Kor
Poznat
- Poruka
- 7.634
Честитам! Мада, питање је да ли би био баш толики број порука да није овог зида, камена, дрвета...
nije uspeh u broju poruka, nego u tome da je tema aktivna skoro bez prestanka sve ove godine. Koliko se ja secam, nije prelazila na 2 stranu najnovijih tema vise od 2-3 puta. Doduse, njena priroda je takva da moze samo da ide napred, kako se dolazi do novih podataka. Sa druge strane, ostale teme na Istoriji su ogranicene na podatke iz proslosti, tako da tu nekih velikih pomaka ne moze ni da bude.
BTW, pre ove teme je postojalo nekoliko njih koje su se bavile genetikom ali dosta povrsno i materijal se razasipao bez potrebe. Upravo zbog toga je i oformljena. Sto se mene licno tice, ja sam prateci temu saznao mnoge stvari koje su me interesovale i poslagao veliki broj kockica na svoja mesta.
- - - - - - - - - -
Ima i po milion pregleda neke top teme... mada ova tema je definitivno kuriozitet na Krstarici... google i drugi pretraživači vode do nje i ljudi ovo zaista čitaju...
ja nisam video takve teme, bar na forumima na kojima sam boravio. Za politiku sam ti rekao. Bio sam tamo, pokusao normalno da diskutujem i onda sam shvatio da je najveci broj ljudi na tom podforumu malo teze ostrascen i nespreman za normalu diskusiju. Zato tuda vise ne zalazim ))