu o sebi?
Ja sam danas saznao jednu koja me je baaas nasmejala, a uzrokovana je mojim jucerasnjim statusom na fejsbuku...
Samo da mi je znati ko je pokrenuo...![]()
Па тако...осмехом![]()
meni sads krivo...sto me niko ne ogovara!

,bolje da se ja ne trpam gde mi nije mesto.....
I ja sam to nekad radio...
Sad se uglavnom samo nasmejem ako ne dodje do mene preko neke osobe koja mi je zaista bitna...
...nezainteresovani su meka za traceve jer mahom poslednji saznaju za iste...
Ne obazirem se na glasine, bile su i biće dok bude ljudi.Kako reagujete kad cujete neku glasinu o sebi?
Ja sam danas saznao jednu koja me je baaas nasmejala, a uzrokovana je mojim jucerasnjim statusom na fejsbuku...

pa ne pamtim kad sam čula ni o sebi ni o drugima.Kako je to tužno
) do toga da mi je brat kao brat sa vrhovima zemlje a ponekad se bogami cuje da sam neko ko ima klan ili sektu (a ja samo imam Krstaricu
) ili tako nesto misticno a mocno te zarim i palim i upravljam ljudskim sudbinama...Kako reagujete kad cujete neku glasinu o sebi?
...u kojoj se kazhe :

...i svi rezultati njegovih Forumskih nestashluka zhive sa njim, jer svih ( navedenih ) 5 forumashica su udate i poshtenezhene.com...
...i da njihovi husbandi ne bi ni malo posumnjali u njih ( same ) one svoju forumsko-zachetu i rodjenu decu vidjaju jednom nedeljno, tj. kad im moja RL wife odobri...

( hvala ) "glasinashima"...
Uh, pa sve ovo mi djeluje kao da vecina voli da se o njima sire glasine, pa ih jos sami smisljaju.
Imponuje mi za dobrim konjem se dobra prasina dize

Uh, pa sve ovo mi djeluje kao da vecina voli da se o njima sire glasine, pa ih jos sami smisljaju.

...( ako je ovo usmereno ka meni )
...kad bih ti rekao od koga je doshla ova glasina, sigurno bih popio trajni ban...![]()

Sta, postoji i o tebi neka glasina?![]()