general ratko mladic - sudjenje pred haskim tribunalom.

Što zaboravljaš Alijinu izjavu " iako smo bili u znatno boljoj poziciji od srpske strane, pod pritiskom MZ moreali smo pristati na enrizet zvani "Republika srpska". Mnogi od ans pripadnika Armije u to vrijeme to nebi potpisali i bila je i pjesma "Neko mi je ukro baciklo od srpske Braće kad sam htio preko Drine u blizini mjesta Raće."
Zato na dan smrti giješnika bar pošaljite cvijeeće.

то је била ЕПП изјава како би вас убедио да је морало тако да буде>;иначе му је пијани Слоба дао Горажде, цело Сарајево итд итд.....и то крајем рата кад се Србија није хтела ил није смела мешати,а ратовали сте ви и ваши баштовани из Хр уз наоружђање логистику и официре НАТО.а

то је била ЕПП изјава како би вас убедио да је морало тако да буде>;иначе му је пијани Слоба дао Горажде, цело Сарајево итд итд.....и то крајем рата кад се Србија није хтела ил није смела мешати,а ратовали сте ви и ваши баштовани из Хр уз наоружђање логистику и официре НАТО.а
Vidio sam pripadnike HV kod Sanskog Mosta samo artiljerce, nikad ni vojnika a kamo li oficira NATO.

A što mi nebi smetalo ako mi je Babo bio Partizan a ne zlikovac Ustaša a bogami ni zlikovac Četnik

пао Мујо из историје;пита га бабо:"што си болан пао?""Због иастине"вели онПитали ме ко су били партизани ја реко борци за слободу,кад су ме питали ко су биле усташе ја реко:Дедо бабо,даиџа и амиџа"...........

Ех, када се једног дана обелодани ШТА СЕ У СТВАРИ РАДИ У ТОЈ СОРОШЕВОЈ ЈАЗБИНИ КОЈА СЕ ЗОВЕ ХАШКИ ТРИБУНАЛ - АЛА ЋЕ ТО ДА ЗАСМРДИ ЦЕЛУ ПЛАНЕТУ...:per::per::per::per::per:
Jeste, sigurno. :lol: Eno o Vikiliks prodat Amerima.
Jedino ako se na Krsti krene sa pojašnjavanjima. :super:

Ovom genocidnom generaliu treba sudizi po dokazima za genocid i osuditi po osnovu dokaza što prije osuditi po toj osnovi a potom za ostale zločine kako niko normalan nebi mogao pravit od genocidnog generala "heroja"

ako ga budu sudili po "dokazima" za gencodi onda mogu odmah da ga puste na slobodu.Vas Naser je ubijao od deteta u kolevci ,zena i staraca bez pardona gde god je mogao u Podrinju.Vise elemenata za takvu optuznici imate vi periguzani

ГДЕ СУ ДОКТОРИ КОЈИ СУ ОБЕЧАЛИ ДА ЋЕ ДОЋИ :rtfm:

Mladic-txt2.jpg
Па јес оно, доста је смршао откад употребљавате погрешне димензије екрана
67259071.jpg

Back