Gey parada, Beograd 2009

Kakve su Vam reakcije na gej paradu

• Za mene je prihvatljivo da bude odrzana

glasova: 68 18,0%
  • Ne slazem se da bude odrzana, treba je zabraniti

glasova: 274 72,5%
  • Nezainteresovan-na sam

glasova: 36 9,5%

• Ukupno glasova
    378
  • Anketa je zatvorena .
stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
da se ne zezamo, velika vecina vas nikad nije osetila diskriminaciju na svojoj kozi, taj odvratan osecaj kada te diskriminisu zbog nekog tvog svojstva za koje jednostavno ne mozes biti kriv, a to svojstvo ne ugrozava nikoga...ovde je rec o sprecavanju diskriminacije, a diskriminisan se moze biti iz razlicitih razloga, bolest, telesna mana, boja koze itd..

U redu,ali se takva iskustva moraju ograniciti na licne odnose i resavati ih u licnim odnosima.Inace smatram da je trenutno najbolji "lek" za gay-pricu bas taj licni pristup izmedju dve osobe,licno iskustvo.

E, posto nisam vise banovan-da li neko moze da mi kaze dokle se stiglo sa pitanjem o tome sta radi krstaricin logo na pederskom sajtu i da li to ima veze sa brisanjem svih tema o pederima na pdf politika, kao i da li to ima veze sa nedavnim izjasnjavanjem nunsa o tome da treba da se posebno pazljivo izvestava o pederima?

da se ne zezamo, velika vecina vas nikad nije osetila diskriminaciju na svojoj kozi, taj odvratan osecaj kada te diskriminisu zbog nekog tvog svojstva za koje jednostavno ne mozes biti kriv, a to svojstvo ne ugrozava nikoga...ovde je rec o sprecavanju diskriminacije, a diskriminisan se moze biti iz razlicitih razloga, bolest, telesna mana, boja koze itd..
Ja sam osetio diskriminaciju u par navrata kada su mi ****** delili komplimente.Odma' sam im objasnio da pripadam retrogradnoj i nebeskoj Srbiji,da su to uradili tad i da više takve komplimente zaborave,bar što se mene tiče.:bljak:

ma daj bre znaš i sam da to baš i nije istina što ti pišeš.
ajde ko je tebe diskiminisao ili bilo kog tvog istomišljenika?
.
pazi, mene, buduci da sam heteroseksualac niko nije diskriminisao zbog seksualnog opredeljenja, samo znam kako je biti diskriminisam zbog nekog svog svojstva za koje nisi kriv, a koje ni na koji nacin ne ugrozava druge..

Ja sam osetio diskriminaciju u par navrata kada su mi ****** delili komplimente.Odma' sam im objasnio da pripadam retrogradnoj i nebeskoj Srbiji,da su to uradili tad i da više takve komplimente zaborave,bar što se mene tiče.:bljak:
ne pricaj kojesta, nisi ti osetio sta znaci diskriminacija na svojoj kozi, zato vala i prosipas okolo tu svoju diskriminatorsku"pamet"..covece, dovoljno je procitati jednu tvoju recenicu i shvatiti da je rec o diskriminatoru par exelance..

Poslednja izmena:
Moja seka koja tamo radi kaze da ce i oni da prate taj skup visokog rizika ,kako ga oni ocenjuju.:rtfm:

Naravno da će da prate to im je i posao da prate sva javna dešavanja.
Jok će da puste da neko drugi prati!
Viš da ovi najavljuju tolike ambasadore i strance a BIA da ima slobodan dan!
Neće da može!
Sve će da ih popišu ko je sa kim bio na tom skupu a ovi nisu ni svesni toga jer će biti ubedjeni da ih BIA štitit:whistling:

prijatelju ti si fenomen!
nisi diskriminisan ali znaš kako to izgleda :hahaha:

otkud ti znas da ja nisam diskriminisan? kada zastupam takav tvrd stav protiv svake vrste diskriminacije, zastupam ga iz licnog iskustva...i nemojte da smetnete sa uma, da svako od vas moze u nekom trenutku u zivotu postati zrtva diskriminacije...dok covek ne oseti diskriminaciju na svojoj kozi, tesko da moze imati jasan stav o tome...

Ma ti lažeš da si hetero,izuzev ako ti je Nataša devojčica.
a ti bi stvarno mogao malo da odyebes sa tim glupim fazonima iz osnovne skole...

pazi, mene, buduci da sam heteroseksualac niko nije diskriminisao zbog seksualnog opredeljenja, samo znam kako je biti diskriminisam zbog nekog svog svojstva za koje nisi kriv, a koje ni na koji nacin ne ugrozava druge..
Da li pričamo o diskriminaciji ili propagandi (paradi)?

Ako ćemo o diskriminaciji:
1. Koliko ih je otpušteno sa posla zbog toga što su homoseksalci?
2. Koliko ih je odbijeno na konkursu zbog toga što su homoseksualci?
3. Koliko homoseksualaca su bile žrtve bilo kakvog vida diskriminacije u poslednjih godinu dana u Srbiji?

Lično ja da sam poslodavac u ovoj siromašnoj zemlji koja se bori za povećanje nataliteta, prednost pri zapošljenju bi imali roditelji, pa potencijalni roditelji (oni koji žele decu), pa tek na kraju bih razmatrao one kojima deca uopšte nisu u planu.

ne pricaj kojesta, nisi ti osetio sta znaci diskriminacija na svojoj kozi, zato vala i prosipas okolo tu svoju diskriminatorsku"pamet"..covece, dovoljno je procitati jednu tvoju recenicu i shvatiti da je rec o diskriminatoru par exelance..

Eto čovek lepo kaže da je imao priliku da upozna homoseksualca i da se ništa nije desilo što bi bilo podvedeno pod disriminaciju ili išta slično a ti ga već osudjuješ.

Sve više sam ubedjen da u beogradu nema osobe koja nije imala priliku da upozna nekog geja ili lezbejku. Pa ne vidim da su novine pune opisa na koji način su oni diskriminisani ili zločina nad njima.

Ali vi tražite više tražite da paradirate i da vas mi nešto razumemo.

Ma boli me uvo iza tvojih vrata šta će se dešavati samo neka se to dešava iza tvojih vrata.

Ne lupaj.Homosexualci su u pojedinim sferama kulturnog života napravili lobije i diskriminišu muškarce koji to nisu,naprimer u organizacijama i agencijama koje se bave pozorištem i modom.

Nego?!
U pitanju su ****** koji paradiraju san franciskom,uriniraju jedni na druge ,vrše felacio pred prolaznicima ,drže jedan drugog za polne organe,a sve to uz prisustvo policije,nasred ulice i usred bela dana!!!!!

neka vrsta sajma,imas ih i str8 varijante(jesi cuo nekada za private itd),kao retardirani maskrembal,a to sto su igrom slucaja ****** ne znaci nista..

Lično ja da sam poslodavac u ovoj siromašnoj zemlji koja se bori za povećanje nataliteta, prednost pri zapošljenju bi imali roditelji, pa potencijalni roditelji (oni koji žele decu), pa tek na kraju bih razmatrao one kojima deca uopšte nisu u planu.
a kako bi to utvrdio ko su "potencijali roditelji"? postavljao bi upitnike zenama kad se zaposljavaju (kao sto to listom domaci skorojevici-privatnici rade) da ti naprave plan radjanja? ili bi mozda vrsio testove da utvrdis da li je mozda neko od tvojih radnika sterilan, pa da ga otupstis? a sta sa onima koji zele decu, ali ih nemaju jer su izuzetno loseg materijalnog stanja ili neresenog stambenog pitanja, te ne zele da se sa detetom potucaju kao podstanari od nemila do nedraga?

Otvori temu i traži da ti se jave na PP.Ako probunariš po Krsti možeš da začas središ spojku.Srećno!:mrgreen:

a da ti shefe probas da se malo odmaknes od kompjutera i pokusas da razgovaras sa nekom devojkom?..prva recenica je najteza, posle sve ide ko po loju, ako imas iole mozga..videces, kad se prvi put poljubis sa curom, bice ti mnogo lakse, tesko da ce ti nekakve gej parade uopste i pasti na pamet, a kamoli da ces se zbog toga toliko potresati...

a kako bi to utvrdio ko su "potencijali roditelji"? postavljao bi upitnike zenama kad se zaposljavaju (kao sto to listom domaci skorojevici-privatnici rade) da ti naprave plan radjanja?
U testu bi bila sigurno postavljena pitanja: "Imate li dece?" i "Da li planirate decu?" i prednost bi (za razliku od većine poslodavaca) imali oni koji bi odgovorili sa "da".

ili bi mozda vrsio testove da utvrdis da li je mozda neko od tvojih radnika sterilan, pa da ga otupstis?
Nikako. Oni koji imaju problema sa sterilnošću a imaju jaku želju da imaju decu moraju da puknu dosta novca za raznorazne preglede. Novac, tj. posao im je preko potreban.

a sta sa onima koji zele decu, ali ih nemaju jer su izuzetno loseg materijalnog stanja ili neresenog stambenog pitanja, te ne zele da se sa detetom potucaju kao podstanari od nemila do nedraga?
O tome se i radi. Oni bi imali prednost pri zapošljavanju.

a da ti shefe probas da se malo odmaknes od kompjutera i pokusas da razgovaras sa nekom devojkom?..prva recenica je najteza, posle sve ide ko po loju, ako imas iole mozga..videces, kad se prvi put poljubis sa curom, bice ti mnogo lakse, tesko da ce ti nekakve gej parade uopste i pasti na pamet, a kamoli da ces se zbog toga toliko potresati...

vidimo da ti to sve u šesnaest radiš kada ti parada pada na pamet :hahaha:

U testu bi bila sigurno postavljena pitanja: "Imate li dece?" i "Da li planirate decu?" i prednost bi (za razliku od većine poslodavaca) imali oni koji bi odgovorili sa "da".

Nikako. Oni koji imaju problema sa sterilnošću a imaju jaku želju da imaju decu moraju da puknu dosta novca za raznorazne preglede. Novac, tj. posao im je preko potreban.

O tome se i radi. Oni bi imali prednost pri zapošljavanju.

ajmo dalje, da sledimo tvoju logiku. npr. raspise se konkurs sa hirurga i prijave se dvojica, jedan od njih je vrstan strucnjak, odlican lekar koji je do sada spasao na hiljade ljudskih zivota a gej je i nema decu, dok je drugi tako na neku foru zavrsio hirurgiju i osim odstranjivanja slepog creva tesko da moze nesto ozbiljnije da radi, a da to ne izazove fatalne posledice..ali je ozenjen i ima troje lepe i zdrave srpske dece.. po toj logici, gori ali ozenjen i sa decom bi trebao biti primljen..sledeci dalje tu logiku dolazimo do zakljucka da bi na vecini radnih mesta bili samo oni koji imaju decu, iako su mozda nesposobniji za obavljanje tog posla nego oni koji decu nemaju... to je jedan od primera flagrantne diskriminacije, isto kao kada bi za kompjuterskog operatera pre postavio nekoga ko je zdrav i prav,ali ne i dobar strucnjak, nego nepokretnog invalida koji je maher za kompjutere...

ne znaš ni jednog ali ih zato braniš
branim princip jednakosti gradjana i zabrane diskriminacije,ali jasno mi je da je to za tebe daleka apstrakcija, koju niti mozes, niti si u stanju da shvatis...

Poslednja izmena:
to i nije gay parada ;)
Јес' вала .... то је парада 'поноса' .
Nego?!
U pitanju su ****** koji paradiraju san franciskom,uriniraju jedni na druge ,vrše felacio pred prolaznicima ,drže jedan drugog za polne organe,a sve to uz prisustvo policije,nasred ulice i usred bela dana!!!!!
Јавно показивање колико су 'поносни'.

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back