Ja budala sto sam uzeo auto sa garancijom. Trebalo je da uzmem auto sa 200 kkm, za 5 godina da nabijem do pola miliona km i zamenim mu dve svećice/grejača, jedan ležaj i amortizer gepeka.
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Taj motor 1.6 115 hp je brutalan, sa puno rezervne snage.
Problem je sto ne voli penzionersku voznju, trazi obrtaje da bi isao.
Ljudi navikli da saltaju ove traktore kad pozele.
Benzince treba znati voziti.
Sveta Trajkovski Reno ima najbolje motore.....benzinske.....vozim 1.4 16v 95 konja....prešao skoro 300 000 nema da pirne.....a ide dobro i troši malo....suvišno je upoređivati sa nemcima koji jedva sastave 200 000 .....da ne travnjak mnogo ko ne veruje neka kupi pa proba....i onako nisu skupi...
Marko Jovanovic Reno je definitivno za par klasa daleko nabolji,najkvalitetniji i najpouzdaniji proizvodjač na svetskom tržištu. Na žalost, nemci odavno već ne znaju da prave automobile i već 10 godina im motore prave Kinezi i Italijani. Nemačka više nema ništa i vidi se po katastrofalnom "kvalitetu" njihovih "šporeta".
Mijatović Ivan Ja vozim megan sa tim motorom,i slobodno mogu reci da ide kao zmaj,do 100 mu ni jedan dizel do 150 ks nista ne moze,I to na plin,na benzin da ne pricam.Tako da mogu reci da je za ova wagenova zapreznsa kola i lokomotive avion.Ne zaboravite da ovaj auto pocinje tamo gde tdi propisava ulje,na 4500 obrtaja,i probija blikadu.
I jos nesto ,dizela moze da vozi svako,i pocetnici itd,benzinca treba znati voziti,onaj koji je vozio nekog dizela ciji motor na 4500 obrtaja propisava mast ,naravno da mu benzinac lose ide,jer ga vozi do pola gasa.Benzinac vrti do 7000 i to da se ne optereti.
Ima li onih koji su vozili BMW e36 i e46? Danas se vozih u e36, katastrofa koliko je taj auto neudoban, jedino sto mi se svidelo je motor 320 l6, sve ostalo, nikako, pa me interesuje kakav je e46 u odnosu na e46.
alfista koji mrzi bmw. kako neuobičajeno![]()
voze se kod nas i benzinci stari po 15-20 godina al na servisu ih nema ili dodju za neku sitnicu
Zato svi mehanicari obozavaju dizelase. Dizelas je veciti rudnik para i za mehanicare i za prodavce auto delova.
A gde sam ja ispoljio mrznju prema BMW-u?! Samo sam konstantovao da je e36 bas neudoban i pitao kakav je e46.
Kolko je to u parama?![]()
Ja budala sto sam uzeo auto sa garancijom. Trebalo je da uzmem auto sa 200 kkm, za 5 godina da nabijem do pola miliona km i zamenim mu dve svećice/grejača, jedan ležaj i amortizer gepeka.
Salu na stranu, garancija moze postati prilicno zeznuta tema ako dodje trenutak da se pozoves na nju. Situacija moze tako da se zakomplikuje da ne bude uopste smesno. Evo samo jedan bezvezan primer, laptop koji si kupio odjednom nece da se upali, ti odes na garanciju, oni kazu ok, pogledacemo.. Za 5 dnaa te zovu i kazu: Ej... Nema garancije, prosuta je neka tecnost po laptopu i to je ostetilo elektroniku unutra. I jos ti 20 slika posalju na mail kao dokaz. I ti znas da nisi nista prosuo, ali ajde sad dokazi da nisi. Situacija u kojoj si mislio da imas sve konce u rukama sad je odjednom na nivou pretnji da bi dokazao da nisi prosuo nesto po laptopu. Koliko cujem, ovo uopste nije redak slucaj da zavlace sa prosutom tecnoscu, a i forumi su prepuni takvih tema na netu za bilo koji elektronski uredjaj. Ovo sam samo naveo primer, recimo, crkne ti kompjuter na autu. Oni kazu, voda ti se nakupila, jer nisi cistio lisce, pa je to zacepilo odvod i navlazio se kompjuter i nema garancije. Ili vidis, ovo crevo je bas puklo ovde iznad stvari koja se pokvarili i tako da je voda to unistila. Karikiram sada, ali ako hoce, mogu da zavlace do mile volje, ili dok ne dodje bukvalno do pretnji.
Mene moj dizelaš baš danas košta 230 kuna, ulje i filter ulja. Castrol EDGE i MANN filter..........
- - - - - - - - - -
jedan i drugi su dobri,naravno ako nisu zgaženi!
Da,garancija kao garancija je ok ali prevaranti u Srbiji prave problem.Na žalost ima i onih koji hoće da iskoriste garanciju do maksimuma pa ima dosta podvala i od strane potrošača.
Tako je Tihi,generalke se rade na 250k km ali kad kupis auto sa 150k km na satu koji je presao 500k km.
Taman dodjes do 250k km a ustvari realnih 600k km i ono generalka.
Ti pojma o dizelasima nemas i nemoj se srozavati na tako niske grane.
Danas sam vozio auto dizelas sa 315k km i mogu da kazem da je to NOVO.
Utegnut,ide ko besan,kvacilo i menjac extra i u takvom je stanju da sam pozeleo da je registrovan na mom imenu.
Malopre sam menjao volan na burazerovoj Skodi jer auto ima skoro 300k km a ko zna koliko ima ustvari i kad sam sve namontirao dam kontakt i DUM na zub bez ikakvog verglanja a on nista oko motora nije pipnuo za poslednjih 6 godina i preko 100k km.
Ocigledno se tu nesto Tihi ne podudara sa tvojom racunicom.
Hoces jos primera?
Eto moja kuma je kupila od mene pre dve godine 207 1,4 HDI u perfektnom stanju sa 175k km a sad ima nesto jace od 200k i auto se ponasa kao nov.
Radi,pali i vuce bukvalno kao nov auto.
Steta samo sto ce za 50k km da rikne.
A od burazera je vec riknuo a i ne zna da je riknuo.![]()
Salu na stranu, garancija moze postati prilicno zeznuta tema ako dodje trenutak da se pozoves na nju. Situacija moze tako da se zakomplikuje da ne bude uopste smesno. Evo samo jedan bezvezan primer, laptop koji si kupio odjednom nece da se upali, ti odes na garanciju, oni kazu ok, pogledacemo.. Za 5 dnaa te zovu i kazu: Ej... Nema garancije, prosuta je neka tecnost po laptopu i to je ostetilo elektroniku unutra. I jos ti 20 slika posalju na mail kao dokaz. I ti znas da nisi nista prosuo, ali ajde sad dokazi da nisi. Situacija u kojoj si mislio da imas sve konce u rukama sad je odjednom na nivou pretnji da bi dokazao da nisi prosuo nesto po laptopu. Koliko cujem, ovo uopste nije redak slucaj da zavlace sa prosutom tecnoscu, a i forumi su prepuni takvih tema na netu za bilo koji elektronski uredjaj. Ovo sam samo naveo primer, recimo, crkne ti kompjuter na autu. Oni kazu, voda ti se nakupila, jer nisi cistio lisce, pa je to zacepilo odvod i navlazio se kompjuter i nema garancije. Ili vidis, ovo crevo je bas puklo ovde iznad stvari koja se pokvarili i tako da je voda to unistila. Karikiram sada, ali ako hoce, mogu da zavlace do mile volje, ili dok ne dodje bukvalno do pretnji.
Tako je Tihi,generalke se rade na 250k km ali kad kupis auto sa 150k km na satu koji je presao 500k km.
Taman dodjes do 250k km a ustvari realnih 600k km i ono generalka.
Ti pojma o dizelasima nemas i nemoj se srozavati na tako niske grane.
Danas sam vozio auto dizelas sa 315k km i mogu da kazem da je to NOVO.
Utegnut,ide ko besan,kvacilo i menjac extra i u takvom je stanju da sam pozeleo da je registrovan na mom imenu.
Malopre sam menjao volan na burazerovoj Skodi jer auto ima skoro 300k km a ko zna koliko ima ustvari i kad sam sve namontirao dam kontakt i DUM na zub bez ikakvog verglanja a on nista oko motora nije pipnuo za poslednjih 6 godina i preko 100k km.
Ocigledno se tu nesto Tihi ne podudara sa tvojom racunicom.
Hoces jos primera?
Eto moja kuma je kupila od mene pre dve godine 207 1,4 HDI u perfektnom stanju sa 175k km a sad ima nesto jace od 200k i auto se ponasa kao nov.
Radi,pali i vuce bukvalno kao nov auto.
Steta samo sto ce za 50k km da rikne.
A od burazera je vec riknuo a i ne zna da je riknuo.![]()