Gey parada, Beograd 2009

Kakve su Vam reakcije na gej paradu

• Za mene je prihvatljivo da bude odrzana

glasova: 68 18,0%
  • Ne slazem se da bude odrzana, treba je zabraniti

glasova: 274 72,5%
  • Nezainteresovan-na sam

glasova: 36 9,5%

• Ukupno glasova
    378
  • Anketa je zatvorena .
stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
mozes i da ih ne volis,ali ne mozes nikome da pretis i da ikoga tuces.Pa na sta bi to licilo kad bi se sad svi tukli redom zato sto nam se ne svidjaju neciji licni izbori.Mozes da ides na setnju porodice i tako izrazis svoj stav.Ovo sto si ispisao mi je bas ruzno,tako javno govoriti da ces ici nekoga da bijes,niti ga znas,niti je tebi licno nesto skrivio,ne slazu vam se stavovi ok,mozes ga zaustaviti pa s njim raspavljati,ali da se bijete,svasta,samo ces i sebi napraviti stetu i gradu jer biste svi napravili haos

Samo nesto da razgranicimo,jel si ti *****? DA LI ****** trebaju da usvajaju decu? Da li TREBAJU DA SE VENCAVAJU U CRKVI? Da li trebaju svoj primer da pokazuju drugima? MORAMO ZAUSTAVITI SIRENJE BOLESTI.......vec sam jedanput rekao,DOK JE PRAVOSLAVLJA U SRBIJI....****** MIRNO SETATI NECE......dok smo jos normalna nacija. Zapad hoce da nas unisti!

Poslednja izmena od moderatora:
mozes i da ih ne volis,ali ne mozes nikome da pretis i da ikoga tuces.Pa na sta bi to licilo kad bi se sad svi tukli redom zato sto nam se ne svidjaju neciji licni izbori.Mozes da ides na setnju porodice i tako izrazis svoj stav.Ovo sto si ispisao mi je bas ruzno,tako javno govoriti da ces ici nekoga da bijes,niti ga znas,niti je tebi licno nesto skrivio,ne slazu vam se stavovi ok,mozes ga zaustaviti pa s njim raspavljati,ali da se bijete,svasta,samo ces i sebi napraviti stetu i gradu jer biste svi napravili haos

Опет лупаш глупости,твој лични избор што си дерпе мени не смета,али да ми то твоје убеђење показујеш на улици и да нама већини намећеш твој болесни лични избор,е за то вала немој да се чудиш ако добијеш циглу у главу ;)

Zasto ne mogu da pretim? Samo nesto da razgranicimo,jel si ti *****? DA LI ****** trebaju da usvajaju decu? Da li TREBAJU DA SE VENCAVAJU U CRKVI? Da li trebaju svoj primer da pokazuju drugima? MORAMO ZAUSTAVITI SIRENJE BOLESTI.......vec sam jedanput rekao,DOK JE PRAVOSLAVLJA U SRBIJI....****** MIRNO SETATI NECE......dok smo jos normalna nacija. Zapad hoce da nas unisti!

nemam zivaca s tobom da se raspravljam,sve sto sam rekLA,u ranijim postovima je.Ko pominje decu,ko pominje vencavanje u crkvi,o cemu ti pricas?To pitaj onog ko je to spomenuo.Ja samo kazem da ne moze niko nikoga da tuce.Budi protiv toga,ali se bori protiv toga verbalnim putem,a ne karateom.Budi protiv parade,vecina ljudi i jeste protiv parade,pa nece ici da se bije.Zasto ne uhvatis nekog pedera posle parade,idite na pice pa mu postavi ta pitanja koja si meni postavio,mozda ga i preobratis.Pretvori negativno u pozitivno,tucom neces nista postici.

Опет лупаш глупости,твој лични избор што си дерпе мени не смета,али да ми то твоје убеђење показујеш на улици и да нама већини намећеш твој болесни лични избор,е за то вала немој да се чудиш ако добијеш циглу у главу ;)

Tako je.Glavna krivica je aktuelne vlasti,sto je dozvolila ovo,kad zna koliko je ljudi protiv te parade i uopste gey populacije.Mislim,ako se Dzilasu toliko svidjaju,nek' im priredi koktel kod sebe kuci,a ne da ih salje na ulice Beograda da paradiraju

nemam zivaca s tobom da se raspravljam,sve sto sam rekLA,u ranijim postovima je.Ko pominje decu,ko pominje vencavanje u crkvi,o cemu ti pricas?To pitaj onog ko je to spomenuo.Ja samo kazem da ne moze niko nikoga da tuce.Budi protiv toga,ali se bori protiv toga verbalnim putem,a ne karateom.Budi protiv parade,vecina ljudi i jeste protiv parade,pa nece ici da se bije.Zasto ne uhvatis nekog pedera posle parade,idite na pice pa mu postavi ta pitanja koja si meni postavio,mozda ga i preobratis.Pretvori negativno u pozitivno,tucom neces nista postici.

Ako se parada ometa samo verbalnim putem to nece pomoci nista! Gayevci ce odmah posle prve parade organizovati i drugu sledece god....Ja jesam protiv pedera,A NAROCITO SAM PROTIV DA SE SKUPLJAJU JAVNO i da nam blate (nasoj naciji)...Nek se skupljaju tajno po nekim rupama ali na ULICU NEEE!!!! Ova zadnaj recenica ti je mnogo smesna.....sa gayom na razgovor...a o cemu bi smo mogli da pricamo? On mene da muva a ja njega da prevaspitavam xaaxaxax :D

Tako je.Glavna krivica je aktuelne vlasti,sto je dozvolila ovo,kad zna koliko je ljudi protiv te parade i uopste gey populacije.Mislim,ako se Dzilasu toliko svidjaju,nek' im priredi koktel kod sebe kuci,a ne da ih salje na ulice Beograda da paradiraju

eh ta vlada... kad bi mi samo rekli kome treba da dam guzu da dobijem moje besplaten akcije,ne bih oklevao ni sekunde :D

Ako se parada ometa samo verbalnim putem to nece pomoci nista! Gayevci ce odmah posle prve parade organizovati i drugu sledece god....Ja jesam protiv pedera,A NAROCITO SAM PROTIV DA SE SKUPLJAJU JAVNO i da nam blate obraz (Srbima)...Nek se skupljaju tajno po nekim rupama ali na ULICU NEEE!!!! Ova zadnaj recenica ti je mnogo smesna.....

ja ipak verujem u moc reci,jer smatram da se tucom stvara veci inat i prkos.

eh ta vlada... kad bi mi samo rekli kome treba da dam guzu da dobijem moje besplaten akcije,ne bih oklevao ni sekunde :D
:rotf:
ja ipak verujem u moc reci,jer smatram da se tucom stvara veci inat i prkos.

Onda ti zivis u bajkama ako mislis da se razgovorom moze sve resiti ;),a pogotovo ovakve stvari koje su opasne po nasu naciju i nas obraz..

Astrodita bi im ****** mater svima tamo,a vi se posrali i cekate da se prvo zavrsi parada? ccc

Сад ми је стварно мука од толиког лупетања.:evil:
Астродита није ни у једном посту рекла да вас треба линчовати, али јесам свим срцем против параде и парадирања перверзних и болесних ликова, и знам да је ''парада поноса'' окидач за доношење закона о склапању бракова и усвајању деце... е, против тога сам... на паради ћу бити, али на страни где су родитељи, просветни радници, свештена лица и грађани који желе да спрече пошаст хомосексуализма који нам прети да упропасти омладину и будуће генерације... ако ми неко налети од тих дрских, надобудних, нашминканих и вриштећих наказа, у смислу да провоцира и зачикава, бранићу се, и те како ( и при томе рескирати да ми неки полицајац разбије главу), али бал вампира неће успети, и нећете се поносно шетати по земљи Србији... а, сад ме заобиђи... жао ми је само твојих родитеља, сигурна сам у то да те нису таквог родили...:roll:

Poslednja izmena od moderatora:
Astrodita bi im ****** mater svima tamo,a vi se posrali i cekate da se prvo zavrsi parada? ccc

Астродита није ни у једном посту рекла да вас треба линчовати, али јесам свим срцем против параде и парадирања перверзних и болесних ликова, и сигурна сам у то је ''парада поноса'' окидач за доношење закона о склапању бракова и усвајању деце... е, против тога сам... на паради ћу бити, али на страни где су родитељи, просветни радници, свештена лица и грађани који желе да спрече пошаст хомосексуализма који нам прети да упропасти омладину и будуће генерације... ако ми неко налети од тих дрских, надобудних, нашминканих и вриштећих наказа, у мислу да провоцира и зачикава, бранићу се, и те како ( и при томе рескирати да ми неки полицајац разбије главу), али бал вампира неће успети, и нећете се поносно шетати по земљи Србији... а, сад ме заобиђи... жао ми је само твојих родитеља, сигурна сам у то да те нису таквог родили...:roll:
:worth:
ide rep

А одакле ти знаш да ја нећу да изађем из Ниш?Уосталом одмори мало б"љу и дођи да видиш како изгледа шетња нормалних ;)
Normalni nemaju izjave mrznje..i otkaci se bulja nemoj da brukas posten narod:lol:
Po tebi trebam da volim pedere...ocigledno :roll:
Po nama ne moras voleti ni rodjenu majku
Zasto ne mogu da pretim? Samo nesto da razgranicimo,jel si ti *****? DA LI ****** trebaju da usvajaju decu? Da li TREBAJU DA SE VENCAVAJU U CRKVI? Da li trebaju svoj primer da pokazuju drugima? MORAMO ZAUSTAVITI SIRENJE BOLESTI.......vec sam jedanput rekao,DOK JE PRAVOSLAVLJA U SRBIJI....****** MIRNO SETATI NECE......dok smo jos normalna nacija. Zapad hoce da nas unisti!

A ti inace znas sta je pravoslavlje..pa zasto dozvoljavas da te politicari karaju u bulju godinama i jos ti naplate to

Астродита није ни у једном посту рекла да вас треба линчовати, али јесам свим срцем против параде и парадирања перверзних и болесних ликова, и знам да је ''парада поноса'' окидач за доношење закона о склапању бракова и усвајању деце... е, против тога сам... на паради ћу бити, али на страни где су родитељи, просветни радници, свештена лица и грађани који желе да спрече пошаст хомосексуализма који нам прети да упропасти омладину и будуће генерације... ако ми неко налети од тих дрских, надобудних, нашминканих и вриштећих наказа, у смислу да провоцира и зачикава, бранићу се, и те како ( и при томе рескирати да ми неки полицајац разбије главу), али бал вампира неће успети, и нећете се поносно шетати по земљи Србији... а, сад ме заобиђи... жао ми је само твојих родитеља, сигурна сам у то да те нису таквог родили...:roll:

П.С. Ма, ја бих најпре средила оног пицопевца Ђелића од којег је све ово и потекло, и показала му шта значи толеранција! :roll:

Опуштено Астродита не нервирај се чека нас сутра леп дан,поведи своју децу(ако имаш :))

Normalni nemaju izjave mrznje..i otkaci se bulja nemoj da brukas posten narod:lol:

Po nama ne moras voleti ni rodjenu majku

A ti inace znas sta je pravoslavlje..pa zasto dozvoljavas da te politicari karaju u bulju godinama i jos ti naplate to
A ko se tebi obratio?
Politicari su drugo.....politika mi se ne tice,muka mi je od svakog jebeenog politicara u drzavi...
Ma dule pusti budale...
Bole's :mrgreen:

Интервју Бошка Обрадовића за високотиражни недељник „Гром”

Највећи проблем недавно усвојеног Закона о дискриминацији: што једном заштитом од дискриминације рађа нову дискриминацију. То као да јесте циљ идеологије хомосексуализма: да буде изнад закона, да буде привилегована, да за њу важи оно што не важи ни за кога другога, и да може слободно и заштићено да се шири друштвом. То је суштина тзв. Поворке поноса: она се и организује управо да озваничи тај искорак у друштво и несметано ширење идеологије хомосексуализма.
:rtfm:
:bye:

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back