Генетичка генеалогија

• Začetnik teme Začetnik teme Kor
  • Datum pokretanja Datum pokretanja
stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
Kor, Lesandar i Tandor...jel' vama dosadno na ovoj temi ?
Slažete se 100%, nadopunjujete međusobno...nema rasprave ni suprotstavljenih mišljenja.
Mogli ste otvoriti zajednički blog i isto ovo žvrljati.

A šta kaže Igenea npr. na ove vaše žvrljotine ?
Imate li kakvu završenu školu ili su u pitanju profesionalni Srbi koji "celom svetu" dokazuju da su stariji od ameba ?

Slažete se 100%, nadopunjujete međusobno...nema rasprave ni suprotstavljenih mišljenja.

Imate li kakvu završenu školu ili su u pitanju profesionalni Srbi koji "celom svetu" dokazuju da su stariji od ameba ?

IGNEA, nije vredna pomena, jer je to jedna profitabilna i neozbiljna organizacija, koja pise rezultate po narudzbini ;)

P.S. Lepo je da volis citati mastarije srpskog pisca Cosica...

Poslednja izmena:

Da bar malo poznaješ temu o kojoj pišeš valjda bi prepoznao da Lesandar i Kor imaju suprostavljene stavove od početka . Takođe bi prepoznao o čemu se radi kada je u pitanju IGNEA .
Ako želiš da se raspravljaš sa Srbima izbegavaj ovu temu pošto o njoj nemaš pojma . Imaš na forumu politika temu o Danu oslobođenja Srebrenice pa idi tamo - odlična tema.

Poslednja izmena:

Eto... procitaj sta ti pise ova lepa mlada dama koja je uz put i V.I.P pa mi ustedi malo kucanja ))))

Cekamo da se pojave predstavnici muftijine geneticke skole pa da suprostavimo misljenja. Ali neima ba nikoga da naidje.

Pisemo, svrljamo, zezamo se ..... nemamo pametnijeg posla...... a uz put se i ponesto nauci.

'“Mi Srbi lažemo da bismo obmanuli sebe, da nas nije strah,..laž je vid našeg patriotizma i potvrda naše urodjene inteligencije. Lažemo stvaralacki, maštovito, inventivno.” Dobrica Ćosić'

Pa znamo da ste Srbi ))))))) Ali ste i nas nadmasili inventivnim uvodjenjem orijentalnih metodologija obmane i sada ste medju jacim znalcima te oblasti n svetu )))))
Majstori ste u laganju drugih ali ste bez premca u laganju sebe samih.

'“Mi Srbi lažemo da bismo obmanuli sebe, da nas nije strah,..laž je vid našeg patriotizma i potvrda naše urodjene inteligencije. Lažemo stvaralacki, maštovito, inventivno.” Dobrica Ćosić'

Pa znamo da ste Srbi ))))))) Ali ste i nas nadmasili inventivnim uvodjenjem orijentalnih metodologija obmane i sada ste medju jacim znalcima te oblasti n svetu )))))
Majstori ste u laganju drugih ali ste bez premca u laganju sebe samih.

Oni su, ba, genetski Bogumili, samonikli su iz pihramide: krunski dokaz je Nazif Gljiva
50288_54060286737_3413563_n.jpg

Još uvek se barata podacima zajedno sa Kosovom.

Али, не треба тек тако отписати E1b1b у Срба. Вероватно да је хаплогрупа присутна исто колико и Р1А.

Невезано са овим, овде има много доброг материјала - http://www.eupedia.com/genetics/

Poslednja izmena:
Замолио бих све да се не даје пуно значаја писанију дотичног Bosniaka. Његова је једина жеља и разлог писања на овој теми да генетика докаже да су Срби заправо Турци, али пошто је то mission impossiblе креће са спамом, троловањем и вређањем.

Већ виден сценарио. Покровитељ - kompleksi.ba.

IGNEA, nije vredna pomena, jer je to jedna profitabilna i neozbiljna organizacija, koja pise rezultate po narudzbini ;)

P.S. Lepo je da volis citati mastarije srpskog pisca Cosica...

Čini mi se da je i Oxford došao do istih zaključaka ali mi je mrsko sada da tragam.
A kakvo to ti znanje imaš da bi bila kompetentna da kažeš da je Igenea neozbiljna ?
I kakve veze ima što je profitabilna ? Trebala bi džaba da radi ?
Odnesi krv i provjeri ko si i šta si a njih nije briga kakvi će rezultati biti. Isprintaju ti pa šta dobiješ to ti je.
Koliko se ja sjećam genetska istraživanja su radili i ovi sa prostora ex-Yu i to sa svakog fakulteta po 2 profesora i došli do sličnih zaključaka.
Vi Slaveni a mi Iliri i ćao.

Замолио бих све да се не даје пуно значаја писанију дотичног Bosniaka. Његова је једина жеља и разлог писања на овој теми да генетика докаже да су Срби заправо Турци, али пошто је то mission impossiblе креће са спамом, троловањем и вређањем.

Већ виден сценарио. Покровитељ - kompleksi.ba.

Moja želja je da shvatite da smo mi Iliri i da smo stariji od vas na ovim prostorima. Krećem se u okviru teme tako da spam i troll bezze potežeš.
Znam da tebi ne odgovara moje pisanje jer bi se moglo doći do istine.

Poslednja izmena od moderatora:
Moja želja je da shvatite da smo mi Iliri i da smo stariji od vas na ovim prostorima. Krećem se u okviru teme tako da spam i troll bezze potežeš.

Моја је једина жеља да престанеш да уништаваш ову тему те да се ваљано укључиш у дискусију - ако уопште имаш знања и капацитета, пошто те не видех на теми уопште.

Чуј њега, наследници Илира. Улепша ми вече, ово је јаче од вицева о Муји и Хаси. :hahaha:

Наравно, ти сада мислиш да ја немам аргумената да се супроставим тој "неупитној истини", а заправо смо то већ видели овде па као и сада - добро се исмејали, иако је дебилно. На такве ствари ни не планирам да одговарам, довољна је казна што си сам себе убедио да је то истина, иако о Илирима благе везе немаш.

tesla-age40.jpg

Pravi slavenski tip...plava kosa, svijetle oči i put...šta da se priča.

О оваквом типу ограничености сам управо говорио. Али не брини, ниси једини - има много таквих.

Тако то изгледа када се један босански дудук баци у антропологији и генетику.

Прочитај нешто, па и прегледај детаљно ову тему - научићеш нешто и више нећеш себи дозволити овакве испаде.

Наравно, ти сада мислиш да ја немам аргумената да се супроставим тој "неупитној истини", а заправо смо то већ видели овде па као и сада - добро се исмејали, иако је дебилно. На такве ствари ни не планирам да одговарам, довољна је казна што си сам себе убедио да је то истина, иако о Илирима благе везе немаш.

Iznenadio bi se koliko znam o Ilirima i genetici ali u startu vidim da bih imao posla sa 50 nabijeđenih genetičara koji od 08:16 h ili spajaju cijevi od pola cola ili taksiraju a onda ovdje dođu naveče da pričaju o srpsstvu, genetici...u stilu Deretića i uz to pričaju kako nijedno istraživanje nije validno ukoliko ne pokazuje da su Srbi stariji od ameba.
Vidim da na ovoj temi "ubjeđujete" jedni druge na način da ćete kroz neko vrijeme prevazići i Deretića a onda očekivati zvanični poziv od Igenea-e ili Oxforda da im održite predavanja u vrijeme i na mjestu koje vama odgovara.
Osvrnite se malo oko sebe...ovo kod vas prerasta u autizam.
Svi tvrde jedno a samo vi drugo a onda biste da razgovarate...naravno, pod vašim uslovima....i samo sa odabranima koji potvrđuju vaša stajališta.
Od ovih forumaša koji naprđuju ovdje su možda 2-3 završila neki faks (nevezan za prirodne nauke vjerovatno) a ostali su srednjoškolci filovani klipovima sa youtube-a i pamfletima u kojima se prezentuju novootkrivene "naučne činjenice" o srpskoj istoriji poput one da ste vladali Kinom.
Eto, "vratio" vam se Kusturica pa sad pravi gradove od kamena i drveta a nekad je bio režiser...dok je bio kod nas.
I njega je izgleda spuc'o autizam al' u građevinskom obliku.

О оваквом типу ограничености сам управо говорио. Али не брини, ниси једини - има много таквих.

Тако то изгледа када се један босански дудук баци у антропологији и генетику.

Прочитај нешто, па и прегледај детаљно ову тему - научићеш нешто и више нећеш себи дозволити овакве испаде.

Antropologija, kao nauka, je svoj zenit odavno dostigla i to u vrijeme kad je mogla "dokazati" nešto što bi poslužilo raznim naci-fašistoidnim tipovima poput Hitlera.
Danas su ljudi toliko izmiješani da Antropologija više nema niti svoju težinu a niti svrhu kao nauka.
Genetika je nauka u expanziji i jako je dobro što se razvija jer može pokazati i dokazati porijeklo i starost bilo pojedinaca bilo naroda na nekom prostoru.
Za 2o-tak godina ćete se prisjećati svojih postova i nebuloza u njima jer sam imao priliku da strašne gluposti čitam na ovom forumu. Čak je neko napisao i da su Rusi ustvari jedno srpsko pleme koje se odselilo sa Balkana kao i da turci imaju više srpskih gena nego Srbi turskih...ma hajte.

Glup, naporan, providan, jednodimenzionalan, uz sve to prvoklasan trol, da ne govorim za retardiran pokusaj pokretanja izuzetno zamorne i iritantne rasprave u stilu mi - vi koja ubija svaki car forumskog druzenja.

Nekada davno pozeljni forumski oponenti (kad sam imao zivaca da pisem lijepe, dugacke i barokne postove) su prvenstveno posjedovali inteligentan pristup, sarmantan stil, zavidnu erudiciju... Sada ne. Koliko neko moze biti tupav da stavi kao forumski nadimak svoje nacionalno ili etnicko obiljezje, pa onda dodje i prica gluposti tipa, kao antropologija je prevazidjena nauka zbog toga sto su se ljudi izmiksali...

Poslednja izmena od moderatora:
Antropologija, kao nauka, je svoj zenit odavno dostigla i to u vrijeme kad je mogla "dokazati" nešto što bi poslužilo raznim naci-fašistoidnim tipovima poput Hitlera.
Danas su ljudi toliko izmiješani da Antropologija više nema niti svoju težinu a niti svrhu kao nauka.
Genetika je nauka u expanziji i jako je dobro što se razvija jer može pokazati i dokazati porijeklo i starost bilo pojedinaca bilo naroda na nekom prostoru.
Za 2o-tak godina ćete se prisjećati svojih postova i nebuloza u njima jer sam imao priliku da strašne gluposti čitam na ovom forumu. Čak je neko napisao i da su Rusi ustvari jedno srpsko pleme koje se odselilo sa Balkana kao i da turci imaju više srpskih gena nego Srbi turskih...ma hajte.

Тај који је изјавио да су Руси "српско племе" није ништа друго него српска варијанта тебе. Поново, чуј - потомци Илира. :worth:

Слажем се да је и више него добро да се развија генетика.

То да Турци имају више асимилираних потомака балканских народа у свом националном бићу него обратно, јесте истина која је за тебе непојмљива те у равни са квантитативном хемијом.

Poslednja izmena:
Iznenadio bi se koliko znam o Ilirima i genetici ali u startu vidim da bih imao posla sa 50 nabijeđenih genetičara koji od 08:16 h ili spajaju cijevi od pola cola ili taksiraju a onda ovdje dođu naveče da pričaju o srpsstvu, genetici...u stilu Deretića i uz to pričaju kako nijedno istraživanje nije validno ukoliko ne pokazuje da su Srbi stariji od ameba.
Vidim da na ovoj temi "ubjeđujete" jedni druge na način da ćete kroz neko vrijeme prevazići i Deretića a onda očekivati zvanični poziv od Igenea-e ili Oxforda da im održite predavanja u vrijeme i na mjestu koje vama odgovara.
Osvrnite se malo oko sebe...ovo kod vas prerasta u autizam.
Svi tvrde jedno a samo vi drugo a onda biste da razgovarate...naravno, pod vašim uslovima....i samo sa odabranima koji potvrđuju vaša stajališta.
Od ovih forumaša koji naprđuju ovdje su možda 2-3 završila neki faks (nevezan za prirodne nauke vjerovatno) a ostali su srednjoškolci filovani klipovima sa youtube-a i pamfletima u kojima se prezentuju novootkrivene "naučne činjenice" o srpskoj istoriji poput one da ste vladali Kinom.
Eto, "vratio" vam se Kusturica pa sad pravi gradove od kamena i drveta a nekad je bio režiser...dok je bio kod nas. I njega je izgleda spuc'o autizam al' u građevinskom obliku.

Да ли заиста можеш да помислиш да би човек који има такав посао уопште имао времена да пише о генетици или ко зна чему ? За њега би то било безвезно наклапање, нека глупава наука и ствар којом се баве старци са диоптријом +10. Укључи мозак.

Да ти знаш ишта о генетици, па макар и најосновније, не бих нас засенио податком о "српском гену" и не би нас замлаћивао са овом гомилом глупости, твојим виђењем живота дискутаната већ би заиста показао колико знаш, умеш и вредиш.

Цела прича тобоже - Срби су Турци, бла бла, нису Словени. И легенда окачи Теслину слику, који је школски пример балканског динарика и припадник оних које ти називаш Илирима, како ли већ. А опет, твој род и пород није ништа мање него директни наследник Илира. Парадоксално. :mrgreen:

Не мешај Деретића, Кустурицу или било кога са овом темом. Немој ни да покушаваш да дискусију сводиш на дневно-политичке приче.

Јасно ми је да си овде због мржње и комплекса, а симболично је да твоји напади троловања, спамовања, провоцирање и генералног ширења глупости почињу баш на дан који је иза нас... Даље, јасно је да покушаваш да нас спустиш на свој ниво па потом победиш искуством.

Разговарај како доликује, или нећеш никако.

Da si ostao na ovom postu postavio bih ti pitanje - koja to haplogrupa potvrđuje da su današnji Bošnjaci Iliri - ali posle ostalih postova , posle priče o Tesli, Antropologiji vidim da je tvoje neznanje vrtača bez dna tako da svaka daljnja rasprava gubi smisao.
Najveći problem je što uopšte ne primećuješ razmere svog neznanja pa nastavljaš da troluješ temu.

Али, не треба тек тако отписати E1b1b у Срба. Вероватно да је хаплогрупа присутна исто колико и Р1А.

Невезано са овим, овде има много доброг материјала - http://www.eupedia.com/genetics/
Naravno, postoje regioni u Srbiji koji imaju ovu haplogrupu ali se mogu navesti i etničke grupacije koje su njeni nosioci. Genetska laboratorija ne gleda etničku pripadnost, radi na osnovu pretpostavke građanske države. Surdulica je primer konglomerata E1b1b i J2, mogu da tipujem i preko 80%. Beograd ima dosta E1b1b, procentualno više nego u unutrašnjosti.

Naravno da ne treba. E1b postoji u znatnom razmeru i kod Srba kao i kod ostalih balkanskih naroda. To je cinjenicno stanje od koga samo kompleksasi mogu da beze.

Eupedija je (sto se tice genetike) populisticki sajt na cijem forumu ces naci mnogo isfrustriranih likova ala ovaj dobri bosnjo. Ima dosta boljih i ozbiljnijih sajtova sa kvalifikovanim ucesnicima. dnaforums.com, naprimer.

Moja želja je da shvatite da smo mi Iliri i da smo stariji od vas na ovim prostorima.

1, Naziv studije
2. autori studije
3. godina kada je pravljena
4. na kakvom uzorku je pravljena
5. koji su bili kriterijumi pri odredjivanju testnih uzoraka.

==========

Kada nam das ove podatke i kada se oni poklope sa tvojom pricom, mi cemo vrlo rado priznati da ste bilo sta sto vam na pamet pane.

Ali dok ne budes imao te egzaktne podatke, ne spamuj.

Zamolio bi modera da te udalje ako nastavis sa trolanjem.

Da si ostao na ovom postu postavio bih ti pitanje - koja to haplogrupa potvrđuje da su današnji Bošnjaci Iliri - ali posle ostalih postova , posle priče o Tesli, Antropologiji vidim da je tvoje neznanje vrtača bez dna tako da svaka daljnja rasprava gubi smisao.

Da ovo je stvarno neverovatno. Navodi primer najcistijeg moguceg I2a2 kao "dokaz" da Srbi nisu I2a2 sto su jel'te dobri Bosnjani oplemenjeni Islamom kao tisucljetnji naslednici Ilirstva i Bogumilstva.

Ja sam jednostavno bez reci :rotf::worth::dash:

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back