gost 74285
Domaćin
- Poruka
- 4.881
moj sin slusa kvin.
eto,i u svetu i kod nas postoje ****** javne licnosti,i nisu diskriminisani.
p.s.dabogda da i tvoja deca budu ucesnici parade ponosa
znaci uslov da mogu odrzati paradu jeste da su popularni

Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
moj sin slusa kvin.
Slazem se da u Srbiji ima, nazalost, puno nepismenih ljudi, i upravo zato je potrebno da se informisu i edukuju da ne bi imali predrasude, i da se upoznaju sa naucnim cinjenicama, kao sto je naucna cinjenica da homoseksualnost nije bolest, niti poremecaj, i da bi bili tolerantniji i humaniji.
moj sin slusa kvin.
ženo,koju ti logiku imašznaci uslov da mogu odrzati paradu jeste da su popularni![]()
moj sin slusa kvin.
To si upravo rekla a sve ostalo je diskriminacijaženo,koju ti logiku imaš
![]()
Nisam znala da su Dragan Bjelogrlic, Nikola Djuricko itd..turbo folk estrada![]()
demjane,vec smo apsolvirali da je pederizam bolest.
ako je nesto nastrano,neprirodno,poremeceno-to je bolest.
zao mi je bolesnih ljudi,pogotovu ako za njihovu bolest nema leka
Slazem se da u Srbiji ima, nazalost, puno nepismenih ljudi, i upravo zato je potrebno da se informisu i edukuju da ne bi imali predrasude, i da se upoznaju sa naucnim cinjenicama, kao sto je naucna cinjenica da homoseksualnost nije bolest, niti poremecaj, i da bi bili tolerantniji i humaniji..
Ne kao pozeljnu, nego kao nesto sto je deo svakodnevnice, nesto sto je stalna pojava u drustvu i sto ne utice na kvalitet ljudskih vrednosti i AKO TO JESTE BOLEST..onda bi po tebi najbolje bilo u geto strpati sve koji su bolesni i ne dati im sansu da i pored svoje boljke pokusaju normalno da ucestvuju u drustvenom zivotuNajgore je to sto se oni svojom bolescu ponose
Cega se pametan stidi budala se ponosi (rekose nasi pametni stari) a ovi se ponose svojom izopacenoscu. Jos gore je to sto hoce to da predstave kao normalnu (i pozeljnu) stvar
Vidim da se geyovci aktivirali na forumu nesto cesce nego obicnoOcekujem njihovu najezdu jos u vecem broju , sto se priblizava 20. septembar.
![]()
Људи шта вас чуди и они су педерчине и лезбејке
Karleusa,Mira Skoric,Sani Armani ...suva intelektualna elita
Najgore je to sto se oni svojom bolescu ponose
Cega se pametan stidi budala se ponosi (rekose nasi pametni stari) a ovi se ponose svojom izopacenoscu. Jos gore je to sto hoce to da predstave kao normalnu (i pozeljnu) stvar
Vidim da se geyovci aktivirali na forumu nesto cesce nego obicnoOcekujem njihovu najezdu jos u vecem broju , sto se priblizava 20. septembar.
![]()
Ne vidim ovde nijednog psihologa,psihijatra ili akademika. Gej lobi dobro zna sta ljudima u Srbiji moze da priblizi neku devijaciju - razgolicenu pevaljku na ekranNeka od imena javnih ličnosti koje su do sada podržale beogradsku Povorku ponosa 2009 su Ana Rodić, Ana Sofrenović, Bebi Dol, Biljana Cincarević, Biljana Ristić, Biljana Srbljanović, Boris Dežulović, Dejan Anastasijević, Dragana Ćosić, Dragan Bjelogrlić, Dušan Makavejev, Gorčin Stojanović, Hristina Popović Mijin, Ivan B. Lalić, Ivan Tasovac, Katarina Rebrača, Kebra, Lena Bogdanović, Luna Lu, Maja Uzelac, Milutin Petrović, Milica Tomić, Mira Škorić, Mirjana Karanović, Nenad Marjanović, Nikola Đuričko, Sani Armani, Seka Sabljić, Brankica Stanković, Slavimir Stojanović, Sonja Vukićević, Srđan Dragojević, Svetlana Lukić, Svetlana Vuković, Svetozar Cvetković, Teofil Pančić, Vladimir Arsenijević, Žarko Trebješanin, Želimir Žilnik, a spisak se širi iz sata u sat.
Neko ne mora da bude intelektualac da bi video da su gej ljudi ugrozeni u Srbiji, i da bi bio human i tolerantan, i da bi ih podrzao u borbi za svoja ljudska prava.
Ko da ih edukuje- turbo folk estrada?![]()
Ne vidim ovde nijednog psihologa,psihijatra ili akademika. Gej lobi dobro zna sta ljudima u Srbiji moze da priblizi neku devijaciju - razgolicenu pevaljku na ekranKad Bata Valter kaze da je to ok onda tu nema dalje diskusije za prosecnog TV manijaka.
Slazem se da u Srbiji ima, nazalost, puno nepismenih ljudi, i upravo zato je potrebno da se informisu i edukuju da ne bi imali predrasude, i da se upoznaju sa naucnim cinjenicama, kao sto je naucna cinjenica da homoseksualnost nije bolest, niti poremecaj, i da bi bili tolerantniji i humaniji.
[/COLOR]
ODGOVOR:
Ko je tebi dao pravo da diskriminišeš nepismene, možda su i neki od njih homoseksualci, a ti ,vidiš, ne želiš da među vama ima i takvih, nego ste vi po svaku cenu u svemu elita. Kakva diskriminacija!
Kako olako nazivaš ljude needukovanima, a sebe namećeš kao nešto super.
Razmisli šta pišeš?
A kakva to prava vi tražite?
Obratite se institucijama zaduženim za takve stvari, demonstrirajte ako nemate neka prava, ali to nije za paradiranje.
Kome je ikada palo na pamet da paradira zato što je normalne seksualne orjentacije.Da je to normalno, ni vi ne biste talasali.
Vi želite silom da izmenite i mentalitet ljudi ovde. Zamislite se, da li je moguće silom promeniti mentalitet.
Sve u svemu sve vrlo neozbiljno i naravno jedini cilj je egzibicionizam.
Eto, možda ćete na toj paradi naći jedan (jedna) drugoga, ali šta mi imamo sa tim? Idite brate, negde na izlet, budite maštovitiji.
Opštite među sobom, niko vam ne brani, ali dajte i meni pravo da mi je to odvratno.
"Neka od imena javnih ličnosti koje su do sada podržale beogradsku Povorku ponosa 2009 su Ana Rodić, Ana Sofrenović, Bebi Dol, Biljana Cincarević, Biljana Ristić, Biljana Srbljanović, Boris Dežulović, Dejan Anastasijević, Dragana Ćosić, Dragan Bjelogrlić, Dušan Makavejev, Gorčin Stojanović, Hristina Popović Mijin, Ivan B. Lalić, Ivan Tasovac, Katarina Rebrača, Kebra, Lena Bogdanović, Luna Lu, Maja Uzelac, Milutin Petrović, Milica Tomić, Mira Škorić, Mirjana Karanović, Nenad Marjanović, Nikola Đuričko, Sani Armani, Seka Sabljić, Brankica Stanković, Slavimir Stojanović, Sonja Vukićević, Srđan Dragojević, Svetlana Lukić, Svetlana Vuković, Svetozar Cvetković, Teofil Pančić, Vladimir Arsenijević, Žarko Trebješanin, Želimir Žilnik, a spisak se širi iz sata u sat."
Inace, neko ne mora da bude intelektualac da bi video da su gej ljudi ugrozeni u Srbiji, i da bi bio human i tolerantan, i da bi ih podrzao u borbi za svoja ljudska prava.
Ljudi treba, izmedju ostalog, da se edukuju kroz obrazovni sistem koji podrazumeva da se upoznaju sa naucnim cinjenicama i stavovima iza kojih stoji zvanicna Nauka- kao sto je naucna cinjenica da homoseksualnost nije bolest, niti poremecaj.
Ko je tebi dao pravo da diskriminišeš nepismene,
možda su i neki od njih homoseksualci, a ti ,vidiš, ne želiš da među vama ima i takvih, nego ste vi po svaku cenu u svemu elita. Kakva diskriminacija!![]()
Kako olako nazivaš ljude needukovanima, a sebe namećeš kao nešto super.![]()
Razmisli šta pišeš?
A kakva to prava vi tražite?
Obratite se institucijama zaduženim za takve stvari,
demonstrirajte ako nemate neka prava, ali to nije za paradiranje.
Kome je ikada palo na pamet da paradira zato što je normalne seksualne orjentacije.Da je to normalno, ni vi ne biste talasali.
Vi želite silom da izmenite i mentalitet ljudi ovde. Zamislite se, da li je moguće silom promeniti mentalitet.
Sve u svemu sve vrlo neozbiljno i naravno jedini cilj je egzibicionizam.
Eto, možda ćete na toj paradi naći jedan (jedna) drugoga, ali šta mi imamo sa tim? Idite brate, negde na izlet, budite maštovitiji.
Opštite među sobom, niko vam ne brani, ali dajte i meni pravo da mi je to odvratno.
U zvanicnim udzbenicima psihologije homoseksualnost se tretira kao poremecaj seksualnog ponasanja. To sta kaze neka javna licnost ispodprosecne inteligencije nema nikakvu vaznost. Kad gej lobi bude uspeo da izmeni udzbenike psihologije onda mozete biti shvaceni ozbiljnije.