SeverZapad
Poznat
- Poruka
- 7.327
Gluposti, jasno debukiran i objasnjen izvor. Ako nastavis da spamujes bolje nemoj ni pisati.Kakvi Srbi Pive i Nikšića?![]()
![]()
Čelebija je zapisao koga je tamo naišao prije posrbljavanja.
Pogledajte prilog 1752735
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Gluposti, jasno debukiran i objasnjen izvor. Ako nastavis da spamujes bolje nemoj ni pisati.Kakvi Srbi Pive i Nikšića?![]()
![]()
Čelebija je zapisao koga je tamo naišao prije posrbljavanja.
Pogledajte prilog 1752735
A, sada kada si video da si se zeznuo si dodatno ofarbao celu Hrvatsku, ma sve...ahahah..Mogao si ofarbati i celu Evropu u crveno.Zanimljivo, presjek hrvatske i bosanskohercegovačke populacije gotovo pa oslikava prirodne granice do Drine.
Pogledajte prilog 1752742
Ovde si video da si dokazao moju poentu, i ne samo moju, pa si posle isao da farbas pola Evrope u Crveno.Nepotpuna slika bez bosanskog elementa. Svi novopridošli podaci demantiraju srpsku mitologiju, bilo iz polja arheologije, genetike, povijesti ili književnosti. Zato cijelo vrijeme mijenjaju priču.
Pa Štokavski Hrvati i Čačani jesu genetski čistiji.Ti si upravo pokazao zariste srpske genetike koja je bliza cenrtalnim Srbima i Juznim nego bilo kojim drugim Hrvatima, hvala ti![]()
@Krishna
Gledaj ovo
Bukvalno je pokazao Porfirogenitove granice, i genetiku, kao i deo seoba u dalmatinsko zaledje sto je tamo izmenilo genetiku.
Ni ja ovo ne bih bolje uradio, nisaam strucan za mape. Srbin Iz Cacka jednako bilo koji stokavski Hrvat, Srbin iz Sumadije duplo blizi BiH Hrvatu nego bilo koji Hrvat iz centralne Hrvatske.
Nemam pojma o čemu ti pričaš, karta doslovno pokazuje genetsku srodnost stanovništva rane hrvatske države.Ovde si video da si dokazao moju poentu, i ne samo moju, pa si posle isao da farbas pola Evrope u Crveno.
Smesno..
Kolko si jadan lik, trolujes i smaras, trebao si svoje selo u najcrveniju boju ofarbati.Nemam pojma o čemu ti pričaš, karta doslovno pokazuje genetsku srodnost stanovništva rane hrvatske države.
Daj link za tu mapu i izvor?Nemam pojma o čemu ti pričaš, karta doslovno pokazuje genetsku srodnost stanovništva rane hrvatske države.
Pogledajte prilog 1752732 Pogledajte prilog 1752734
Ovu genetsku kartu kao da je osobno Toma Arhiđakon crtao.![]()
Prvo nemate izvor nego bojite mape kao neki fanatici sto i jeste obadvojica.Nisu potribne nikakve intervencije na mapi jer se i bez njih sve lipo vidi. Ako je neko u stanju stavit ove mape bez da crtkara po njima nek to napravi pa ih onda možemo prokomentirat. Ne znam koliko su relevantne i točne, al jedino je na šta sam naletia na ovu temu o genetskim sličnostima i raznolikostima među našim narodima.
Genetic Similarity Heatmap for Croatians
Serbians on the Genetic Similarity Heatmap
Bosnians on the Genetic Similarity Heatmap
Relevant su koliko i vase ideje, pogotovo od kolege tvoga koji sam sebe demantuje prvo jednim mapom, pa onda drugom.Nisu potribne nikakve intervencije na mapi jer se i bez njih sve lipo vidi. Ako je neko u stanju stavit ove mape bez da crtkara po njima nek to napravi pa ih onda možemo prokomentirat. Ne znam koliko su relevantne i točne, al jedino je na šta sam naletia na ovu temu o genetskim sličnostima i raznolikostima među našim narodima.
Serbians on the Genetic Similarity Heatmap
Bosnians on the Genetic Similarity Heatmap
A, ti se predstavljas kao neki korektan lik,satro objektivan, a ovamo podrzavas lika koji em nema pojma o cemu prica, em negira postojanje Srba u potpunosti.Daj zalipi i ostale dvi mape na ovaj način pa nek se sve lipo vidi![]()
za ovo mi daj izvor, inace ide kao spam, ovo nigden niko ozbiljan ne bi napisao, cak ni od Hrvata jer puca sam sebi u nogu.Zanimljivo, presjek hrvatske i bosanskohercegovačke populacije gotovo pa oslikava prirodne granice do Drine.
Pogledajte prilog 1752742
Koji je tebi vrag? Kako nemam izvor kad ti stavljam link na reddit odakle sam naša te mape i još govorim ovo:Prvo nemate izvor nego bojite mape kao neki fanatici sto i jeste obadvojica.
Na poslednjoj mapi su ti opet Bosanci blizi Srbima, pa ispravi to pre nego sto slideci put zalipis, oboji sve crveno ko tvoj kolega.
Druze zar ti ne vidis da je tvoj kolega postavio prvo jednu mapu, pa kada se ispalio onda je postavio neku izmisljenu mapu koja je smesna, a nije mogao ni da mi da izvor?Koji je tebi vrag? Kako nemam izvor kad ti stavljam link na reddit odakle sam naša te mape i još govorim ovo:
"Nisu potribne nikakve intervencije na mapi jer se i bez njih sve lipo vidi. Ako je neko u stanju stavit ove mape bez da crtkara po njima nek to napravi pa ih onda možemo prokomentirat. Ne znam koliko su relevantne i točne, al jedino je na šta sam naletia na ovu temu o genetskim sličnostima i raznolikostima među našim narodima."
Kakav li je komentar šjor @Ovi jedan i @ronhilllol na činjenicu da su Srbi veoma bliski genetički dalmatinskim Hrvatima, a najbliži su im Srbi iz Bosanske Krajine.
Ma ignorisu sve.Kakav li komentar šjora @Ovi jedan na činjenicu da su Srbi veoma bliski genetički dalmatinskim Hrvatima, a najbliži su im Srbi iz Bosanske Krajine.![]()
Što ima biti čudno u činjenici da su dalmatinski i hercegovački Hrvati genetski bliski posrbljenim pravoslavcima?Kakav li je komentar šjor @Ovi jedan i @ronhilllol na činjenicu da su Srbi veoma bliski genetički dalmatinskim Hrvatima, a najbliži su im Srbi iz Bosanske Krajine.![]()
Dalmatinskim Hrvati su Srbima sa juga i istoka Srbije nego Hrvatima iz Gorskog Kotara i Zagorja, kao što se vidi iz priloženog. Srbi sa juga i istoka Srbije sigurno nisu popravoslavljeni niti imaju djele isti životni prostor sa Hrvatima.Što ima biti čudno u činjenici da su dalmatinski i hercegovački Hrvati genetski bliski posrbljenim pravoslavcima?
jes, a vi od cele Hrvatske trazite svoju genetiku u Zahumlju i Travunij, oblastima koje jasno i decidno naseljavaju Srbi.Inače, cijela stvar samo pokazuje stupanj ludosti do kojeg su velikosrpski ideolozi došli.
Od čuvenih pravoslavnih manastira posvuda po Raškoj i Kosovu, i Carstva koje je sezalo do Grčke - danas genetiku traže u Dalmaciji a svoj jezik u hrvatskim katoličkim knjigama. Pokopao vas Vuk Karadži i gotovo.
Ma, ovome ne vredi govoriti, njemu da ustanu sad I Srbi i Hrvati iz 7 veka i kazu ko su i sta su on bi rekao da nisu u pravu.Dalmatinskim Hrvati su Srbima sa juga i istoka Srbije nego Hrvatima iz Gorskog Kotara i Zagorja, kao što se vidi iz priloženog. Srbi sa juga i istoka Srbije sigurno nisu popravoslavljeni niti imaju djele isti životni prostor sa Hrvatima.