http://mbe.oxfordjournals.org/content/22/10/1964.full.pdf
O genetici nemaš znanja dovoljno da bi proglašavala Igenea-u ili Oxford neznalicama. O svom poslu pretpostavljam imaš znanje ali ovdje je tema genetika.
Kažeš ti. Imaš li ti kakav dokaz ili da ti vjerujem na riječ ?
Nismo mi sunarodnici i ne postoji muslimanska vjeroispovijest nego islamska vjeroispovijest a pripadnik te vjeroispovijesti se naziva muslimanom.
Opet nemaš dokaze zar ne ?
Opet da ti vjerujem na riječ da je neko platio da se objave takvi rezultati ?
Zašto vi ne platite da se objave rezultati da su Bošnjaci Slaveni kad to tako može u Švicarskoj?
To što ste svega 30% Slaveni možete zahvaliti rimljanima, grcima i turcima.
Vi ste svoji na svom od Kraljevine SHS a to je bilo jučer ujutro gledano u okvirima istorije.
Pobijedili smo i mi i oni samo što vi to ne smijete da priznate jer onda odoše snovi o velikoj Srbiji u kantu za smeće.
Kada shvatite da mi nismo Slaveni i da osim jezika nemamo ništa zajedničko...možda počnemo sarađivati kao i ostali normalan svijet.
Uradila je to za nas Igenea i Oxford.
Da su kojim slučajem pronašli da smo i mi i vi Slaveni...ne bi bilo istinitije i časnije organizacije za vas od Igenea-e.
Sad bi ti druge pjesme pjevala...
Onda nisi informisan dovoljno i nemas znanja, ili uzimas selektivno informacije, koje se tebi svidjaju.
IGNEA nije priznata, kao verodostojna organizacija o genetskim istrazivanjima jednog naroda.
Kao organizacija odredjivanja haplogupa pojedinaca da, ali njena istrazivanja o grupacijama nije.
Pogledaj rezultate Oksforda i IGNEA, za pojedine narode, ako znas da citas i sam ces videti, koliko sami sebi skacu u usta.
Moras znati da citas genetske rezultate, a ne da citas ono sto zelis da procitas.
Oksford je vrsio istrazivanja, ali i sami kazu, da studija koja je uradjena a koju si citirao, NIJE MERODAVNA, jer nije uradjena po standardima, koji su propisani za jedno istrazivanje takve vrste.
Ti si jos manje merodavan, da sudis o autenticnosti studija i solis nam pamet, ko smo i sta smo.
Zar ne primecujes, kako u panici i svojoj nemoci i nemogucnosti da dokazes vase bajke, mitove i basne, skaces sam sebi u usta?
Dogovori se sa sobom...jesu li Srbi=Vlasi, Srbi=Turci, Srbi=Sloveni, Srbi=Iliri?
Iz prostog razloga jer, Srbi se ne bave manipulacijama takve vrste i jer nemamo potrebe da bacamo novac, da se dokaze nseto sto je vec prezvakano i dokazano neoborivim dokazima.
Kako su na temi ostali korisnici, izneli pregrst autenticnih dokaza, PRIZNATIH OD STRANE SVETSKE NAUKE, nemam potrebe da se ponavljam
Ajde, jos uvek se nisi dogovorio sa sobom sta su Srbi? Sad jos i Srbi=Rimljani, Srbi=Grci?
Da li ti uopste znas ko su Rimljani i Grci?
Zasto ne razmisljas o tome, koliko udela su Srbi imali i imaju u genetici drugih naroda na Blkanu?
Opet jednostrano, prosto i nelogicno razmisljanje pokazujes.
Mrznja je veoma gadna stvar, zatruje coveka, pa jadan ne zna vise ni sta pise, ni sta misli.
Pobedili u cemu? U nadmetanju, ko ce vise bajki, basni, mitova, plagijata, lazi plasirati u svet?
Da li si svestan da vam se svi smeju?
Da li si svestan, da to "iliricenje" Albanaca se uzima sa rezervom i da to po netu samo Albanci sire i pisu u vecini slucajeva?
Da li znas sta se uci u skolama i predaje na fakuletima, na zapadu?
Jedini argument, koji imate za vase lazi, pa jos i otrcan je vasa bajka o Velikoj Srbiji?
Svoje lazi, san o dzamahiriji u sred Hriscanske Evrope i na tudjoj zemlji, ne mozete opravdati sa tim.
Sta cemo sa Velikom Albanijom?

To ti nije palo na pamet da pomenes?
Opet pises ono sto ti se svidja, rekoh ti, pogledaj i uporedi rezultate IGNEA i Oksforda, a nemoj samo da lupas i pises nebuloze.
P.S. Koliko si informisan, govori i tvrdnja da se ne koristi "muslimanska veroispovest" ili "muslimanska vera".
Kada se kaze religija, onda je islam, a kada se kaze vera/veroispovest, onda moze i muslimanska vera/veroispovest.
Iskreno, oni koji su jednom prodali veru za veceru, mogu to uvek uraditi, tako da nije mi bas najdraze, to sto imamo iste korene i pretke