krinka5
Buduća legenda
- Poruka
- 27.423
Komšija mi je upravo javio da je stigao litijum u apotekama .
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Наравно да он то није рекао.Шта си ти то, као, прочитао од Кортландта? Овде постави цитат где он говори о белој раси која је освојила свет.
Што се Греја тиче, он само може бити за подсмех, а доказати никада ништа неће успети.
Ахиле, у том случају нам наведи редове у којима Ф. Кортландт износи свој прикривени, ретко дирекно видљиви, али присутни расизам који си успео препознати.
Ахиле, у том случају нам наведи редове у којима Ф. Кортландт износи свој прикривени, ретко дирекно видљиви, али присутни расизам који си успео препознати.
Zdravo, ovo je interesantna tema i dinamična u smislu preobrata iz autohtonističke u slavensku teoriju porijekla i2a1b1, kao većinske y haplogrupe grupe kod južnih slovena. Mene interesuje informacija gdje je najbolje da se izvrši testiranje y haplogrupe i koji nivo testiranja bi bio optimalan.
postoje indicije da epigenetske promene izazvane zivotnim uslovima mogu da dovedu do genetskih promena kada se dovoljna kolicina srodnih epigenetskih promena akumulira.
Iz razgovora sa prijateljicom iz londona koja se bavi mapiranjem epigentskog materijala i stvaranjem evropske epigenetske baze podataka.
Ako se ovo pokaze kao tacno, onda to znaci dovidjenja slucajnim mutacijama kao i trenutnom datiranju baziranom na istim...
није ми баш најјасније шта си хтео да кажеш? Ако се покаже тачним, случајне мутације неће постојати?
Bas su bili brzi
Poređenje dobijenog haplotipa je rađeno sa Y haplotipovima iz baze www.yhrd.org, ali nije nađeno potpuno poklapanje ni sa jednim od prisutnih Y haplotipova. Utvrđeno je poklapanje sa dva Y haplotipa u Rusiji koji na lokusu DYS456 imaju alelnu varijantu 16, i sa po jednim Y haplotipom u Nemačkoj i Holandiji koji na lokusu YGATAH4 imaju alelnu varijantu 12.
i jos ovo :
Izvadio sam bazu porekla. Imam vrednost na marker 635 kojeg nema u bazi poreklo ?
Najvise se poklapam (13/15) sa likom Seputic Dalmacija katolik (nesvstan u cluster) i likom Klikovac (ne zna se odakle) a pripada u M458. Ali M458 L1029 ima na 391 vrednost 10, ja imam 11 tako da sumnjam da pripadam tom cluster-u.
Eto, dobio sam rezutlate, ja sam R1a ! zbog crnogorskog (ill kosovskog) porekla mog predaka koji se naselio u Sumadiji, nisam ocekivao tu hg.
Mladjo specijalistu R1a grupe, pomozi mi ako hoces da vidimo da li mozemo odrediti da li pripadam kojem cluster-u.
- - - - - - - - - -
Bas su bili brzi
Klikovac, Podgora i Orahovo (Kuči), ogranak Vujoševića iz grupe Djurdjevića - Mrnjavčevića, preselili se u Mahalu, Bijelo Polje, Berislavce, Goričani, Gostilj, Mataguže i Lajkovići (Zeta). Od njih su područni Radovići, a jedni u Vranjini na Skadarskom jezeru, drugi kod Nikšića i Ulcinja, Gusinju (kao Raodončić i Vujošević) u Vasojevićima i Srbiji kao: Milić, Kolašinu kao: Prelević, ima ih na Kosovu i Metohiji:
http://www.cgautentik.com/index_crnogorska_imena_prezimena_u_cg_k.php
da li postoji neki program koji racuna mogucnost pripadnosti cluster-u?
Csetitke!
Stvarno su bili brzi!
- - - - - - - - - -
Zanimljivo ali svi nabrojani su testirani kaoE1b
- - - - - - - - - -
mozes li da postavis haplotip ovde ili na moj PM?
Честитке.Eto, dobio sam rezutlate, ja sam R1a ! zbog crnogorskog (ill kosovskog) porekla mog predaka koji se naselio u Sumadiji, nisam ocekivao tu hg.
Mladjo specijalistu R1a grupe, pomozi mi ako hoces da vidimo da li mozemo odrediti da li pripadam kojem cluster-u.
- - - - - - - - - -
Bas su bili brzi
Честитке.
Ово постаје занимљиво. Морамо знати подгрупу...
Сад ми је јасно, што си се толико трзао око Е1б, очекивао си ту друпу. Признај![]()