Komunistkinja
Buduća legenda
- Poruka
- 48.824
Где им је докторска етика ,болесног човека послати да га везују у ланце
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.

Ovom genocidnom generaliu treba sudizi po dokazima za genocid i osuditi po osnovu dokaza što prije osuditi po toj osnovi a potom za ostale zločine kako niko normalan nebi mogao pravit od genocidnog generala "heroja"
Ovom genocidnom generaliu treba sudizi po dokazima za genocid i osuditi po osnovu dokaza što prije osuditi po toj osnovi a potom za ostale zločine kako niko normalan nebi mogao pravit od genocidnog generala "heroja"
Samo zato što može da umre a da dokazni postupak nije završen.kakav crni genocid Ratko Mladic je srpski heroj
Za to smo mu vecno zahvalni.
Samo zato što je umro a dokazni postupak nije završen.
kakav crni genocid Ratko Mladic je srpski heroj
Majke mi nisam ja otroivaokakav crni genocid Ratko Mladic je srpski heroj
Ратко Младић је још жив и живеће док не доживи слободу то нам је обечао
Kako ko,Tihi,kako ko. Ima nas u Srbiji koji se stidimo tog coveka.

A kad ti je to obecao? Na zadnjem Kongresu SKJ?
Svaka čast Hagu što je naučio iz suđenja crknutom Miloševiću pa danas neki to koriste kao alibi, nije osušđen nije zločinac.
Što zaboravljaš Alijinu izjavu " iako smo bili u znatno boljoj poziciji od srpske strane, pod pritiskom MZ moreali smo pristati na enrizet zvani "Republika srpska". Mnogi od ans pripadnika Armije u to vrijeme to nebi potpisali i bila je i pjesma "Neko mi je ukro baciklo od srpske Braće kad sam htio preko Drine u blizini mjesta Raće."колико знаш,толико и зјаш...могао вас је обрисати са лица земље да је хтео али је војска РС била усмерена само на места са српском и већином стартешки важне тачке,како би имали што испешнију позицију у каснијим преговорима..циљ је био да се приведете за преговарачки сто и да се да шанса миру,али онај ваш Алија је волео своју џамахирију више од људских живота...није џаба кружила песам током рата:Потпиши Алија,нека је ко авлија".....
E još da imaš dokaz.Mora da je divan osecaj kad te lajkuje islamski ekstremista.
Što zaboravljaš Alijinu izjavu " iako smo bili u znatno boljoj poziciji od srpske strane, pod pritiskom MZ moreali smo pristati na enrizet zvani "Republika srpska". Mnogi od ans pripadnika u to vrijeme to nebi potpisali i bila je i pjesma "Neko mi je ukro baciklo od srpske Braće kad sam htio preko Drine u blizini mjesta Raće."
Послаћемо, послаћемо хрватско цвијеће...Što zaboravljaš Alijinu izjavu " iako smo bili u znatno boljoj poziciji od srpske strane, pod pritiskom MZ moreali smo pristati na enrizet zvani "Republika srpska". Mnogi od ans pripadnika Armije u to vrijeme to nebi potpisali i bila je i pjesma "Neko mi je ukro baciklo od srpske Braće kad sam htio preko Drine u blizini mjesta Raće."
Zato na dan smrti giješnika bar pošaljite cvijeeće.

Za mnoge Hrvate i Mile Budak je Heroj i čak ima ulicu u dijelu mostara gdje fašizam nije pobjeđen.Nece ni mladic bice osudjen. A ako ga osude, to znaci da Hag nema legitimitet. Mladic je srpski heroj u svakom slucaju, mozete samo da nas mrzite.
Za mnoge Hrvate i Mile Budak je Heroj i čak ima ulicu u dijelu mostara gdje fašizam nije pobjeđen.