general ratko mladic - sudjenje pred haskim tribunalom.

Pa ne objavljuju, koga to još zanima.
Deda je u hagu, tamo će da objasni sve, uživo

Мислим да је ипак било више разлога зшто нису објавили .Ево део разговора о Америци

РМ: Ja razumem vas kao novinara što se u ime Amerike i američke javnosti interesujete, ali ne mogu da razumem kako to Amerika ne postavlja pitanje, niti američki novinari, kako je moguće da se u zaštićenoj zoni koju međunarodna zajednica svojim snagama štiti i garantuje da neće biti prisustva nikakvih oružanih snaga može formirati fundamentalističko-islamska divizija naoružana oružjem iz Irana. I skoro sam pitao jednog vašeg kolegu Pitera iz CNN šta radi Amerika ako otkrije na svome tlu jednog teroristu?

НОВИНАР „Mi nastojimo da ga uhvatimo".

РМ: Na moje pitanje, ako on pruža otpor... Molim da vi odgovorite. Šta ste uradili onome koji je sa puškom, sa onim ćorcima pucao na Bijelu kuću? Da li ste ga priveli sudu? Gospodine, šta je bilo sa tim čovjekom?

НОВИНАР: On je u zatvoru, i on misli da će da ostane u zatvoru.

РМ: Ne, nije tačno, ubili ste ga pred kamerama na ulici. Vi se interesujete šta je sa divizijom terorista iz Srebrenice, a ja se interesujem šta je sa jednim teroristom koji je napravio suludu akciju da puca u blizini Bele kuće. Vi ste velika zemlja, velika ste televizijska kuća, sluša vas ceo svet, postavljate velika pitanja i molim vas govorite ljudima istinu. Šta biste vi da se u Los Anđelesu ili u nekom malom gradu formirala divizija od desetak, dvanest hiljada naoružanih iz Irana. Bi li došli mene da intervjuišete ili biste bili prisutni u Los Anđelesu?

Мислим да због тога и још много тога никада ЦНН није објавио овај интервију нити једна западна телевизиска кућа!

Мислим да је ипак било више разлога зшто нису објавили .Ево део разговора о Америци

РМ: Ja razumem vas kao novinara što se u ime Amerike i američke javnosti interesujete, ali ne mogu da razumem kako to Amerika ne postavlja pitanje, niti američki novinari, kako je moguće da se u zaštićenoj zoni koju međunarodna zajednica svojim snagama štiti i garantuje da neće biti prisustva nikakvih oružanih snaga može formirati fundamentalističko-islamska divizija naoružana oružjem iz Irana. I skoro sam pitao jednog vašeg kolegu Pitera iz CNN šta radi Amerika ako otkrije na svome tlu jednog teroristu?

НОВИНАР „Mi nastojimo da ga uhvatimo".

РМ: Na moje pitanje, ako on pruža otpor... Molim da vi odgovorite. Šta ste uradili onome koji je sa puškom, sa onim ćorcima pucao na Bijelu kuću? Da li ste ga priveli sudu? Gospodine, šta je bilo sa tim čovjekom?

НОВИНАР: On je u zatvoru, i on misli da će da ostane u zatvoru.

РМ: Ne, nije tačno, ubili ste ga pred kamerama na ulici. Vi se interesujete šta je sa divizijom terorista iz Srebrenice, a ja se interesujem šta je sa jednim teroristom koji je napravio suludu akciju da puca u blizini Bele kuće. Vi ste velika zemlja, velika ste televizijska kuća, sluša vas ceo svet, postavljate velika pitanja i molim vas govorite ljudima istinu. Šta biste vi da se u Los Anđelesu ili u nekom malom gradu formirala divizija od desetak, dvanest hiljada naoružanih iz Irana. Bi li došli mene da intervjuišete ili biste bili prisutni u Los Anđelesu?

Мислим да због тога и још много тога никада ЦНН није објавио овај интервију нити једна западна телевизиска кућа!

Želim Ratku Mladicu da sto duže poživi, i da što duže naravno "svira" klavir u nekom zatvoru. :)

Удварале му се муслиманке из Сребренице

РМ:I dozvolite da vam ispričam u tom tužnom scenariju kod Potočara kod Srebrenice jednu epizodu koju je kamera snimila. Možda ću to jednog dana ustupiti CNN-u. Razgovarao sam sa tom djecom i ženama, koji su nevini, i predstavio sam im se ko sam. Pomogli smo koliko možemo i rekao sam kojim redom će biti evakuisani.

Jedna dama oko tridesetak godina je u toj svoj muci rekla:

„Generale Mladiću, vi ste zgodni i na televiziji, a ovako što ste zgodan čovjek, to je da ne vjeruješ".

Mada ja ne spadam u zgodne ljude, nisam zgodan kao vi, recimo. Vi ste izraženi u ovim američkim crtama, Amerikanci su ovako širokih ramena, dobro istreniranog osmeha.

Ja sam rekao, gospođo, nemojte molim vas da mi dijelite komplimente, ionako me optužuju da sam silovao, kako će to da se shvati u svetu.

A ona, onako u onoj šali kaže: „Ne treba vi da silujete, samo vi recite".

Значи постоји видео снимак ове муслиманке која се удварала Генералу

Pre će biti da deda nije mogao

Аха ,па да није могао као што кажеш како га онда опужише да је силовао 200 000 муслиманки ,испаде ништа није радио само силовао а сада ти кажеш НИЈЕ МОГАО!

Ратко Младић је поносан човек одан својој порoдици и супрузи ,он је схватио овај коплимент и било му је непријатно да му се неко тако отворено удвара у свом том хаосу.Мислим и та жена како је бре није срамота и то ми је морал "БОШЊАЧКЕ МАЈКЕ"

Аха ,па да није могао као што кажеш како га онда опужише да је силовао 200 000 муслиманки ,испаде ништа није радио само силовао а сада ти кажеш НИЈЕ МОГАО!

Ратко Младић је поносан човек одан својој порoдици и супрузи ,он је схватио овај коплимент и било му је непријатно да му се неко тако отворено удвара у свом том хаосу.Мислим и та жена како је бре није срамота и то ми је морал "БОШЊАЧКЕ МАЈКЕ"

Ma kakav ratko mladić, taj ne bi mogao silovati ni kokoš, ali su zato oni njegovi hoštapleri silovali....

Ma kakav ratko mladić, taj ne bi mogao silovati ni kokoš, ali su zato oni njegovi hoštapleri silovali....

Мислиш да војници Републике Српске нису имали породице и супруге и девојке ,они су часни војници и никада им Ратко Младић пре свега не би дозволио да ураде такв чин понижења жене .Они су бре обучени и васпитани војници нису банда разбојника као што су муслимански терористи радили

Мислиш да војници Републике Српске нису имали породице и супруге и девојке ,они су часни војници и никада им Ратко Младић пре свега не би дозволио да ураде такв чин понижења жене .Они су бре обучени и васпитани војници нису банда разбојника као што су муслимански терористи радили

Ma nemoj zezat'.... :per:
Šta reče i osta živa...

A oni arkanovci su posebno bili fini, ne zna se koji je bolji.... :)

Svaki imao dosje ko telefonski imenik....
:dash::dash:

Bas zato sto su imali porodice, žene, majke, kćerke, sestre, normalan čovjek ne može da shvati kako su imali srca silovati tolike žene...

Šta reče i osta živa...

Bas zato sto su imali porodice, žene, majke, kćerke, sestre, normalan čovjek ne može da shvati kako su imali srca silovati tolike žene...

Аркан никада није био под командом војске Републике Српске

Šta reče i osta živa...

jok trebali su silovati muškarce........yebla te logika

.

Желим да поставим једно питање ГДЕ СУ ВОЈНИЦИ РЕПУБЛИКЕ СРПСКЕ покопани и зашто се никада није извршила размена.Колико их има ,о којем се броју ради и да и њихова тела сада откопавају око Сребренице.

Srpski vojnici su verovatno posmrtno prekrsteni u mujage i pokopani zajedno sa muslimanima kako bi se uvecala ta mitska cifra "zrtava" Srebrenice.

Нешто ми утањи дискусија врлих познаваоца злочина и логора"само за муслимане" где су мучени глађу и жеђу,пребијани до смрти,и још каквих небулоза,после ових "монтираних србских снимака",где је онај гл.глумац-аскета,можда му се и име налази међу страдалим у Сребреници,сада мучи и ради јадан у Бечу (пошто је одмах после снимања добио азил,стан и посао у Бечу)!!!

Back