Gem collection club i Mega book

Koliko znam mozes da upises samo dvoje po sastanku.odluci se.

Bracni par mogu da rade odvojeno,ali i kao cvrsta veza.Odnosno kao jedan.Mogu i momak i devojka da rade kao jedan,ako se tako dogovore.Drugi je samostalac.To su dva.
Po meni onaj tip nema veza sa gemom.Reci zivotati,da li bi ti kvario i saplitao tvog oca ma kakav odnos ima sa njim.Svako normalan ne.Hijararhija je normalna stvar u svakom sistemu,firmi,porodici.To je normalna stvar.Mene ne zanima da li je ovaj ili onaj uzeo ne znam koliko para.Ja sam bitan.Sve preko povratka investicije,sto se meni desilo,je samo dobitak.Taj tip je previse gluposti napricao.Covek koga su tukli po ulici,vredjali prolaznici,prodavacica mu nije dala da se umije,smejala mu se policija,pa meni je to dovoljno da mi kaze koliko je ljigav.A kruna svega daje plac na prodaju javno kao i onaj sto pljuje pa mi salje telefon.Da li su ti ljudi normalni.Ajde reci ti si iskusniji.Sta on zna ko sam ja ili ti,i sta radim.Sakrio se iza imena i kuca covek.Ima 29 god.Da umres od smeha.

Bracni par mogu da rade odvojeno,ali i kao cvrsta veza.Odnosno kao jedan.Mogu i momak i devojka da rade kao jedan,ako se tako dogovore.Drugi je samostalac.To su dva.
Po meni onaj tip nema veza sa gemom.Reci zivotati,da li bi ti kvario i saplitao tvog oca ma kakav odnos ima sa njim.Svako normalan ne.Hijararhija je normalna stvar u svakom sistemu,firmi,porodici.To je normalna stvar.Mene ne zanima da li je ovaj ili onaj uzeo ne znam koliko para.Ja sam bitan.Sve preko povratka investicije,sto se meni desilo,je samo dobitak.Taj tip je previse gluposti napricao.Covek koga su tukli po ulici,vredjali prolaznici,prodavacica mu nije dala da se umije,smejala mu se policija,pa meni je to dovoljno da mi kaze koliko je ljigav.A kruna svega daje plac na prodaju javno kao i onaj sto pljuje pa mi salje telefon.Da li su ti ljudi normalni.Ajde reci ti si iskusniji.Sta on zna ko sam ja ili ti,i sta radim.Sakrio se iza imena i kuca covek.Ima 29 god.Da umres od smeha.

Iskreno, da sam na njegovom mestu ako je to tako sto kaze i ja bih se zezao.Njemu sad kaplje lova samo takva ako mu je otac usao u ovo pre 4 godine.on vise nema potrebu da se cima.moze da se zeza do mile volje.
Ja sam covek koji nikad nije sporio uspesnost gema u smislu da budes na vrhu-to je prosto zakonitost i tacka.Neka u srbiji ima samo 1000 gemovaca na racun je uplaceno 2300 000 evra. Ako je njegov otac medju prvih 32 to znaci da je ispod njega najmanje 16 ljudi od kojih dobija direktno pare i 32 od kojih dobija indirektno.To znaci da je za ove godine tezi oko 60 000 evra.moja procena koja je 90 posto tacna.

Ma Leshi sve je to u redu,ali laze za oca.Sta sad ti si uzeo 50 000 E i imas mogucnosti za jos,jer to jos uvek dobro radi,i ti kazes ne hvala.Okrenes plocu i pljujes na sva usta.Ti nisi svestan koje su zarade posle dve godine rada.I ti se svesno odrices svega toga.Pa niko od nas nije zaradio pare za dva zivota da se tako ponasa.Tipu je dosadno,pa se ovde zabavlja.
Leshi veruj mi da tip jos nije svetan sta radi.Moram da pazim sta pricam.

Poslednja izmena:
Ma Leshi sve je to u redu,ali laze za oca.Sta sad ti si uzeo 50 000 E i imas mogucnosti za jos,jer to jos uvek dobro radi,i ti kazes ne hvala.Okrenes plocu i pljujes na sva usta.Ti nisi svestan koje su zarade posle dve godine rada.I ti se svesno odrices svega toga.Pa niko od nas nije zaradio pare za dva zivota da se tako ponasa.Tipu je dosadno,pa se ovde zabavlja.

Ali pazi... Moguce je da je i ovde doslo do zasicenja, kao sto jednom mora doci.Ljudi nemaju kesh, tesko se zivi.deset hiljada ljudi u gem mora uneti 23 miliona evra...znas li koja je to para za ovu zemlju? 23 miliona evra kesa????!!!! to je poenta cele price.cale njegov i on videli da je prosla sezona otpremnina, akcija firmi... i sta?sam decko kaze da cale njegov ne ide vise po skupovima.kazem ti-ne cima se jer mu kaplje.a sad kako trenutno radi gem-to najbolje znate vi-ti kao svez i on kao stari gemovac.i nemojte dizati tenziju bez veze. malo se zezamo i to je to. :)

Bez obzira na neistine ja sam danas upisao jos troje ljudi.Bracni par i jedan momak.Investicija vracena ostalo samo kaplje.To je 540+900 E.za dve nedelje isplata.
Eto,ipak uspeh.Bez obzira na gluposti koje pisete.Pljujete ovo,a podrzavate druge MLM firme na drugim temama.
Cekaj bre, pa vi radite za njih.Na taj nacin reklamirate konkutenciju.Pa sad je jasno zasto toliko pljujete i lazete o gemu.Sreca pa vi ovo zovete gem.

Svaka cast na uspehu.
Samo kako je ovo troje znalo koliko para da ponese ako su detalje saznali tek na sastanku.:think:

Ja sam sebe stavio u kozu potencijalnog gemovca i zacrtao na papiru plan kako da uzmem 100 000 evra.prema minimalnom distribucionom planu koji je dat na jednom forumu da bih uzeo 100 000 evra CISTO moram se naci na vrhu piramide ispod koje ce biti tacno 1024 coveka koji ce uplatiti po 2300 evra a sta ce dalje biti i kako ce dalje biti, kako ce se granati-nema veze sa mnom.
To znaci da bi 100 ljudi uzelo kao ja 100 000 evra mora da ucestvuje minimum 102400 ljudi koji se u uplatiti 235 520 000 evra.Mnogo je to para, zar ne?

tako je 2 u subotu i 2 u nedjelju...doktor za gem, marketing i matematiku...:dash:[/QUOTE

a pa izvini, nisam znao da je jedan sastanak dva dana.mislio sam u subotu mozes da upises 2 i u nedelju 2.a on kaze da je danas upisao 3.sta penish?
Ovde si se nasao pametan da objasnjavas tako trivijalnu stvar a kad vas covek pita kako uclaniti 1000 ljudi da bi zaradio 10000 evra po VASEM DISTRIBUCIONOM PLANU cutite ko puvare. :D

tako je 2 u subotu i 2 u nedjelju...doktor za gem, marketing i matematiku...:dash:[/QUOTE

a pa izvini, nisam znao da je jedan sastanak dva dana.mislio sam u subotu mozes da upises 2 i u nedelju 2.a on kaze da je danas upisao 3.sta penish?
Ovde si se nasao pametan da objasnjavas tako trivijalnu stvar a kad vas covek pita kako uclaniti 1000 ljudi da bi zaradio 10000 evra po VASEM DISTRIBUCIONOM PLANU cutite ko puvare. :D
Pa mora da cuti.....Talibanisanje ima i brojna ogranicenja, Taliban za sve sto izlazi iz njegovog okvira mora da pita nekog ko je na visoj hijararhijskoj lestvici.
Jer ukoliko Taliban kaze nesto sto ne sme....usi mu se odmah uvrcu u masnu.....
Plus Taliban mora do iznemoglosti da uverava ljude da je sve posteno i da je zarada fenomenalna ....jer ako tu zataji..opet se usi uvrcu...a i jaja.:hahaha:
Ovi sto se javljau da ga odbrane su likovi koje mu salju iz centrale da mu pomgnu da vas obrlati.....ali to su vam sve smesni paceri koji su toliko jadni da za njih nema tako smesne reci da ih opise....ali recimo da su u odnosu na Talibane to Mudzahedini.....
Prave baje i face iz GEM-a su svesne da je posao u Srbiji zavrsen i da se cirkus seli dalje.....ovo sad sto je preostalo je brod ocajnika koji posto poto gledaju da se nadju na sto visoj palubi broda koji neminovno ide na dno.
Bili metar blize ili dalje od dna sudbina vam je svima ista...vi ste brodolomnici....Talibani I Mudzahedini.....gotovi ste......

Poslednja izmena:
tako je 2 u subotu i 2 u nedjelju...doktor za gem, marketing i matematiku...:dash:

I Gebels je bio neki doktor...pa je lagao .Taj doktor je obmanuo i zavrnuo ceo Nemacki narod sa svojom propagandom i svojim fantasticnim proizvodom koji je garantovao Nemackom narodu superiornost i blagostanje za vek vekova.
Da je neko izasao 1940 godine pred ushicene i razdragane gradjane Nemacke i rekao im da ce 1945 biti gladni porazeni i u rusevinama....sta mislis da li bi mu poverovali.:hahaha:

kako ste samo jadni,lepo je pisati u prazno aljudi samo neka zaradjuju pare,siguran sam u to da vas covek okrene naopacke iz vas ne moze ispasti ni 100dinara a ovde sve znate,takvi kao vi su jadni,jedini likovi konstantni na forumu jer nemaju druga posla osim da bleje u komp i da se prave da su najpametniji i da sve znaju a o svom zivotu sigurno nista ne znaju ali dobro mora neko da vodi racuna o ljudima da se slucajno ne zeznu da zaradjuju pare jer je mnogo bolje blejati sa vama i trositi vrame na gluposte

KAPETAN LESHI je kralj,toliko je doktorirao distribucioni plan da krece samostalno da radi,mnogo si pros a izvini i glup a i ovi pored tebe,mislio sam na one koji te slusaju,kada bni malo uklucili mozak sigurno bi shvatili da ti stvarno nemas veze,siguran sam da ti radis,tj.ako uopste radi imas platu 20000 hiljada i onda pricas o nekim zaradama,ajde me ti nauci da zaradim 10000eura a ja cu tebi dati ne 2300 vec 7000eura,a ja ti garantujem da za 2300 mozes za 5 meseca da zaradis 10000eura,pa sada vidi gde si ti a gde malo pametniji ljudi od tebe,a ako ima zainteresovanih mogu slobodno meni da se jave i da krenu malo pametnije vreme da trose jer je vreme NOVAC,Hvala

LESHI pa ja ti pisem,ali nisi shvatio.Jesam poveo troje,ali muz i zena imaju mogucnost da rade kao jedan.Jesu prisutni oboje fizicki,ali rade kao jedan i covek bio sam to je dvoje.
samo da znas sale su pune,a ne prazne.
Po forumu od 2006 godine to je trebali tada da propadne.
Medjutim ima organizovane konkurencije koja u grupama napada gem,a hvale opet organizovano svoje.Pricaju da je prevara 4 god,a ono radi li radi.

KAPETAN LESHI je kralj,toliko je doktorirao distribucioni plan da krece samostalno da radi,mnogo si pros a izvini i glup a i ovi pored tebe,mislio sam na one koji te slusaju,kada bni malo uklucili mozak sigurno bi shvatili da ti stvarno nemas veze,siguran sam da ti radis,tj.ako uopste radi imas platu 20000 hiljada i onda pricas o nekim zaradama,ajde me ti nauci da zaradim 10000eura a ja cu tebi dati ne 2300 vec 7000eura,a ja ti garantujem da za 2300 mozes za 5 meseca da zaradis 10000eura,pa sada vidi gde si ti a gde malo pametniji ljudi od tebe,a ako ima zainteresovanih mogu slobodno meni da se jave i da krenu malo pametnije vreme da trose jer je vreme NOVAC,Hvala

Cime garantujes tu svoju tvrdnju?:think: da se za 5 meseci moze zaraditi 10.000...:sad2:
Slatkorecivim obecanjima.:eek:
Sve ovo sto je izneto u prethodnim postovima te demantuje
plus i demaskira taj nacin vaseg "rada" koji zapravo i nije rad nego obmana.
Zar mislis da bi neko moralan i odgovoran prihvatio da svoje prijatelje i poznanike uvuce u tu obmanu zarad 10.000 evra,:thumbdown:
Sebi zatvoriti sva vrata, lisiti se slobode i zivot pretvoriti u pakao zarad bilo kavog novca niko iole svestan nece da uradi.

LESHI pa ja ti pisem,ali nisi shvatio.Jesam poveo troje,ali muz i zena imaju mogucnost da rade kao jedan.Jesu prisutni oboje fizicki,ali rade kao jedan i covek bio sam to je dvoje.
samo da znas sale su pune,a ne prazne.
Po forumu od 2006 godine to je trebali tada da propadne.
Medjutim ima organizovane konkurencije koja u grupama napada gem,a hvale opet organizovano svoje.Pricaju da je prevara 4 god,a ono radi li radi.
Sve ima svoj pocetak i svoj kraj......kod vas je kraj izgleda zapoceo i pre nego sto ste poceli da varate ljude.
Da li si ti uopste svestan sta cinis.
Nesretni covece prekini tu necasnu rabotu sto je radis i ne cini to zlo koje cinis. Ne uvalci ljude u nesrecu jer neces dobro zavrsiti ni ti ni ti nesretnici koji sa tobom u tome ucestvuju.
Ako se vec ne bojis zemaljskih zakona pomisli malo i na bozije.

Sve ima svoj pocetak i svoj kraj......kod vas je kraj izgleda zapoceo i pre nego sto ste poceli da varate ljude.
Da li si ti uopste svestan sta cinis.
Nesretni covece prekini tu necasnu rabotu sto je radis i ne cini to zlo koje cinis. Ne uvalci ljude u nesrecu jer neces dobro zavrsiti ni ti ni ti nesretnici koji sa tobom u tome ucestvuju.
Ako se vec ne bojis zemaljskih zakona pomisli malo i na bozije.

Od kada ti verujes u Boga.Gde su ti zemaljski zakoni na koje se pozivate.Kako to da niko ne reaguje,vec rade li rade.Otkud pune sale.Otkud uplate.
Mnogo sablonski i sistematski pljujete.

JA SAM DOBIO JOS DVE UPLATE.540+900 a to je 1440 E.

A ti rece da to ne radi.Idemo sledeci vikend.

Covek se radja uz boziji blagoslov i uz njega umire.
Necovek i antihrist ne veruje ni u bozije ni u zemaljske zakone.Pune sale mucenika ne treba da ti sluze na cast i da ti budu opravdanje za taj tvoj gresni put u koji si duboko zagazio.A te uplate o kojima pricas su zabluda kojom hoces da namamis jadne i naivne.
Kazna ce te stici za to sto radis, ako ne zemaljska onda ce te stici kazna bozija.
Kazna bozija ce da ti bude najveca plata za tvoj greh u koji hoces da uvuces druge mucenike.
Stidi se ako vec neces da se pokajes zbog toga sto cinis.

Eh ala si ga uplasio mitrovicu.....ne bih da te razocaram, ali on se kanda ne boji mnogo ovdasnjih nebeskih velicina koje ovde imaju ingirenciju....
Procitaj malko bolje sta je mladjani napisao...covek je Taliban....a oni veruju u nekog drugog boga....kapiras.:)

Ovog meseca sam primio na racun 112.322 dinara. :)
Ne mogu da te naucim iz prostog razloga sto sto da bi zaradio ista pristojno moras imati ili neku skolu ili znati nesto da radis.ti ocigledno niti imas skolu (sto je manja tragedija) vec ne znas nista ni da radis (sto je veca tragedija)
Ti da nemas tako velike pretenzije i da ne zelis laku lovu brzo mogao bi da ulozis 2300 evra u zakup tezge na pijaci pa da prodajes nesto-ne mora biti povrce...sta znam , garderobu, utikace, prekidace....
Vi gemovci se pakleno bojite rada a plus ste iskompleksirana horda koja bi sa dva razreda i malim odmorom skole budete lider-manageri i tako to.
Proveo sam na Bliskom istoku cetiri godine kao inzenjer na terenu (istrazivanje lezista mineralnih sirovina) i za te cetiri godine po ugovoru sam inkasirao cisto oko 210000 dolara ali je za to bilo potrebno:
1.Zavrsiti geoloski fakultet
2.obaviti praksu i doskolovati se se za geofizicka ispitivanja na jednom nemackom univerzitetu.
3.poloziti ispite za setifikat koji omogucava rad u inostranoj kompaniji
4.Biti 4 godine u paklu pustinje i polupustinje
5.Da ne govorim o ucenju jezika (nemacki, engleski)

Da li treba jos da ti objasnjavam?

Poslednja izmena:

Back