Gey parada, Beograd 2009

Kakve su Vam reakcije na gej paradu

• Za mene je prihvatljivo da bude odrzana

glasova: 68 18,0%
  • Ne slazem se da bude odrzana, treba je zabraniti

glasova: 274 72,5%
  • Nezainteresovan-na sam

glasova: 36 9,5%

• Ukupno glasova
    378
  • Anketa je zatvorena .
stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
a da ti shefe probas da se malo odmaknes od kompjutera i pokusas da razgovaras sa nekom devojkom?..prva recenica je najteza, posle sve ide ko po loju, ako imas iole mozga..videces, kad se prvi put poljubis sa curom, bice ti mnogo lakse, tesko da ce ti nekakve gej parade uopste i pasti na pamet, a kamoli da ces se zbog toga toliko potresati...
Mog'o bi da popričaš sa nekom ženom o tvom virtuelnom viđenju flertovanja i upoznavanja,nekom uskostručnom,psihologom ili psihijatrom...pogotovo o toj prvoj,najtežoj rečenici pošto ti savetovanje slabo ide.:hahaha:

ajmo dalje, da sledimo tvoju logiku. npr. raspise se konkurs sa hirurga i prijave se dvojica, jedan od njih je vrstan strucnjak, odlican lekar koji je do sada spasao na hiljade ljudskih zivota a gej je i nema decu, dok je drugi tako na neku foru zavrsio hirurgiju i osim odstranjivanja slepog creva tesko da moze nesto ozbiljnije da radi, a da to ne izazove fatalne posledice..ali je ozenjen i ima troje lepe i zdrave srpske dece.. po toj logici, gori ali ozenjen i sa decom bi trebao biti primljen..sledeci dalje tu logiku dolazimo do zakljucka da bi na vecini radnih mesta bili samo oni koji imaju decu, iako su mozda nesposobniji za obavljanje tog posla nego oni koji decu nemaju...

branim princip jednakosti gradjana i zabrane diskriminacije,ali jasno mi je da je to za tebe daleka apstrakcija, koju niti mozes, niti si u stanju da shvatis...
Aman... Konkurs znači da sagledavaš potpune osobine kandidata.
Kada kažem "prednost" mislim na prednost a ne gotovu stvar.
Između dva stručnjaka iste ili slične stručnosti prednost bi mi imao ovaj sa decom.

E, posto nisam vise banovan-da li neko moze da mi kaze dokle se stiglo sa pitanjem o tome sta radi krstaricin logo na pederskom sajtu i da li to ima veze sa brisanjem svih tema o pederima na pdf politika, kao i da li to ima veze sa nedavnim izjasnjavanjem nunsa o tome da treba da se posebno pazljivo izvestava o pederima?

ima veze, naravno ... i treba da ima....

a to što te muči gde se nalazi krstaricin logo moraćeš da rasčistiš samsasobom

:zcepanje:

evo sad na b92 su pricali o tome kako se HIV pozitivni ljudi bore sa primitivcima u ovoj zemlji

izgleda da treba pobiti sledece

gejeve
sidashe
osobe koje imaju hepatitis c...
ah...da...zaboravila sam na shizofrenicare...
osobe sa daunovim sindromom
i ostale sa tezim poremecajima i bolestima(BTW namerno ne pominjem pedofile i serijske ubice,jer se ovde nabrojani,citaj gejevi,ne mogu porediti sa njima)
a potom preci na one koji imaju bronhitis,grip.....kijavicu....(da nas slucajno ne zaraze)

a kad smo vec krenuli,onda da pobijemo sve sto nije chovek,sve sto nema "belu" boju koze.....
pa na kraju ima da stignemo i do onih koji su albino...jer,eto,previse su beli,a to nije normalno :lol:
Здраво тако. :D

koliko je policije potrebno da zastiti gay paradu?moze da bude dovoljno a ko garantuje da protivnici kada vide da je policija bas toliko jaka nece krenuti na ambasade i druge objekte po centru?sumnjam da tu moze biti dovoljno policije
Па само они који мрзе овај град, државу и народ могу да крену на амбасаде (то су зграде наше, овога града), и у остало рушење. А они још имају смелости да себе зову патриотама. :roll:

Mislim da je sa tobom bilo kakva rasprava uzaludna. Imaš par postova unazad izajavu Azdejkovića pa je lepo pročitaj nekoliko puta valjda ćeš shvatiti u čemu je poenta. Rekao sam ti da sam protiv nasilja i da sam protiv PARADE a ne protiv homoseksualaca Rekoh ti da bi bilo najbolje da ljudi ignorišu paradu jer na taj način bi ta parada izgledala veoma žalosno sa više policije nego učesnika parade. Takav scenario najmanje odgovara tim takozvanim borcima za ljudska prava :roll:. Sve više se trude i pumpaju javnost preko sredstava informisanja (čitaj B92) da podgreju atmosveru i daju povod usijanim glavama da dođe do nasilja na ulicama Beograda.

Не вреди деки Чакију објашњавати оно што је очигледно... воли човек да паметује, али без покрића! :roll:

pride_parade.jpg

:bye:

И због тога их треба млатити, јакако. И превентивно и поствентивно. :roll:
Treba ih pozvati na ručak i upoznati sa muškim članovima porodice.Objasniti svih muškarcima da je cirkus normalna stvar i da centar BG-a služi za za*bavanje onih koji žive u njemu i da ti i takvi treba da se presele na periferiju.

Па само они који мрзе овај град, државу и народ могу да крену на амбасаде (то су зграде наше, овога града), и у остало рушење. А они још имају смелости да себе зову патриотама. :roll:

Милунка о чему ти причаш. Јел одобраваш параду или не, то је овде тема?

gayevi nikoga ne primoravaju da budu u vezi........isto kao sto ti muvas ribu,tako se i oni muvaju..............
a kako to homoseksualci indirektno ugrozavaju druga ljudska bica?

ugrozhava me time shto je poremecen.

Dakle, nema veze sa ugrozavanjem okoline vec sa time da li je bolest ili ne? Znaci i invalide ne trebamo "tolerisati"? Ili to nije ta logika?

I aj' odredi granice tolerancije kad se toliko frljas tim recima da znaju ljudi o cemu pricas i da nije rec o kineskoj robi.

ne to nije ta logika. Invalid nije poremecen.

Ja sam odredio sopstvenu granicu tolerancije. Pitanje je gde je vasha.

Jednostavno smatram to njihovo okupljanje provokacijom,da vide dokle mogu da idu,da ispipaju puls,a jos su mi vise gadni ovi "glumci"koji za lovu snimaju reklame podrske,zasto se bave tudjim zivotom neka vode racuna o svom sta tu ima kao da ih podrzavaju.ma prazni su iznutra...

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back