Ma postoji što-šta "diskretno". Postoje postoje diskretne slučajne promenjive i funkcije, postoje diskretni signali i i diskretni skupovi, samo što "diskretne tehnike" ni traga ni glasa

Nemoj kopi-pastirati članke sa vikipedije Opet ćeš doći u situaciju na preskok pročitaš par pojmova, pa da ti se sve to zbrlja i smuti u glavi.
Svako može proći par članaka po vikipediji, a da ne shvati ništa. To je i poenta
Pročitaj ovaj post (to ti je moj dobronameran savet):
Eto, kao nekom ko pojma nema o genetičkoj genalogiji, ali ipak sa matematikom (i inžinjerstvom) ima ozbiljnog profesionalnog iskustva, odmah mi je jasno da Kyiros tačno zna o čemu priča u prethodnom postu. Kao što mi je jasno iz svega par tvojih postova da tebi baš i nije.... I sad možeš ti još deset puta ponoviti (a verovatno i hoćeš), kako je tvoj sagovornik "jednom rekao ovo" ili ono, čovek te je u jednoj rečenici diskreditovao.
Nemam nameru da se dalje raspravljam sa "posednicima tajnog znanja" po forumima, kao što rekoh reč je o traćenju vremena, pa ovde i završavam. Nek bude ovo moj mali doprinos razotkrivanju šarlatančića

Over and out.