Генерални штрајк!

зато што се те ствари решавају у Скупштини а не на улици. Зна се процедура шта се како ради. Имамо судство, имамо правни систем.
А ово што се ради је опозиција која користи приглуп незадовољан народ за своје политичке циљеве јер другачије не може да се дочепа власти.

Skupština je kombinacija parlamenta kakav je postojao u vreme komunista i rijalitija koji ne služi nečemu za državu, već služi zabavi.

Ne bih se složio da se te stvari rešavaju u Skupštini, zato što je naša Skupština uglavnom prilično nebitna po državu i društvo. Nije neki baš razlog uopšte ni da bude tema za diskusiju, koliko je kao nekakvo telo u zemlji irelevantna.

Skupština je kombinacija parlamenta kakav je postojao u vreme komunista i rijalitija koji ne služi nečemu za državu, već služi zabavi.

Ne bih se složio da se te stvari rešavaju u Skupštini, zato što je naša Skupština uglavnom prilično nebitna po državu i društvo. Nije neki baš razlog uopšte ni da bude tema za diskusiju, koliko je kao nekakvo telo u zemlji irelevantna.
skupstina je fikus u sluzbi aljeka vucica.

Dolovac je trebala da preuzme ovaj slucaj posto je VJT a ne neki nizi tuzioci i ti kazes da institucije funkcionisu.
Не знам стварно хијерархију. Иначе сам аполитичан али као и сваки нормалан Србин се разумем у политику боље него било који политичар и све бих то средио за два дана (поздравио ме Трамп :))

Не знам стварно хијерархију. Иначе сам аполитичан али као и сваки нормалан Србин се разумем у политику боље него било који политичар и све бих то средио за два дана (поздравио ме Трамп :))
E pa vidis ja pratim politicka desavanja i stanje vec duze vreme, pa sam donekle upoznat.

Volja režima je da u Srbiji ne postoje ni institucije ni skupština. Tako da njima treba da se obratiš što je rulja i rasulo. Niko to nije birao do njih samih.
Знајући како су нас комунисти увукли у рат са Немачком оно пре 80 и кусур година, очигледно је да се наш народ пали ко шибица

Ne znam odakle tebi to, ja ne podrzavam nijednu stranku niti njihovu politiku a da ne govorim o ideologiji koju uopste i nemaju sem trpanja para u svoje dzepove.
Не етикетирам тебе лично већ скрећем пажњу да узак фокус на нешто често доводи до пристрасних закључака

Дакле у Србији слабо ко разуме концепт Демократског уређења?
Demokratija je bas upravo ono da narod bude ukljucen u drustvena i politicka desavanja a ne da bude skrajnut i da se za nista ne pitamo vec da neki satro poslanici donose neke odluke u nase ime, odnosno da donose odluke u ime aleksandra vucica i njegovih poslodavaca na stetu Srbije i njenih gradjana, vecinskog dela.

Demokratija je bas upravo ono da narod bude ukljucen u drustvena i politicka desavanja a ne da bude skrajnut i da se za nista ne pitamo vec da neki satro poslanici donose neke odluke u nase ime, odnosno da donose odluke u ime aleksandra vucica i njegovih poslodavaca na stetu Srbije i njenih gradjana, vecinskog dela.
Да, али то не значи да се скупи 10000 људи негде и тражи нешто. Постоји механизам како се захтеви подносе тамо где се те ствари решавају.

Не етикетирам тебе лично већ скрећем пажњу да узак фокус на нешто често доводи до пристрасних закључака
Ja licno u svojim stavovima i izlaganjima pokusavam da budem objektivan koliko mogu, podrzavam studente, podrzavam sve slobodnomislece ljude, ne podrzavam robovanje niti sistemu niti onom ko vlada.

Zasto onda ne sprovode taj mehanizam po zakonu i po Ustavu?
Не верујем да толико крше законе колико налазе рупе у њима и одуговлаче ствари које им не одговарају. ТО се свугде ради, чак и у најразвијенијим најдемократским земљама.

И зато се свугде формирају комисије које испитују рад тих истих политичара, министарстава и сл.

Back