svarozic
Buduća legenda
- Poruka
- 35.145
Ja kontam da ubijedim nekoga od rodbine po ocu da se testira, ne bacaju mi se pare... 

Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Pa objasnili su to da nije mogao da izadje rezultat. Pa je mogucnost bila da se desila neka mutacija na tom markeru i da ne mogu da skinu vrednost.... Imam tamo u mail negde.
ultrasdm
sta ti to znaci tamniji? jel ti samo plavokose i plavooke smatras evropljanima?
berberi su pripadnici bele rase jako cesto opisivani kao veoma slicni ircima.
Možda su skontali da si direktni potomak onog kneza koji je doveo Srbe na Balkan!![]()
Значи да су тамнији од Срба а светлији од Етиопљана.
Уколико су Бербери сродни ирцима морали би да буду Р1б, а у Мароку данас имаш 80 посто е хаплогрупе.
nenade ja mislim da su germani ustrvari potomci berbera koji su kolonizovali zapadnu evropu. idi na temu o berberima i procitaj sta tamo pise, mozda primenis misljenje.
a vandali nisu bili germansko vec slovensko pleme. o tome je jako puno pisano na serbian kafeu.
takodje ako te interesuje veza baltickih i balkanskih srba postavio sam linkove do jako kvalitetnih diskusija na temi Lužički Srbi i Balkanski Srbi
Ja bi uveo zakon o obaveznom genetičkom testiranju kao neka vrsta popisa stanovništva pa sve to lepo u ovu novu čipovanu ličnu kartu i eto posla za ove genetičare![]()
Нема држава паре за то.
Pa sta znam od koje je to koristi uopste. To je privatna stvar i ne vidim znacaj za licni dokument. Pored otisaka i nekih drugih stvari. Uostalom oni jedva citaju i snalaze se sa ovim sto ima a kamo li jos nesto.
nenade
odakle tebi ovo. vidi se da ne znas kakvi su nam bili preci. ne osvaja se skoro cela evroazija ako nisi agresivan.
a vandalizam je jako nov izraz, nije ni par stotina godina star.
Pa to ti je kao jedinstveni genetički broj, i onda kada se desi neki zločin ili šta god, ti onda search u neku bazu i eto ga čovek.
Preporučujem vam da potražite i pogledate emisuju o Vandalima iz serije o varvarima, koju je radila Nacionalna geografija (a takođe i ostale emisije iz te serije), Tu će te videti da varvari uopšte nisu onakvi kakvim su ih Rimljani predstavili, a to posebno važi za Vandale. Vandali su osvojili Rim, ali u Rimu ništa nisu srušili ni uništili, sve su to Rimske laži, kao i najveći deo istorije koju su pisali oni i njihovi naslednici. Vandali su Rim srušili ekonomski, kada su osvojili njihovu najbogatiju provinciju - Kartaginu. A Rimljane (kao i njihove naslednike) to najviše i boli. Pogledajte emisuju, da ne prepričavam. Mislim da sam je video na YouTube.
ajd ti uzmi novu dioptriju, ko govori o Dunavu, jadan bio, riječ je o Bosni, južno do SAVEm jel vidiš narandžastu liniju koja obilježva granice avarskog kaganata ili da ti uvećam kartuIzvini BoSSnjo, jesi li skoro proveravao dioptriju? Gde ti na ovoj slici vidiš Avare južno od Dunava i Drave.
.
Juu koje su ovo bolesti po ovim kartama... Ovo je kao da su nekom klincu od 15 godina napunili usi neki fanatici pa je uzeo da crta ovo bazirano na glasinama i glupostim koje je cuo a da pri tom ni jedan istorijski izvor ili nesto ne procita i informise se bar osnovne stvari.
Ako ovaj lik nije klinac, onda je infantilac sa nekim kompleksima teskim...
ajd ti uzmi novu dioptriju, ko govori o Dunavu, jadan bio, riječ je o Bosni, južno do SAVEm jel vidiš narandžastu liniju koja obilježva granice avarskog kaganata ili da ti uvećam kartu
znaš li uopšte geografiju
to sto u maroku trenutno preovladava e1b a u irskoj r1b to samo znaci da su i jedni i drugi pretrpeli invazije koje su promenile genetski sastav stanovnistva. pogledaj kosovo gde je sad potpuno promenjena geneteska slika stanovnistva.
postavio sam na temi o berberima link do knjige jednog irca o severno africkom korenu starih "gael" iraca. ja mislim da je interesantno. sve radjeno mnogo pre genetike i bazirano na lingvistici kulturi i arheologiji
a da li znate da je I2a u irskoj 15.4 posto
boli istina a ??
samo ne znam koja, da su DANAŠNJI bosanski srbi porijeklom vlasi, koji su zbog iste pravoslavne religije posrbljeni krajem 19.vijeka
ili te boli istina što su vas turci protjerali sjeverno iz "srca srbije", a trebate im reći hvala, dobrr je što ide ova serija Sulejman Veličanstveni, gdje je svako mogao vidjeti da su vam 1531. Beograd od madžara oteli turci, nikad vi ne došli do Beograda sami po sebi, i trebate im reći hvala što su vas "preselili" sjevernije, prema Beogradu u semdervskom pašaluku, jer bi ostali u Raškoj do dan danas...jel te ova istina boli
Mada Vandalima je nesto prekurcilo i otisli pred Rim i udarili im siege i kasnije osvojili i otisli kuci.
Pa i o tome govore u emisiji. Pojednostavljeno, Vandalski kralj je oženio sina u Rimu, za kćer ili sestru imperatora i kada je imperator svrgnut, poslao je vojsku na Rim da spasi sina. To su uradili i vratili se, Rim ništa nisu dirali. Koliko se sećam, tako je bilo. Pogledajte!
za ljibitelje reci vlah
http://en.wikipedia.org/wiki/Walhaz
germanski (saksonski) izraz koji znaci "stranac" i upotrebljavan je za sve sto je bilo juzno od danske.
Avarski kaganat je ono belo, a ta crta je granica Vizantije.
prije par desetina stranica, moji prvi postovi, objašnjavao pojam vlah
najjednostavnije, svi starosjedioci na Balkanu koje su ZATEKLI slaveni prilikom doseljavanja i koji NISU pričali slavenskim jezikom i koje su oni nazivali vlasima