- Poruka
- 95.744
To su stvari koje se rešavaju u skupštini, a tamo osim ovih na vlasti ima predstavnika opozicije i neutralnih. Zašto nisam čuo nekog opozicionara da kaže kako mu nisu dali dokumenta na uvid, odnosno da bude deo komisije?
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Oko toga je trebalo misliti kad je Đilas kadrirao Ponoša od 17%. Nije bilo dobro za njega da neko napravi dobar rezultat, čovek je planirao (planira) da se kandiduje sam, ali tako da izbegne duel sa AV. Novi izbori su 2027. AV nudi i sad.
To su stvari koje se rešavaju u skupštini, a tamo osim ovih na vlasti ima predstavnika opozicije i neutralnih. Zašto nisam čuo nekog opozicionara da kaže kako mu nisu dali dokumenta na uvid, odnosno da bude deo komisije?
Meni je tu interesantno da se pominju mostovi u Americi jer sam se ja toga setio "o svom trošku".Izvinjavam se, Straks92 reče da je zapravo gotova istraga.
Čemu onda protesti?Ne treba to da nas zanima nešto baš, realno.
Čemu onda protesti?
Mislim da kolega Kežual nije u stanju da procesuira dešavanja dovoljno brzo kako bi ostao u toku.Izvini, ali čemu sad odjednom ni iz čega Đilas XD
Ali to je zakon rulje, rasulo, anarhija.Nisam siguran da sam razumeo šta želiš da kažeš.
Kada sam rekao da ne treba da nas zanima, govorio sam o opozicionim poslanicima. Srpska opozicija je bedna, jalova, neiskusna, nikakva,...
Nema smisla osloniti se na nju. Treba uzeti stvari u svoje ruke.
Onda mora i struja jer je to sve uracunato.Svi treba da prestanu da placaju pretplatu RTS
Institucije ne rade svoj posao i to odavno, ne znam sta tu nije jasno?Da li je dala završnu-zaključnu objavu povodom incidenta ili je još pod istragom?
Чија је то грешка?Institucije ne rade svoj posao i to odavno, ne znam sta tu nije jasno?
Ali to je zakon rulje, rasulo, anarhija.
Demokratija je kad izabereš predstavnike koji će u tvoje ime (u ime tvojih interesa) da se u skjupštini "kolju" sa onima koji hoće drugačije.
Greska i nas sto smo dozvolili da to toliko dugo traje ali i greska onih koji su stvorili takav sistem.Чија је то грешка?
Vojvodina je deo Srbije ako nisi znao.Нови Сад је у Војводини. Војводина је аутономна покрајина са локалном владом. Какве везе има Вучић са тиме и зашто демонстрације у Београду да ометају радни народ да иде својим послом?
зато што се те ствари решавају у Скупштини а не на улици. Зна се процедура шта се како ради. Имамо судство, имамо правни систем.Zašto je protest "zakon rulje"?
Zašto ja da izaberem predstavnika ako u izboru ne postoji niko ko će se boriti u moje ime ili u ime mojih interesa; ako nema poverenja u izborni proces ili političku garnituru?
Izbori su u Srbiji poprilično nebitni. Otprilike se suštinski gotovo ništa ne odlučuje na njima.
Рекох, аутономна покрајина. А то значи да имају своје законе специфично за ту покрајину. Дакле, све политички се разрешава у Новом Саду, па и та надстрешница.Vojvodina je deo Srbije ako nisi znao.
Nad skupstinom je izvrsen drzavni udar, tacnije preko te skupstine je izvrsen drzavni udar od strane Ane Brnabic pre mesec i po dana.зато што се те ствари решавају у Скупштини а не на улици. Зна се процедура шта се како ради. Имамо судство, имамо правни систем.
А ово што се ради је опозиција која користиприглупнезадовољан народ за своје политичке циљеве јер другачије не може да се дочепа власти.
ма ми се са истим жаром цимамо и за Црну ГоруDrugo je da se nesto desilo u Crnoj Gori pa ajde da to i kazes, ona nije deo Srbije niti smo u zajednici jos od 2006 godine.
Ako imaju zakone zasto ikebana Zagorka Dolovac cuti, ona je Novosadjanka i tamo radi?Рекох, аутономна покрајина. А то значи да имају своје законе специфично за ту покрајину. Дакле, све политички се разрешава у Новом Саду, па и та надстрешница.
Зашто то онда није предмет-узрок демонстрација и штрајкова?Nad skupstinom je izvrsen drzavni udar, tacnije preko te skupstine je izvrsen drzavni udar od strane Ane Brnabic pre mesec i po dana.
То грађани Војводине треба да је питају. Што се Београда тиче, она је глас свих (већине) ВојвођанаAko imaju zakone zasto ikebana Zagorka Dolovac cuti, ona je Novosadjanka i tamo radi?