Pera zdera
Buduća legenda
- Poruka
- 41.845
ladno je baner krstarice na pederskom sajtu
mora da ste dobro izuljali kolena da bi se tamo pojavili
Зато су ми и брисали тему пар пута
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
ladno je baner krstarice na pederskom sajtu
mora da ste dobro izuljali kolena da bi se tamo pojavili
Pedere na neuropsihjatriju!!!
Možete vi da se pozivate na SZO, ili na koga već, ali meni zdrav razum kaže da to nije normalno. Kako može sex između dva muškarca da bude normalan? Niko ne može da me ubedi u to.
Stop bolesnicima!
Kako komentarisete najavljenu gey paradu 20 septembra ?
MOLIM VAS da na mojoj temi ne pozivate na nasilje, da ne govorite ruzne reci, da ne vredjate.....i sve ostalo sto moze da izgleda kao vredjanje ili bojkot parade.
Samo kulturno.....da nam dugo zivi tema
Та клетва није намењена педерим него овима који их подржавају.
Bruka se pod stare dane.![]()
Možete vi da se pozivate na SZO, ili na koga već, ali meni zdrav razum kaže da to nije normalno. Kako može sex između dva muškarca da bude normalan?
Niko ne može da me ubedi u to.
Stop bolesnicima!
Зато су ми и брисали тему пар пута
Evo naB92 promovisu gey paradu i doveli u goste Dragana Bjelogrlica koji ih je podrzao
Kuda vodi ovaj svet?![]()
Napiši molim te šta da pišemo, pošto smo mi apriori "nekulturni", nasilni, koristimo ružne reči.
Ja sam da izviniš na izrazu protiv nečega što je čist egzibicionizam,
daleko, daleko od ponosa.
To bi trebalo da se zove parada stida, jer to za ponos nije.![]()
Zasto se bruka, i sta je tu bruka?
Mislim da je podrska diskriminisanoj grupi koja se bori za postovanje svojih ljudskih prava nesto vredno i humano.
Diskriminisana grupa nisu homoseksualci. Ljudsko pravo nije vatati se na javnom mestu. Bruka je sto su ti isti koje je sad zajasio pederski lobi do pre 15 godina nisu ni znali sta je *****. Da ne pricam o ovom fosilu, sto to nije podrzavao dok je glumio za Tita? Nego kakva vlast takvo misljenje, sutra da zavlada nacional-socijalizam u Srbiji svi ovi bi se prijavili da vesaju pedere.
Diskriminisana grupa nisu homoseksualci. Ljudsko pravo nije vatati se na javnom mestu. Bruka je sto su ti isti koje je sad zajasio pederski lobi do pre 15 godina nisu ni znali sta je *****. Da ne pricam o ovom fosilu, sto to nije podrzavao dok je glumio za Tita? Nego kakva vlast takvo misljenje, sutra da zavlada nacional-socijalizam u Srbiji svi ovi bi se prijavili da vesaju pedere.
mislim da su ****** i lezbijke nasilni ljudi,jer hoce na silu,paradom,da nas prisile da blagonaklono gledamo na njihovu bolest.
takodje,oni se ne obaziru na nas normalne ljude,nego hoce tog dana da vrse atak na sva nasa cula.
mislim da su ****** i lezbijke nasilni ljudi,jer hoce na silu,paradom,da nas prisile da blagonaklono gledamo na njihovu bolest.
takodje,oni se ne obaziru na nas normalne ljude,nego hoce tog dana da vrse atak na sva nasa cula.
Glupost. Kao sto je vec receno, ljudi se radjaju takvi a ne postaju. Cisto sumnjam da nisu znali sta su samo tek sada mogu (mogu li?) bar da pokusaju javno priznati svoju sexsualnu opredeljenost sa nadom da to nece imati posledice na njihov druistveni zivot.
Govorim o ovim zabama potkivacama koje im daju podrsku. Jadno je koga gej lobi koristi da bi pridobio podrsku nepismenih narodnih masa. Izgleda da ce cela turbo -folk estrada da istupi da razjasni narodu sve nedoumice.
moj sin slusa kvin.Dabogda i tvoja deca slusala queen![]()
Govorim o ovim zabama potkivacama koje im daju podrsku. Jadno je koga gej lobi koristi da bi pridobio podrsku nepismenih narodnih masa.
demjane,vec smo apsolvirali da je pederizam bolest.
ako je nesto nastrano,neprirodno,poremeceno-to je bolest.
zao mi je bolesnih ljudi,pogotovu ako za njihovu bolest nema leka
@alexanna,ja napisah zasto mislim da su nasilni.
e,a sto se tice podrske mire skoric-ma jaka je ona licnost.pa zena je psiho,u to su se svi uverili