Na forumu
www.forumbiodiversity.com pronašao sam puno zanimljivih stvari o hg I2a Dinaric. Najviše toga postavio je moderator Vadim Verenich, Belorus iz Estonije, sa Univerziteta u Tartuu. Tekstovi su mu jako zanimljivi, ima i slika i rezultata statističkih analiza, ali do njih još uvek ne mogu da dođem. Tek sam se registrovao i čekam da mi administratori pošalju poruku za aktivaciju naloga, valjda ću posle toga moći da skidam attachmente.
Najzanimljivije stvari sa ovog foruma ću vam kasnije izvaditi i poslati, a sada ću vam samo reći nešto o jednom zanimljivom verbalnom duelu. Naime, i na ovom forumu imaju jednog BoSSnju, samo se ovaj zove Dujo i Hrvat je. Elem, Duji se nisu svideli rezultati do kojih je Vadim došao, pa ga je optužio za Srpsku propagandu. Uzalud je Vadim pokušavao da objasni da ga Srpsko-Hrvatske začkoljice uopšte ne interesuju, da ga interesuju samo naučne činjenice, to nije vredelo. Dujo zavrzo kao BoSSnjo. I onda ide vrhunac duela, koji vam prenosim u originalu
Kao što vidite, nije samo na našem forumu zabavno, i drugi forumi imaju svoje specijalce.
Uzgred, Vadimu nikakvi argumenti nisu pomogli, kao ni nama kod BoSSnje. Jednostavno, oni su izmislili su neku svoju sopstvenu logiku, koja im prolazi kod uskog kruga isto"mišljenika", i nisu sposobni da koriste onu logiku koju koriste svi ostali ljudi na svetu.