Da,sve je OK....Naravno, ne treba mi internet da vidim takve stvari, ja ih viđam svakodnevno zadnjih 30 godina.I viđam ih, na žalost, sa svih strana.Nema tu baš velike razlike, razlika je samo u temi i forumu na kojem se te i takve stvari dogadjaju.Ono što sam ja u stvari želio reći je sljedeće:bila je dobra tema, lijepa rasprava, jako interesantno,lijepo si argumentovao svoje stavove i eto , moglo je proći i bez tog, zar ne? Slika je bila od onog malog Laljića, fudbalera, dečko ipak igra za Srbiju, nije htio igrati ni za kog drugog a mogao je, odbio je BiH i CG, kaže , rođen je u Srbiji i može samo za srbiju igrati.Pošteno, *ebi ga.Četverogodišnji rat u kojem sam bio aktivni učesnik me je naučio jednu vrlo bitnu stvar a to je da nikad drugom ne radim ono što ne želim da on meni uradi.Sudjelujem i ja aktivno na nekim forumima, dešava se da se drugi i drugačiji, nekad, okome na mene, bude ružnih riječi i šta sve ne ali kad ih kulturno nogiraš, bude ih stid...bude ih stid jer tad se, zapravo, vidi ta razlika.Takvim je najgore kad se izdigneš iznad njih, kad skontaju da su stoka zatucana, glupa i primitivna.A ja bio volio da mi nismo ti zatucani, glupi i primitivni.Nismo, jer mi imamo znanje a znanje je moć.A to je naj*ajebanije oružje i argument.Ne bih želio da misliš da ti pridikujem, Bože sačuvaj,nego s obzirom na tvoje dotadašnje postove, koji su OK, sa interesantnim argumentima, mislim da ti "onaj argument" nije potreban...a nije fer ni prema Meši Selimoviću,Andriću, Kusti i mnogim drugim...Eto, puno te pozdravljam i nadam se da ću vidjeti još mnogo tvojih interesantnih diskusija.