- Poruka
- 2.727
Šta reći o ženskom čeljadetu koje sa indignacijom govori o tome kako ljudi sa pojedinih područja liče na nekog tamo Kristijana? Tu je jasna konotacija i pristrasnost.
Čovek ne zna šta bi rekao o tebi. Tolika doza hipokrizije je zaista neverovatna.
Nekolicina psihopata koji se lažno predstavljaju (osnovano sumnjam da neki od njih koriste lažni identitet ljudi koji su se već testirali) krstari po stranim forumima "pojašnjavajući" kako izgledaju Srbi. Ja sam se toj internet bandi suprostavila tvrdeći da Srbi tako ne izgledaju. Nikad nisam tvrdila da osobe iz bilo kog područja izgledaju kao Kristijan Golubović. Naprotiv, ja sam tvrdila da je njegov izgled krajnje atipičan za bilo koju "rasu" ili područje, dok su ga tvoji pajtosi predstavljali kao tipičnog primerka nekakve "dinarske rase". Ja odgovorno tvrdim da ta "rasa" i ne postoji, a čak i da postoji, Kristijan Golubović sigurno ne može biti tipičan primerak bilo čega. Dakle, prestani da lažeš i poturaš meni nedela svojih pajtosa. Ne zna se da li si gori kad vređaš kao uličar ili kad iznosiš ovako gnusne klevete i još se predstavljajući kao borac protiv "nipodaštavanja drugih ili trećih".
Poslednja izmena: