Ne znam ko se moze spustiti ovako nisko da objavljuje ovakve tekstove po nazovi srpskim novinama. Prva stvar, nema autorskog potpisa autora a druga stvar, ovde se pisu takve gluposti da covek ne moze da veruje da je neko u stanju da napise ovakvo nesto.
Ovo samo govori o nivou novinarstva u Srbiji. Ovo je vise nego dno dna i ko zna ko stoji za ovim tekstom. Poznato mi je iz prakse da je moguce za 200 evrica naci novinara i u najjacim srpskim medijima koji ce napisati vest po vasem ukusu.
I da razjasnim jos jednu stvar.... taj famozni Dr Ivan Juric je svoju genijalnu knjigu napisao jos 2003 godine a tu knjigu preporucujem svima koji imaju probleme sa stolicom, Pre odlaska u WC neka je ponesu sa sobom i resili su zdravstveni problem.
O toj knjizi smo vec govorili ovde, doduse ukratko.
http://www.index.hr/vijesti/clanak/...urica-geneticko-podrijetlo-hrvata/174819.aspx
http://web2.slobodnadalmacija.hr/Li...aff/59/aft/264/afv/topic/afpg/33/Default.aspx
dovoljno je procitati sledeca pa da se vidi o kakvoj znanosti je rec:
Vremenski slijed pristizanja tih haplotipova na područje Hrvatske bi mogao biti ovakav:
1. Prije oko 40,000 godina - haplotip Eu18, "zapadnoeuropski haplotip"
2. Prije oko 24,000 godina - haplotip Eu7, "dinarski haplotip"
3. Prije oko 8000 godina - neolitski haplotipovi Eu4, Eu9, Eu10 i Eu11
4. Prije oko 4000 godina - haplotip Eu19, "istočnoeuropski haplotip"
5. Prije oko 1600 godina - azijatski haplotip Eu16
Divim se ovoj genijalnosti....... Kapa dole!
Naime....... ovo su radovi iz tzv "zlatnog doba hrvatske geneticke znanosti" koji su radjeni u kreativnom zanosu proisteklom od prvih genetickih istrazivanja pa je najgenijalniji od svih bisera onaj da je hg I2a2 nastala (vjerojatno) u okolici Splita. To pod hitno treba poslati Nordtvedtu posto je covik u zabludi dok je hrvatska znanost jos davnih dana risila sve ove probleme.
Da rezimiram, velika sramota za tzv. novine "Kurir" koje prave budale od onih naivnjaka koji jos za njih placaju novac. Ovo treba zabraniti pod hitno zbog zastite gradjana od lazi i prevare.
Jedina stvar koja mi se svidela je ovo: