- Poruka
- 18.455
Navedi makar 2.
Onda ću ja tebi navesti ko je sve priznao da su Srbi zlikovci.![]()
Sta dva???
Pa svi koliko vas ima j.b.t.!!!
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Navedi makar 2.
Onda ću ja tebi navesti ko je sve priznao da su Srbi zlikovci.![]()
Zna se čiji je to folklor.
![]()

Verovatno se uplasili od tebe![]()

Pa pricas kao da si bio na licu mesta,pa pomislih, uplasili se tebeŠto mene?
Prvo - nisam uopće strašan, a drugo - da i jesam strašan, oni nisu imali šanse da me vide, jer je iza njih ostao samo oblak prašine.![]()

O lično bos je stigao. Sa sve napisom iz 96. godine.Ovde u Srbiji je to kažnjivo zakonom a kako rekoh u zagori je to folklor.![]()

Pa bice, bice, pi.kice, nemojte posle da se iznenadite kad "saznate" da je Srebrenica ustasko maslo. Mi to vec znamo
Nemogu da verujem koliko ste vi Hrvojevici ljubomorni sto imamo pravog heroja, G.Mladica!![]()

Sta bi sa onim sto tvrdi da imate heroja iz legije Stranaca?Da cujem koji vam taj?![]()

Koliko ustasa na temi o Mladicu, hebo te, dezurni su,............... da ne propuste slucajno nesto vrlo bitno u vezi generala a da se i njih tice.Pa bice, bice, pi.kice, nemojte posle da se iznenadite kad "saznate" da je Srebrenica ustasko maslo. Mi to vec znamo

Sta, silovao babe nezasticene? gde se to on dokazao?Možda si čuo za Antu Gotovinu?
Ne znam jel bio heroj u LS, ali je u Hrvatskoj svakako pokazao nedostižno junaštvo, a što je još važnije i čojstvo.
Koliko ustasa na temi o Mladicu, hebo te, dezurni su,............... da ne propuste slucajno nesto vrlo bitno u vezi generala a da se i njih tice.Pa bice, bice, pi.kice, nemojte posle da se iznenadite kad "saznate" da je Srebrenica ustasko maslo. Mi to vec znamo

Због оваквих ликова ми је скоро жао што Ратко није дао што су други хтјели.
А то је да се поравнају Шибеник и Задар, па онда и Карловац.
Ми све људски, а политичари НЕМОЈ, па повлачење...
Па сад оде човјек у затвор...
Е мој Тадићу, одрекла те се родбина...

Sta, silovao babe nezasticene? gde se to on dokazao?
Sto serete vise no kamile sve zajedno, pa nijedan Legionar nije ucestvovao u sukobu na teritoriji bivse YU!!!

Bez obzira koliko smo imali naoruzanja, i da smo imali viljuske ili nuklearke, vas niko nije dirao.Sami ste napadali Srbsko stanovnistvo na teritoriji Krajine, i izazivali sukobeLako se bilo qurchiti 1991., jel?
Kad ste imali naoružanja ko u priči, a mi par pušaka.
Što se niste qurchili 1995. ?

Otkud znaš?![]()
Lako se bilo qurchiti 1991., jel?
Kad ste imali naoružanja ko u priči, a mi par pušaka.
Što se niste qurchili 1995. ?

Jevropice, nimalo nas ne bi začudilo da "patriotski" blok pokuša podmetnuti genocid u Srebrenici Hrvatima, ali vjerojatnije je da će za to pokušati optužiti muslimane da su se masovno samoubili.![]()
Лијепо ти рекох на спавање.
Захвали покојном Фрањи и Алији и Слободану.
Не сери више.
Као и 1941, ви сте напали нас.
Па кад сте сконтали колико је сати, звали Амере упомоћ.
Па кад вам је ујко Семи рекао 95-е да се вратите ТАМО ГДЈЕ ТРЕБА...
Било је тешко, али Велики Ујко се питао,зар не?
А да смо вас разгузили сваки пут од 1400 на овамо, и то је тачно.
Али као што рекох,дижите Зид.
Више вас не желимо за комшије.
Ајде ћао.
![]()