general ratko mladic - sudjenje pred haskim tribunalom.

Извини молим те али он је био на робији због ФАШИСТИЧКИХ АКТИВНОСТИ
Informiši se malo traženje više prava za vjernike muslimane nije fašistička aktivnost. Ne kažem da nije trebao završiti na sudu zbog nekih antidržavnih aktivnosti ali to nije bilo i nema veze sa fašizmom.
Samo jedna od zahtjeva je dozvola za odršavanje, od Jugoslovenskih vlasti, jedinog zavranjenog vjerskog skupa "AJVATOVCA" na dovištu u Pruscu kod Donjeg Vakufa.

"vas" u Srbiji muslimani nisu ni klali, pa vam nije trebala Mladicev zastita, te je tako "vase" misljenje nerelevantno

Pa bas nam zato taj covek nista i ne znaci.
jedino je bilo ruzno i odvratno s njegove strane sto do kraja nije
ostao uz svoj narod ciju je nejac branio nego je kao poslednja baba
i kukavica dosao u Srbiju po penziju i skrivao se godinama po Srbiji.

Trebalo bi da vidis na Senjaku njegovu vilu. Da li je mozda od vasih
poreskih obaveznika placena ili je gradjena na ustrb srpske dece koja gladuju.

Isto vazi i za dr.Dabica.

слаба си ти риба био кад ниси имао контакте са помагачима...вероватно неко топовско месо,као и већина.....
Na tvoju žalost i onih koji su bili izvršili Srbizaciju Sanskog mosta pa bježali bio sam u komandi korpusa, kurir, stražar, pisar, časnik, nebitno šta i veoma dobro informisan.

Na tvoju žalost i onih koji su bili izvršili Srbizaciju Sanskog mosta pa bježali bio sam u komandi korpusa, kurir, stražar, pisar, časnik, nebitno šta i veoma dobro informisan.

farbaj nekog drugog,sinovac...ti si tada jedino kupio informacije koje su bolje pelene,Pampers ili Nanny..svejedno punio si ih istim sadržajem kao što sada puniš forumske stranice...

Za mnoge Hrvate i Mile Budak je Heroj i čak ima ulicu u dijelu mostara gdje fašizam nije pobjeđen.

Nemoz da poredis kasapina Budaka sa srpskim herojem i braniteljem, Ratkom Mladcem. Sram te bilo sto tako nesto poredis. Da je Mladic bio takav kakvim ga vi muslimani smatrate, vas u bosni vise nebi bilo. Ali ako, nastavite da ga pljujete, pa ce sledeci Ratko biti bas takav kakvim ovog krivo smatrate. Kukacete za starim Ratkom.

Напишите му бар писмо подршке да зна да није сам да га волимо и подржавамо.Он никада болесне и рањене није оставио ,он је гробове са људима носио када је потписан Дејтон .

Ne znam dal je baš nosio grobove, al' da ih je punio, to stoji.

Kako ko,Tihi,kako ko. Ima nas u Srbiji koji se stidimo tog coveka.

Zanima me da li si bila učesnik rata u BiH? Na osnovu čega pišeš da se stidiš generala? Šta mu se zamera... najviše Srebrenica za koju nije utvrđeno šta se desilo, a vidimo i iz novog norveškog filma koliko su neistina o njoj plasirali? Hajde da prvo rešimo misteriju broja ubeijenih odnekoliko hiljada viška, da vidimo zašto se ne dozvoljava stručna analiza, šta je sa onima koji su na spisku a živi su?
Ne pišem sad o suđenju u Hagu, to me ne zanima, već samo istina. Tek kad sazanmo pravu istinu možemo da tvrdimo da je general Mladić heroj ili zločinac.

Zanima me da li si bila učesnik rata u BiH? Na osnovu čega pišeš da se stidiš generala? Šta mu se zamera... najviše Srebrenica za koju nije utvrđeno šta se desilo, a vidimo i iz novog norveškog filma koliko su neistina o njoj plasirali? Hajde da prvo rešimo misteriju broja ubeijenih odnekoliko hiljada viška, da vidimo zašto se ne dozvoljava stručna analiza, šta je sa onima koji su na spisku a živi su?
Ne pišem sad o suđenju u Hagu, to me ne zanima, već samo istina. Tek kad sazanmo pravu istinu možemo da tvrdimo da je general Mladić heroj ili zločinac.

Ja njemu zameram samo Sarajevo , a to sam skoro tri godine ochima svojim gledala.

Za Srebrenicu sam saznala,tek posto se dogodila.

I tebi bih pitala sledece er vidim da mi se licno obracas pitajuci me da li sam ucestvovala u NOB-u ili
ovom sada ratu u Bosni, a savrseno dobro znas da nisam,bas kao ni ti.

Da li , ako covek nije ubijao licno Cigane i Jevrjeje,Ruse,Poljake u Auschwitzu treba da ceka sledecih 1000 godina
do se ne pojavi nekakvi Mingovi koji ce nam objasniti da ono sto licno nisi video nije ni postojalo?

Ima i tih genijalnih doktora istoricara koji kazu i da je Auschwitz laz.

Ali ima i mrtvih.

Nego ja bih sada samo o zlocincu Mladicu i Sarajevu. To sam videla to me boli.

Da li misliš da generali odlučuju o političkim pitanima, poput Sarajeva?
Kad ga spominješ, da li bi nam rekla nešto o teroristima koji su napadali kolone JNA koje su se po sporazumu povlačile iz BiH?
Ako neko treba da odgovara za Sarajevo, to je Karadžić, onaj koji nije pomogao tim kolonama da bezbedno izađu iz gradova, a mogao je.
Kakav sad NOB spominješ?
A da li su o nemačkim logorima snimljeni dokumantarni filmovi, ima li dokaza... ima. Kakav je dokumentarni film o Srebrenici snimila ekipa iz Norveške, ko su akteri filma?

Ovom genocidnom generaliu treba sudizi po dokazima za genocid i osuditi po osnovu dokaza što prije osuditi po toj osnovi a potom za ostale zločine kako niko normalan nebi mogao pravit od genocidnog generala "heroja"

Ironija je da ste Mladića među Srbima herojem učinili vi, a ne Srbi.
Svojim isključivim i kratkovidim stavovima samo činite kontraefekt među srbima bez čije volje bosna ne može opstati, a kamoli postati normalna zajednica.
U političkoj koncepciji muslimanskih političkih lidera stoji očita netrpeljivost prema druga dva konstitutivna naroda. Isključivost i netrpeljivost prema onima čije je povjerenje neophodno kako bi bosna uopće opstala jeste najbolji jemac da je su muslimani potpuno politički izgubljeni.

Tribunal u Hagu muslimanima nikada neće dodijeliti snivanu satisfakciju u vidu pobjede nad svim njihovim protivnicima u nedavnim ratovima.
Pobjede se stječu puškom na terenu, a ne donose ih suci i advokati. Rat je prošao. Ko je šta jamio, jamio je.

Muslimani u BiH su apsolutni gubitnici i tu je Tribunal nemoćan.

photo_verybig_104589.jpg

Pa bas nam zato taj covek nista i ne znaci.
jedino je bilo ruzno i odvratno s njegove strane sto do kraja nije
ostao uz svoj narod ciju je nejac branio nego je kao poslednja baba
i kukavica dosao u Srbiju po penziju i skrivao se godinama po Srbiji.

Trebalo bi da vidis na Senjaku njegovu vilu. Da li je mozda od vasih
poreskih obaveznika placena ili je gradjena na ustrb srpske dece koja gladuju.

Isto vazi i za dr.Dabica.

Jesi ti prirodno toliko glupa, ili svakodnevno treniras?

Poslednja izmena:
Nemoz da poredis kasapina Budaka sa srpskim herojem i braniteljem, Ratkom Mladcem. Sram te bilo sto tako nesto poredis. Da je Mladic bio takav kakvim ga vi muslimani smatrate, vas u bosni vise nebi bilo. Ali ako, nastavite da ga pljujete, pa ce sledeci Ratko biti bas takav kakvim ovog krivo smatrate. Kukacete za starim Ratkom.
Nožda i nemogu jer je Mladić puno gori.

Back