siticentar
Domaćin
- Poruka
- 4.802
Ne to je bio citat na citat "Potpiš alija............ a to o hitlerovom vojniku Aliji je izmišljeno iz kuhinje tzv Velike Srbije.Алија је био Хитлеров војник СС Ханџар дивизије и њега си ми нашао да цитираш фашисту
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Ne to je bio citat na citat "Potpiš alija............ a to o hitlerovom vojniku Aliji je izmišljeno iz kuhinje tzv Velike Srbije.Алија је био Хитлеров војник СС Ханџар дивизије и њега си ми нашао да цитираш фашисту
Što zaboravljaš Alijinu izjavu " iako smo bili u znatno boljoj poziciji od srpske strane, pod pritiskom MZ moreali smo pristati na enrizet zvani "Republika srpska". Mnogi od ans pripadnika Armije u to vrijeme to nebi potpisali i bila je i pjesma "Neko mi je ukro baciklo od srpske Braće kad sam htio preko Drine u blizini mjesta Raće."
Zato na dan smrti giješnika bar pošaljite cvijeeće.
A što mi nebi smetalo ako mi je Babo bio Partizan a ne zlikovac Ustaša a bogami ni zlikovac Četnikтеби као Хр цвијету тј.амброзији то не би требало да смета...
Vidio sam pripadnike HV kod Sanskog Mosta samo artiljerce, nikad ni vojnika a kamo li oficira NATO.то је била ЕПП изјава како би вас убедио да је морало тако да буде>;иначе му је пијани Слоба дао Горажде, цело Сарајево итд итд.....и то крајем рата кад се Србија није хтела ил није смела мешати,а ратовали сте ви и ваши баштовани из Хр уз наоружђање логистику и официре НАТО.а
Ne to je bio citat na citat "Potpiš alija............ a to o hitlerovom vojniku Aliji je izmišljeno iz kuhinje tzv Velike Srbije.
Kako ko,Tihi,kako ko. Ima nas u Srbiji koji se stidimo tog coveka.

A što mi nebi smetalo ako mi je Babo bio Partizan a ne zlikovac Ustaša a bogami ni zlikovac Četnik
Vidio sam pripadnike HV kod Sanskog Mosta samo artiljerce, nikad ni vojnika a kamo li oficira NATO.

Mora da je divan osecaj kad te lajkuje islamski ekstremista.
ДА ЛИ ЈЕ ИКОГА У ОВОЈ ДРЖАВИ БРИГА ЗА ЗДРАВЉЕ РАТКА МЛАДИЋА

Ех, када се једног дана обелодани ШТА СЕ У СТВАРИ РАДИ У ТОЈ СОРОШЕВОЈ ЈАЗБИНИ КОЈА СЕ ЗОВЕ ХАШКИ ТРИБУНАЛ - АЛА ЋЕ ТО ДА ЗАСМРДИ ЦЕЛУ ПЛАНЕТУ...![]()

Jeste, sigurno.Ех, када се једног дана обелодани ШТА СЕ У СТВАРИ РАДИ У ТОЈ СОРОШЕВОЈ ЈАЗБИНИ КОЈА СЕ ЗОВЕ ХАШКИ ТРИБУНАЛ - АЛА ЋЕ ТО ДА ЗАСМРДИ ЦЕЛУ ПЛАНЕТУ...![]()
Eno o Vikiliks prodat Amerima.
Какве ли ти везе имаш више са Србијом![]()
Изгледа много горе него пре ко зна шта му раде тамо
..nista..samo mu otvararajui zatvaraju vrata celije !!!...da muve ne udju !!!
Koliko ja znam, on ima erkondishn.
Nema tamo luftiranja i promaje.
Ovom genocidnom generaliu treba sudizi po dokazima za genocid i osuditi po osnovu dokaza što prije osuditi po toj osnovi a potom za ostale zločine kako niko normalan nebi mogao pravit od genocidnog generala "heroja"
Vidio sam pripadnike HV kod Sanskog Mosta samo artiljerce, nikad ni vojnika a kamo li oficira NATO.
Па јес оно, доста је смршао откад употребљавате погрешне димензије екранаГДЕ СУ ДОКТОРИ КОЈИ СУ ОБЕЧАЛИ ДА ЋЕ ДОЋИ
![]()
Па јес оно, доста је смршао откад употребљавате погрешне димензије екрана
![]()
A kad ti je to obecao? Na zadnjem Kongresu SKJ?
обечали и нису одржали обечање. обечање лудом радовање!