- Poruka
- 95.744
Ово ти важи и за Америку.Ja u principu na izborima nikada ni ne glasam, jer su kod nas poprilično besmisleni.
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Ово ти важи и за Америку.Ja u principu na izborima nikada ni ne glasam, jer su kod nas poprilično besmisleni.
Zasto razdvajas Vojvodinu od Srbije?То грађани Војводине треба да је питају. Што се Београда тиче, она је глас свих (већине) Војвођана
To treba pitati studente.Зашто то онда није предмет-узрок демонстрација и штрајкова?
зато што се те ствари решавају у Скупштини а не на улици. Зна се процедура шта се како ради. Имамо судство, имамо правни систем.
А ово што се ради је опозиција која користиприглупнезадовољан народ за своје политичке циљеве јер другачије не може да се дочепа власти.
Vazi i za nas.Ово ти важи и за Америку.
skupstina je fikus u sluzbi aljeka vucica.Skupština je kombinacija parlamenta kakav je postojao u vreme komunista i rijalitija koji ne služi nečemu za državu, već služi zabavi.
Ne bih se složio da se te stvari rešavaju u Skupštini, zato što je naša Skupština uglavnom prilično nebitna po državu i društvo. Nije neki baš razlog uopšte ni da bude tema za diskusiju, koliko je kao nekakvo telo u zemlji irelevantna.
Не знам стварно хијерархију. Иначе сам аполитичан али као и сваки нормалан Србин се разумем у политику боље него било који политичар и све бих то средио за два дана (поздравио ме ТрампDolovac je trebala da preuzme ovaj slucaj posto je VJT a ne neki nizi tuzioci i ti kazes da institucije funkcionisu.
Нормално да важи. И то је доказ да су наши политичари на светском нивоуVazi i za nas.
E pa vidis ja pratim politicka desavanja i stanje vec duze vreme, pa sam donekle upoznat.Не знам стварно хијерархију. Иначе сам аполитичан али као и сваки нормалан Србин се разумем у политику боље него било који политичар и све бих то средио за два дана (поздравио ме Трамп)
Али си можда острашћен што обично води слепилу (погрешном фокусу)E pa vidis ja pratim politicka desavanja i stanje vec duze vreme, pa sam donekle upoznat.
Ali to je zakon rulje, rasulo, anarhija.
Demokratija je kad izabereš predstavnike koji će u tvoje ime (u ime tvojih interesa) da se u skjupštini "kolju" sa onima koji hoće drugačije.
Зашто то онда није предмет-узрок демонстрација и штрајкова?
Знајући како су нас комунисти увукли у рат са Немачком оно пре 80 и кусур година, очигледно је да се наш народ пали ко шибицаVolja režima je da u Srbiji ne postoje ni institucije ni skupština. Tako da njima treba da se obratiš što je rulja i rasulo. Niko to nije birao do njih samih.
Ne znam odakle tebi to, ja ne podrzavam nijednu stranku niti njihovu politiku a da ne govorim o ideologiji koju uopste i nemaju sem trpanja para u svoje dzepove.Али си можда острашћен што обично води слепилу (погрешном фокусу)
Дакле у Србији слабо ко разуме концепт Демократског уређења?Zato što se trude da budu apolitički i zato što je, kao što rekoh, parlament kao institucija (u praksi) prilično nebitan organ.
Не етикетирам тебе лично већ скрећем пажњу да узак фокус на нешто често доводи до пристрасних закључакаNe znam odakle tebi to, ja ne podrzavam nijednu stranku niti njihovu politiku a da ne govorim o ideologiji koju uopste i nemaju sem trpanja para u svoje dzepove.
Demokratija je bas upravo ono da narod bude ukljucen u drustvena i politicka desavanja a ne da bude skrajnut i da se za nista ne pitamo vec da neki satro poslanici donose neke odluke u nase ime, odnosno da donose odluke u ime aleksandra vucica i njegovih poslodavaca na stetu Srbije i njenih gradjana, vecinskog dela.Дакле у Србији слабо ко разуме концепт Демократског уређења?
Да, али то не значи да се скупи 10000 људи негде и тражи нешто. Постоји механизам како се захтеви подносе тамо где се те ствари решавају.Demokratija je bas upravo ono da narod bude ukljucen u drustvena i politicka desavanja a ne da bude skrajnut i da se za nista ne pitamo vec da neki satro poslanici donose neke odluke u nase ime, odnosno da donose odluke u ime aleksandra vucica i njegovih poslodavaca na stetu Srbije i njenih gradjana, vecinskog dela.
Ja licno u svojim stavovima i izlaganjima pokusavam da budem objektivan koliko mogu, podrzavam studente, podrzavam sve slobodnomislece ljude, ne podrzavam robovanje niti sistemu niti onom ko vlada.Не етикетирам тебе лично већ скрећем пажњу да узак фокус на нешто често доводи до пристрасних закључака
Дакле у Србији слабо ко разуме концепт Демократског уређења?
Zasto onda ne sprovode taj mehanizam po zakonu i po Ustavu?Да, али то не значи да се скупи 10000 људи негде и тражи нешто. Постоји механизам како се захтеви подносе тамо где се те ствари решавају.
a to mozemo videti u bezbroj slucajeva pogotovo za vreme ove vlasti mada ni ovi drugi nisu bili mnogo bolji.Znaci obrni okreni drzava odnosno vlast ne radi svoj posao ne fukcionise, institucije samo fiktivno postoje i cesto na stetu gradjana ove zemlje, pogotovo onih koji nisu poslusnici niti sluge rezima.
Не верујем да толико крше законе колико налазе рупе у њима и одуговлаче ствари које им не одговарају. ТО се свугде ради, чак и у најразвијенијим најдемократским земљама.Zasto onda ne sprovode taj mehanizam po zakonu i po Ustavu?