Gey parada, Beograd 2009

Kakve su Vam reakcije na gej paradu

• Za mene je prihvatljivo da bude odrzana

glasova: 68 18,0%
  • Ne slazem se da bude odrzana, treba je zabraniti

glasova: 274 72,5%
  • Nezainteresovan-na sam

glasova: 36 9,5%

• Ukupno glasova
    378
  • Anketa je zatvorena .
stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
Сад ми је стварно мука од толиког лупетања.:evil:
Астродита није ни у једном посту рекла да вас треба линчовати, али јесам свим срцем против параде и парадирања перверзних и болесних ликова, и знам да је ''парада поноса'' окидач за доношење закона о склапању бракова и усвајању деце... е, против тога сам... на паради ћу бити, али на страни где су родитељи, просветни радници, свештена лица и грађани који желе да спрече пошаст хомосексуализма који нам прети да упропасти омладину и будуће генерације... ако ми неко налети од тих дрских, надобудних, нашминканих и вриштећих наказа, у смислу да провоцира и зачикава, бранићу се, и те како ( и при томе рескирати да ми неки полицајац разбије главу), али бал вампира неће успети, и нећете се поносно шетати по земљи Србији... а, сад ме заобиђи... жао ми је само твојих родитеља, сигурна сам у то да те нису таквог родили...:roll:

Kakvog takvog? Slusaj, nisi ti meni kao malom sline brisala pa da mi se tako obracas! Sad mi je malo jasnije zasto si takvo iskompleksirano i umisljeno stvorenje..

Poslednja izmena:
A ko se tebi obratio?
Politicari su drugo.....politika mi se ne tice,muka mi je od svakog jebeenog politicara u drzavi...
:

Nisu drugo nego prvo..ja te pitam kao i tvoje istomisljenike zasto ne istupite pred ociglednim ugrozavanjem nase slobode kako kretanja tako iskazivanja nezadovoljstva za svu nepravdu i bedu u kojoj smo zbog lopova s vlasti..mislim ako ste toliko humani idite navatajte dilere droge koje murija podrzava pa njima skacite po lobanjama..sidashe mozete takodje u karantin..sve koji vam mogu preneti neku od zaraznih bolesti..homosexualizam se jos uvek ne prenosi vazduhom

Интервју Бошка Обрадовића за високотиражни недељник „Гром”

Највећи проблем недавно усвојеног Закона о дискриминацији: што једном заштитом од дискриминације рађа нову дискриминацију. То као да јесте циљ идеологије хомосексуализма: да буде изнад закона, да буде привилегована, да за њу важи оно што не важи ни за кога другога, и да може слободно и заштићено да се шири друштвом. То је суштина тзв. Поворке поноса: она се и организује управо да озваничи тај искорак у друштво и несметано ширење идеологије хомосексуализма.
:rtfm:
:bye:
http://www.alo.rs/ljudi/19182/Branicu_ucesnike_gej_parade
Jedan od retkih javnih ličnosti koji podržava homoseksualce u ostvarivanju svojih prava je Dragan Bjelogrlić.
- U načelu sam pristao da glumim u spotu koji podržava „Paradu ponosa“, iako on još nije snimljen. Lično mislim da svako treba da ima slobodu da iskaže svoje stavove i braniću svakoga ko to želi da učini. Ali, to nije bilo presudno u odluci da podržim ovu gej paradu i sigurno se ne bih mešao da se nisu pojavili oni koji žele da spreče sve to - kaže Bjela, iako su brojne njegove kolege s „druge strane“.
- Isprovocirali su me jer mi je dosta da živim u zemlji gde svi uzimaju pravdu u svoje ruke, naročito kada su brojniji i jači. To ne mogu da dozvolim i zbog toga sam uzeo aktivno učešće - kaže glumac.

:rtfm:

Nisu drugo nego prvo..ja te pitam kao i tvoje istomisljenike zasto ne istupite pred ociglednim ugrozavanjem nase slobode kako kretanja tako iskazivanja nezadovoljstva za svu nepravdu i bedu u kojoj smo zbog lopova s vlasti..mislim ako ste toliko humani idite navatajte dilere droge koje murija podrzava pa njima skacite po lobanjama..sidashe mozete takodje u karantin..sve koji vam mogu preneti neku od zaraznih bolesti..homosexualizam se jos uvek ne prenosi vazduhom

ok....to je tvoje misljenje
Svidja mi se drugi deo posta,i treba se boriti protiv dilera droge.....o vlasti u Srbiji necu nista da govorim....samo jad tuga i beda.....nemaju meru u podkradanju....to je nasa realnost....
A sto se tice pedera uvek cu imati svoj stav...;)

Kakvog takvog? Slusaj, nisi ti meni kao malom sline brisala pa da mi se tako obracas! Sad mi je malo jasnije zasto si takvo iskompleksirano i umisljeno stvorenje..
Зашто би била искомплексирана,не прима га у дупе сваки дан,није ничија дрољица,има дете,невидим ни један разлог да буде искомплексирана:)

Лидер не дирај ми поруку док ми дотични не одговори :)

Зашто би била искомплексирана,не прима га у дупе сваки дан,није ничија дрољица,има дете,невидим ни један разлог да буде искомплексирана:)

Лидер не дирај ми поруку док ми дотични не одговори :)

nemam ni jedan razlog zbog cega bih se tebi pravdao ;)

a koliko ce od vas fejkera da ide da bije pedere? Samo serete tu, a garant nijedan nece da ide.

Nemate svoj zivot, pa mesate se u tudji.

p.s. nisam *****, govorim sa neutralne strane.

Хоћеш листу имена и презимена,број улице у којој живе,матични број да ти дам??Знамо да ниси педер чика полицајче ;)

A tebi smetaju bas svi provincijalci?:rumenko: A ti se nisi usudio da napises odakle si. ;)
Tvojim kompleksima nema leka. Ti si ipak tezi slucaj.
Da li ti uopste znas kako izgleda zensko? Izgleda da sav svoj dan ispunjavas raspravljajuci se sa ljudima na krstarici lececi svoje komplekse. :worth:

E vidis savice iako sam iz velegrada ne busam se i ne vredjam nikoga prvi..nikad licno ne pocinjem omalovazavati kao vi..a ti sve same uvrede bez osnova..tako isto osudjujes sve redom i ne gledas dalje od nosa

Ja stvarno ne znam sta ce im to da paradiraju... Ono je bilo strasno koliko su ih tukli pre par godina i oni opet. Pretpostavljam da ce sada imati veoma jako "obezbedjenje" u vidu policije... tu moraju biti kordoni nema sta, samo sto ce onda policija da izvuce deblji kraj u svemu tome, oni ce se tuci sa navijacima umesto gejeva...
Ne vidim poentu da neko paradira zato sto je drugog sexualnog opredeljenja.. to je privatna stvar i treba zadrzati za sebe i uzivati u svojoj intimi sa ljudima koji dele ista osecanja... ovako samo prave probleme...

mladen-obradovic-small-1.jpg

:rotf:

па двоумила сам се за шта да гласам... не знам да ли би ми било драже да се одржи или не.. ако се одржи наћи ће се сва ..... на једној гомили почистићемо их и крај а овако се само одлаже... плус хомо-усташе најавили долазак, биће још слађе..

Poslednja izmena od moderatora:
па двоумила сам се за шта да гласам... не знам да ли би ми било драже да се одржи или не.. ако се одржи наћи ће се сва ..... на једној гомили почистићемо их и крај а овако се само одлаже... плус хомо-усташе најавили долазак, биће још слађе..
:zcepanje:

па двоумила сам се за шта да гласам... не знам да ли би ми било драже да се одржи или не.. ако се одржи наћи ће се сва ...... на једној гомили почистићемо их и крај а овако се само одлаже... плус хомо-усташе најавили долазак, биће још слађе..

veca ..... su svi trenutno oko tebe ;)

,,.....Naime, nedelju dana uoči gej parade u Srbiji, održaće se i „kontramiting“ u vidu „Porodične šetnje“, na kojoj su svoje učešće potvrdili brojni glumci, pevači i drugi. Kako piše portal „Gej eho“, na tom hepeningu će se, između ostalih, navodno pojaviti Ivan Bosiljčić, Nebojša Glogovac, Vuk Bojović, Bora Đorđević, Aleksandar Srećković Kubura i drugi...,,
izvor:
ALO novine DOO

Ja stvarno ne znam sta ce im to da paradiraju... Ono je bilo strasno koliko su ih tukli pre par godina i oni opet. Pretpostavljam da ce sada imati veoma jako "obezbedjenje" u vidu policije... tu moraju biti kordoni nema sta, samo sto ce onda policija da izvuce deblji kraj u svemu tome, oni ce se tuci sa navijacima umesto gejeva...
Ne vidim poentu da neko paradira zato sto je drugog sexualnog opredeljenja.. to je privatna stvar i treba zadrzati za sebe i uzivati u svojoj intimi sa ljudima koji dele ista osecanja... ovako samo prave probleme...
U tome i jeste poenta..kao i da nece paradirati svaki mesec ako ih svi budemo posmatrali kao da je to njihov izbor i svako nastavi da gleda svoja posla..ovde se pecinski polusvet ponasa ko u robovlasnistvu crnaca..sta je sve bilo zabranjeno i neshvaceno kroz vekove i sad ce neka shacica nemocnih dzabalebarosa da nekome zabrani s kim ce da se krese..smesni su

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back