takav mi odgovor ništa ne znači. za tu opciju sam znao. mene je zanimao odgovor nekoga ko zna više o poreklu nosilca DIN-n na peloponezu. tamo bi mogao biti bliski rodjak DIN-s. zgodno mesto da preživi desetkovanja i rima i avara. mislim, u slučaju, da je boravio pre 7 veka na helmu.prijatelju, ja nisam pio kafu s njima pa da ti to potvrdim iz prve ruke. "Verovatno" znaci, u skladu sa saznanjima koje posedujem. Sto su ona tacnija, verovatnost je veca.
koliko su to razliciti? razdvaja ih nekoliko stotina godina. Pri tome su ocigledno ziveli na relativno malom podrucju.
stvarno... nekako sam stekao utisak da je vremenska distanca barem milenijum - dva. nije sva krivica do mene. otkad su haplo grupe ušle u istoriju stalno se nešto menja. i koliko tačno iznosi ta vremenska distanca izmedju DIN-s i njegovog najbližeg "rodjaka" u grani DIN-n?
Poslednja izmena:
…….verovatno bi još Hitler veoma popizdeo da je mogao da radi istraživanja jer se pokazalo da kod Nemaca ima dosta poklapanja sa Slovenima I Ircima a mnogo manje sa Skandinavcima, kako je on želeo I tvrdio………e sad ako ti markeri ukazuju na period I kretanja od pre par hiljada godina i ako je jasno da svi narodi Evrope imaju sličan genetski material kako je onda moguće svesti raspravu na Srbe I Hrvate i ostale savremene nacije ………ono ne sumnjam da su Hrvati pokatoličeni Srbi