Parra-Bellum
Buduća legenda
- Poruka
- 40.087
Svakako, svakako![]()
Pricam ti ja tako u rujnu prosle godine sa nekim Nijemcima, rijec je o jednom gradicu u bivsoj istocnoj Njemackoj. Razgovarali smo na engleskom, njima slabije ide ali ga znaju, a moj je savrsen (ne hvalim se, samo konstatiram) i bez akcenta, pa su mislili da sam Amer. Pricamo onako o svemu, sto nam padne na pamet. Skrenem temu na Balkan, pitam za Hrvate, kazu jaoooo, bas lijepa zemlja, prekrasno more i ljubazni ljudi, prijateljska zemlja, tamo se ide svake godine i tralala. Ajde dobro, rekoh, a nisu li oni pravili zlocine u ratu svjetskom, oni ono kao, pa jesu ali tko tad nije radio zlocine, pravili ste i vi Ameri, etc. Dobro. A Srbi upitah, a oni vele sto s njima, pa rekoh nije li tamo bilo zestokih odmazdi Nijemaca? A cuj, oni ce, dobili su sto su trazili. Kako rekoh to, bilo je odmazdi nad civilima i sl., a oni ce kao, jeste ali ne nakon sto je doslo do pobune protiv njemackih snaga, tako ih se moralo urazumiti i ne moze drugacije, ono rat je i tako to, a ti znas da komunisti ionako ne razumiju nista sem sile, divljaci, sami su trazili, ovo-ono.
I jos mnogo toga, da ne tipkam sad, mrsko mi... Pa se ti opet pozovi na Nijemce, nejaci.![]()

pa sta mislis gde si bre nije ovo ustasko obdaniste .. jao hrvatskog tipicnog proseravanja

eno je Dodo nakon onog blama sa referendumom ugmizao u misju rupu i jos ne izlazi van, vec tjednima.