general ratko mladic - sudjenje pred haskim tribunalom.

Ovom genocidnom generaliu treba sudizi po dokazima za genocid i osuditi po osnovu dokaza što prije osuditi po toj osnovi a potom za ostale zločine kako niko normalan nebi mogao pravit od genocidnog generala "heroja"

kakav crni genocid Ratko Mladic je srpski heroj

Za to smo mu vecno zahvalni.

Poslednja izmena od moderatora:
Ovom genocidnom generaliu treba sudizi po dokazima za genocid i osuditi po osnovu dokaza što prije osuditi po toj osnovi a potom za ostale zločine kako niko normalan nebi mogao pravit od genocidnog generala "heroja"

Lepo je rekao Mladic svojevremeno sta biste vi hteli. A to sam ja stavio u potpis da se ne bi ponavljao svaki put.

колико знаш,толико и зјаш...могао вас је обрисати са лица земље да је хтео али је војска РС била усмерена само на места са српском и већином стартешки важне тачке,како би имали што испешнију позицију у каснијим преговорима..циљ је био да се приведете за преговарачки сто и да се да шанса миру,али онај ваш Алија је волео своју џамахирију више од људских живота...није џаба кружила песам током рата:Потпиши Алија,нека је ко авлија".....

Svaka čast Hagu što je naučio iz suđenja crknutom Miloševiću pa danas neki to koriste kao alibi, nije osušđen nije zločinac.

Nece ni mladic bice osudjen. A ako ga osude, to znaci da Hag nema legitimitet. Mladic je srpski heroj u svakom slucaju, mozete samo da nas mrzite.

колико знаш,толико и зјаш...могао вас је обрисати са лица земље да је хтео али је војска РС била усмерена само на места са српском и већином стартешки важне тачке,како би имали што испешнију позицију у каснијим преговорима..циљ је био да се приведете за преговарачки сто и да се да шанса миру,али онај ваш Алија је волео своју џамахирију више од људских живота...није џаба кружила песам током рата:Потпиши Алија,нека је ко авлија".....
Što zaboravljaš Alijinu izjavu " iako smo bili u znatno boljoj poziciji od srpske strane, pod pritiskom MZ moreali smo pristati na enrizet zvani "Republika srpska". Mnogi od ans pripadnika Armije u to vrijeme to nebi potpisali i bila je i pjesma "Neko mi je ukro baciklo od srpske Braće kad sam htio preko Drine u blizini mjesta Raće."
Zato na dan smrti giješnika bar pošaljite cvijeeće.

Što zaboravljaš Alijinu izjavu " iako smo bili u znatno boljoj poziciji od srpske strane, pod pritiskom MZ moreali smo pristati na enrizet zvani "Republika srpska". Mnogi od ans pripadnika u to vrijeme to nebi potpisali i bila je i pjesma "Neko mi je ukro baciklo od srpske Braće kad sam htio preko Drine u blizini mjesta Raće."

Алија је био Хитлеров војник СС Ханџар дивизије и њега си ми нашао да цитираш фашисту

Kako ko,Tihi,kako ko. Ima nas u Srbiji koji se stidimo tog coveka.

Cime se pametan ponosi tog se kreten stidi, vazda bilo i bice.
Verovatno se i tvoji roditelji stide tebe i zale sto te ne udavise na okotu, ali hebiga sad je kasno. Ostavise te uzivotu da sejes glupost i kretenizam i sve nas ubedjujes da to sto radis je jedino ispravno i za dobrobit svih nas.

Što zaboravljaš Alijinu izjavu " iako smo bili u znatno boljoj poziciji od srpske strane, pod pritiskom MZ moreali smo pristati na enrizet zvani "Republika srpska". Mnogi od ans pripadnika Armije u to vrijeme to nebi potpisali i bila je i pjesma "Neko mi je ukro baciklo od srpske Braće kad sam htio preko Drine u blizini mjesta Raće."
Zato na dan smrti giješnika bar pošaljite cvijeeće.
Послаћемо, послаћемо хрватско цвијеће...
:rotf:

Back