general ratko mladic - sudjenje pred haskim tribunalom.

Pa onda nemoj mene citirati, citiraj te "druge" za koje zelis da ih odgledaju. Ja ih ne vidim, iskreno.

Cini mi se da sam negdje u vasem tisku procitao to za 17%, dozvoljavam da sam pogrijesio procenat no to uopce ne mijenja smisao mog posta.

A RS ne budete dobili, to znas i ti i ja z:) eno je Dodo nakon onog blama sa referendumom ugmizao u misju rupu i jos ne izlazi van, vec tjednima.

Dado je dobio ono sto je trazio, sada referendumom ili blafom, rezultat je pozitivan.
Sto se tice RS, to je drzava u drzavi, to je ono sto znamo i ti i ja, a podsetimo se svaki put kad u nju zakoracimo. :mrgreen:

p.s. tacno, procenti su nebitni, nego rek'o da ti pomognem sa matematikom ;)

p.p.s Vazno je da je vama dobro u Federaciji i kako stvari stoje mozete se samo poturcit ili iselit. ;)

koliko ga je suza proklelo, ova šprdanja na njegov račun mu dođe kao relaksacija... ;)

Jednima heroj drugima zločinac. Ima li i jedan vojskovođa da nije takav u očima dveju zaraćenih strana? Ne želim porediti školovanog oficira sa na primer amnestiranim predratnim kriminalcem i legionarom Legije stranaca Gotovinom ali vojskovođa je vojskovođa gde god pekao zanat. Tebi je on heroj meni zločinac, no ja nisam patetisao o suzama kad je osuđen. Mladić nije a možda i neće.:bye:

Dado je dobio ono sto je trazio, sada referendumom ili blafom, rezultat je pozitivan.

Kae trazio, vertikalnu reformu sudstva i potencijalno uvodjenje Vrhovnog suda? :lol: Super, eto bude to i dobio, ali ako mislis da onda sudije muslimani ne budu sudili srpskim zlocincima, varas se. To ne funkcionira tako.

Ajd bok, nejaci kanadska.

Kae trazio, vertikalnu reformu sudstva i potencijalno uvodjenje Vrhovnog suda? :lol: Super, eto bude to i dobio, ali ako mislis da onda sudije muslimani ne budu sudili srpskim zlocincima, varas se. To ne funkcionira tako.

Ajd bok, nejaci kanadska.

Bog ti pomogo domobranu :P ... pozdrav za hrabri hrvatski narod i od gen.maj. Lewis McKenzie-ja ;)

Mislim da ti nissi dobro razumeo, ovo ovde nije 1941. godinaa, ovo su 90-e i 2000. do danas. Naisti su ziveli i zive i dalje bez gonjena i progona uz podrsku i pomoc NEMACKE vlasti.
evo jos jedan snimak, ovde imamo godinu 1995., dok je Mladic pravio "genocid" ova svapska gnjida je isla na mise u Argentini, uz apsolutnu podrsku svih Nemaca koji zive u tom mestu, koji su kako se vidi na snimku atakovali novinara.
1996. je osudjen u Rimu zbog zlocina nad Italijanima, na "dozivotnu robiju", da bi se 2003. ponovo pojavio ziv i zdrav u Argentini.

Vidi lepoto, u oba snimka se radi o Nemackim zocincima iz IIsv.rata. Oni su javno Osudjeni i otriveni javnosti u vremenu koje si ti stavila. Nemas ovde ni jednog koji je ucestvovao u vremenu od 1991 pa na ovamo na teritoriji bivse YU. :)

11:34
Prvo pojavljivanje Mladića u Hagu ponovo otvoreno za javnost.
- Ja sam branio svoj narod i svoju zemlju, nisam branio Ratka Mladića. Sada pred vama branim Ratka Mladića. Prrema meni su postupali ljudski i dostojanstveno, ali me nervira ova procedura, govorim to radi moga zdravlja. Ja ne ubijam muslimane kao muslimane, ni Hrvate kao Hrvate. Ne ubijam ni sada u Libiji, ni u Africi, ja sam samo branio svoj narod i svoju zemlju, rekao je Mladić pre nego što ga je prekinuo sudija Ori.

Jeftino su te izdali, ali ces Ti skupo prodati svoju kozu, nisu se nadali:)
Odbio srpskog konzula koji je kao dosao da mu pruzi pomoc (?) - pisu, vrlo otresito, nista sto je je Tadicevo ne primaj, GENERALE, nista:klap:

A jel to onaj koga bi Toma izručio,
a verni mu VuĆko se ne bi radovao ????

Jok nego na klopu u Zagreb Kaptol br.27 "Ribarski Brevijar"na Karađorđev odrezak. U sred ribljeg restorana a konobarica dalmatinčica se smeška i donosi jer NOVAC vlada a ne hrvatstvo ! :ok::hahaha:

Nije njoj do novca, nego jadna okruzena pimpecima, a cula za ****** iz prica proslog vremena, pa bi i ona da proba ..... Karadjordjev ... komad :hahaha:

Krivo ti što nemate ovakvog generala, imate neke gotovine, kurceve, palčeve...:per:
Naš general je samo reka 2 recenice u sudnici.Jedna na pocetku sudenja i to je bila "Nisam kriv,casni sude" i druga srednom sudenja kad su ga pitali dali mu nesto fali na sta je odgovorio "Sve je u redu,casni sude".TO je vojnik.TO je general.A ne ovaj senilni stari psihopat...

Aha, vodio udruženi zločinački poduhvat, pravi pobednik.:lol:

Inače, glupost je da ste pobednici, pobednik je za vas Milošević, al' 'ajde i da razumem.

Al' Ratko je pobednik, nisio znao da postoji RS.:per:
Mi smo izborili zemlju vojnom pobjedom a vi ste zurbom za pregovaracki stol.I daj molim te,nemoj samo ti kao srbin(ili rumunjski vlaj?) spominjat UZP-ove.Pokupili ste ih vi vec par...I to 2 u RH :D

Back