ZorPa
Početnik
- Poruka
- 10
Da, znam za te Paripoviće....to su mi rodjaci ali i oni su se doselili u Doboj u zadnjih par decenija.Paripovica i danas ima u Doboju solidan broj.
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Da, znam za te Paripoviće....to su mi rodjaci ali i oni su se doselili u Doboj u zadnjih par decenija.Paripovica i danas ima u Doboju solidan broj.
Ne da neću da ih vidim nego očigledno ne znam da ih pronadjem....Uglavnom, pozdrav južnim komšijama u Livno.Ма има Зока поклапања, али неће да их (мене) види.....
Поздрав из гламочког комшилука, велеграда Ливна![]()
Očigledno da ne znam da pronadjem ta poklapanja ali čovjek uči dok je živ, zar ne !!?Сада сам погледао на СДП, виидм да имаш врло добра поклапања са Шевићем и Стојановиће, и још се жалиш како нема никога? )) Ваш грозд нема блиска поклашања са другим групама, зато треба мало отићи на ФТДНА и тамо тражити ко је близак.
Ma, znam za to brate....ali,iskreno....ne kontam ja to ni malo.Ево како су вас (J2b-M241) посложили у Српском DNK пројекту:
![]()
Желим Вам свима срећну Нову годину!
Ma, znam za to brate....ali,iskreno....ne kontam ja to ni malo.

Sretna Nova svim ucesnicima na najjacoj temi na forumu.Sad ce i meni rezultati za par dana pa ocekujem pomoc![]()
Pošto si negativan na Z638 , očito pripadaš grani J-PH1602 (PH1601) *
(*yfull koristi PH1602, ftdna PH1601,a koliko je dosada poznato na istoj su razini )
J-L283>Z590>Z628>CTS3617>Z38240>Z38241>PH1602

...Sad ce i meni rezultati za par dana ...
, koji test ?Prija ga je bas dobro objasnila. Posle ovoga ZorPa nema vise pitanja![]()

), срећна Нова година свим љубитељима генетичке генеаологије. Пуно среће, здравља, и добрих дискусија 

Da ja prokomentarišem, nevezano za diskusiju koja se vodi.Узгред, још увек ми ниси одговорио на питање где се, по твом мишљењу, Din-S (I-PH908) одвојио од Din-N (I-CT10228)?

Prija ga je bas dobro objasnila. Posle ovoga ZorPa nema vise pitanja![]()
Da li si pročitao Sedova?Pogledajte prilog 421981
Pogledajte prilog 421979
https://www.google.com/maps/d/viewe...Dg0&ll=44.2539292883317,33.57906822812504&z=5
S17250 -> Z16971 (svjetlo plavo)
Y4460 -> [S8201]+[A6105]+[Y4460* (zuto)
Y4460 -> Y3118 (Narandzasto)
CTS10228 -> Z17855 (ljubicasto)
Како заговорници словенске теорије о доласку И2а Динарика објашњавају то што је у 90% случајева на простору бивше Југославије И2а Динарик заступљен у планинама и кршевима, док Р1а свој врхунац достиже у равници (Посавина, Славонија, Војводина, Загорје). Немогуће је да су пре 1500 година Словени познавали генетичку генеалогију и међусобно одређевали ко ће где да живи.