Aha, moj dizelaš nema Bosch pumpu, isto tako lažeš da su dizelaši poslije 250000 km za generalku. Ja iman 43 godine i do sad sam nakupio 1200000 km, većinom s dizelima(službena vozila) i kako da ja tebe uvjerim da mi očev Mercedes ima skoro 290000 km i da radi i vozi 1/1, moj Golf preko 180000 i radi 1/1. Na Mercedesu minjan regulator protoka zraka a na Golfu podizač vozačevog stakla.To je danas. A vec koliko sutra moze da ti riknu dizne, turbina, da turbina pusti ulje pa da se rasturi motor , bos pumpa itd. Ti si vec jednom takvu skolu imao kad ti je crkao motor , cini mi se da si rekao na Audiju.
Glavna kvaka kod polovnjaka je to sto naci benzinca sa preko 300.000 km je veoma veoma tesko i retko. Barem ako gledamo auta do 15 godina starosti. Upravo zato sto u Srbiji 95% ljudi prelazi 10-15.000 godisnje, a u inostranstvu ljudi koji prelaze mnogo kupuju dizelase , zbog nize cene po predjenom km , a benzince samo ljudi koji ga koriste kao licni auto i prelaze male kilometraze.
Svaki dizelas je nakon sto pregazi 250.000 u 99% slucajeva zreo za totalnu generalku . To je tako ja to gledam svaki dan.
Moze ljudi da se tese, moze da se desi da neko kupi auto i da ga sluzi bez problema par godina, ako ne vozi mnogo, al pre ili kasnije - sve to mora da se menja.!
Tihi dali se ti plašiš kreveta??